- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Magisk
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Mondjuk annak tekintetében, hogy én elindítom, és hallom, hogy megy, illetve ha kinyitom a motorháztetőt, akkor megállapítom, hogy jé, egy motor! Annyit persze tudok, hogy hol tudok olajszintet nézni, meg hova kell önteni az ablakmosó folyadékot. Sőt, izzót is tudok egyedül cserélni - legalábbis eddig mindig ment, a Mazdán még nem próbáltam, de felteszem, le van írva a könyvében, hogyan kell. Szóval ehhez képest egy hozzáértő azért szerintem észrevesz dolgokat. Nyilván ha nem húz rendesen, vagy ráz, vagy akadozik, azt én is észreveszem, de amikor az Astrának elszállt a gyújtótekercse, én csak a check engine (checkeltem, ott volt) lámpáról tudtam, hogy gond van, a szerelő, ahogy beálltam az udvarra, hangról megmondta, hogy egy henger nem megy. Szóval szép tőled, hogy kinézed belőlem, hogy értek hozzá, de tökre nem. Menjen normálisan, ha gondja van, világítson valami lámpa, és megmutatom valakinek, aki ért hozzá.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest