Hirdetés
- Havi előfizetéses csomagot kínál az Apple kreatív munkákhoz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Mi elvagyunk rajta, most nincs is 140-es matrac benne, csak egy kb. 130-as, és nem gond. Igaz, egyikünk sem túl testes, asszonyka talán 175 centi körül van 66 kilóval, én meg 191 vagyok 90-el, és most állok csökkenő pályára. Nem mondom, hogy egy 160-as nem lenne jobb, de a fűtőtestek miatt más nem fért be ágyneműtartós kárpitos ágyból, és igazából megfelel, nem lökdössük le egymást.

bandus: kicsit ebben benne van az én hülyeségem is, mindenképp autóval akarok kimenni, az 2 nap oda, 2 vissza, jó lenne 2-3 napot ott is tölteni, így pedig a limitált szabadságom és a próbaidő miatt nem ugrálhatok nagyon. Még a családommal is el akarok menni idén, mert öcsém most megy egyetemre, utána szerintem több közös nyaralás nem nagyon lesz. Persze elmehetnék táppénzre, de új munkahelyen ezt nem erőltetném. Ahonnan eljöttem, na ott gátlástalanul táppénzeztem volna.

Új hozzászólás Aktív témák
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Asus TUF FX506IU FHD IPS Ryzen 7 magyar bill 1 hét gar
- Vadiúj AMD konfig összeszerelésre vár .
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest