Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ahogy öregszem én egyre kevésbé érzem soknak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ahan, akkor ezek szerint ez a mostani verzió, ez a Next-re épül? Vagy ez maga az? Ennyire nem követem (sajnos).
Mi anno vettünk egy Asus R700-t, AsusGo-val, ami ugyan már nem mai gyerek, és nem is az origin, de viccesen jól használható. Csak épp a támogatása szar. Ráhekkel...izé, megoldottam, hogy fasza domborzatot is mutasson, amit gyárilag nem tudott, és elég jó is lett, de valahogy akkortájt az utak kurvafürgén változtak. Emiatt eléggé elavult lett. Nagyon nem mertem nem támogatott irányba menni egy 70k-s készüléknél, ezért nem kevés pénzért vettünk rá térképfrissítést. Ami jelenleg már ha jól rémlik kicsit több, mint 2 éves. Nem nagyon szar, csak nem új. De vagyonok már nincsenek fölöslegben frissíteni. Rohadtul sajnálom, mert 70 ezerért minimum örökélet IDDT-t, vagy legalább IDDQD-t várna az ember....Ekkor kerültem kapcsolatba immár ingoványos talajon egy újabb verzióval, majd a primoval (szigorúan csak demonstrációs céllal, és kipróbálás miatt!) és mondhatom tetszett, csak a telefonom volt hozzá kevés. Próbáltam én mindent, de percekig sorolhatnám, hogy miben rosszabbak a többiek. Ezért voltam kíváncsi erre. És ezért kapacitáltam már hónapok óta exkollégát egy ingoványos megoldásért az új FHD kijelzőre, de erről nem beszélnék, amúgysem sikeres.
Minden kritikám építő szándékú.

Ja igen, eddig gyalog próbáltam csak, vagy 5 km/h-t mutatott, vagy semmit. Logban viszont kiírta, hogy mennyi az átlagsebesség, mennyi a max (8), tehát tudni tudja, de csak 5-önként mutatja? Ez nem jó. Mindazonáltal az adat nézetben a pontos sebességet mutatja, csak a navitérkép nézetben nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)