- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Bementem egy fél órája a teszkóba céges vásárlás céljából... ekkora rohadt tömeget. Sosem hittem volna, hogy egy hétköznap alig dél elmúltával ennyi dologtalan, munkanélküli, iskolakerülő, ráérős, nyugdíjas ember van egyszerre egy helyen.
Mondjuk az igaz, hogy olyan dolgozó kora forma embert mint én nem láttam mást, csak nyugdíjast, diákot, meg olyanokat, akiknek a segély már megjött előbb, mint a dolgozóknak a fizetés. Csak úgy pattogtak a 30-40 ezres végösszegek.
Azt nem tudom, hogy akiket így ilyentájban ott a teszkóban látok vásárolgatni, azok miből vásárolgatnak, ha közben én dolgozom pénzért? Illetve egy átlag hétköznap délelőtt miért vannak végeláthatatlan autós és gyalogos tömegek az utcákon? Mert előbbi még fogható a soha véget nem érő húsvétiünnepeknagybevásárlására, de utóbbival sosem tudtam mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OTP Bank topic
- SSD kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest