Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Mondjuk annak tekintetében, hogy én elindítom, és hallom, hogy megy, illetve ha kinyitom a motorháztetőt, akkor megállapítom, hogy jé, egy motor! Annyit persze tudok, hogy hol tudok olajszintet nézni, meg hova kell önteni az ablakmosó folyadékot. Sőt, izzót is tudok egyedül cserélni - legalábbis eddig mindig ment, a Mazdán még nem próbáltam, de felteszem, le van írva a könyvében, hogyan kell. Szóval ehhez képest egy hozzáértő azért szerintem észrevesz dolgokat. Nyilván ha nem húz rendesen, vagy ráz, vagy akadozik, azt én is észreveszem, de amikor az Astrának elszállt a gyújtótekercse, én csak a check engine (checkeltem, ott volt) lámpáról tudtam, hogy gond van, a szerelő, ahogy beálltam az udvarra, hangról megmondta, hogy egy henger nem megy. Szóval szép tőled, hogy kinézed belőlem, hogy értek hozzá, de tökre nem. Menjen normálisan, ha gondja van, világítson valami lámpa, és megmutatom valakinek, aki ért hozzá.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Több mint 2 millióan próbálták ki a Pragmata demóját
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Zyxel NAS326
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest