- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Bluetooth-headsetekről általában
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Bementem egy fél órája a teszkóba céges vásárlás céljából... ekkora rohadt tömeget. Sosem hittem volna, hogy egy hétköznap alig dél elmúltával ennyi dologtalan, munkanélküli, iskolakerülő, ráérős, nyugdíjas ember van egyszerre egy helyen.
Mondjuk az igaz, hogy olyan dolgozó kora forma embert mint én nem láttam mást, csak nyugdíjast, diákot, meg olyanokat, akiknek a segély már megjött előbb, mint a dolgozóknak a fizetés. Csak úgy pattogtak a 30-40 ezres végösszegek.
Azt nem tudom, hogy akiket így ilyentájban ott a teszkóban látok vásárolgatni, azok miből vásárolgatnak, ha közben én dolgozom pénzért? Illetve egy átlag hétköznap délelőtt miért vannak végeláthatatlan autós és gyalogos tömegek az utcákon? Mert előbbi még fogható a soha véget nem érő húsvétiünnepeknagybevásárlására, de utóbbival sosem tudtam mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Crimson Desert
- VoIP telefonálás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest