Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Mi elvagyunk rajta, most nincs is 140-es matrac benne, csak egy kb. 130-as, és nem gond. Igaz, egyikünk sem túl testes, asszonyka talán 175 centi körül van 66 kilóval, én meg 191 vagyok 90-el, és most állok csökkenő pályára. Nem mondom, hogy egy 160-as nem lenne jobb, de a fűtőtestek miatt más nem fért be ágyneműtartós kárpitos ágyból, és igazából megfelel, nem lökdössük le egymást.

bandus: kicsit ebben benne van az én hülyeségem is, mindenképp autóval akarok kimenni, az 2 nap oda, 2 vissza, jó lenne 2-3 napot ott is tölteni, így pedig a limitált szabadságom és a próbaidő miatt nem ugrálhatok nagyon. Még a családommal is el akarok menni idén, mert öcsém most megy egyetemre, utána szerintem több közös nyaralás nem nagyon lesz. Persze elmehetnék táppénzre, de új munkahelyen ezt nem erőltetném. Ahonnan eljöttem, na ott gátlástalanul táppénzeztem volna.

Új hozzászólás Aktív témák
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs