Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Két kicsi vékony párnát használok, ami kb. vízszintesen tartja a fejem, de rendszerint még a két párna közé teszem a kezem. Így alapesetben (állítólag) nem horkolok.
Azonban ha egy harmadik párnát teszek, pl. tévénézéshez, vagy idegen helyen vagyok keményebb párnán, és hanyattfekve az államat a mellkasom felé tolja, vagy amikor nagyon hirtelen alszom el fáradtan, akkor kifejezetten hangosan horkolok. Más pózban akkor sem.
Idegen helyen szólni szoktak, olyankor oldalra fordulok, onnantól nincs gond. Állítólag. Magamban meg felébredek a horkantásra, pózt váltok, és akkor utána nincs gond.
Mondjuk arra ébredni, hogy valaki a szobában már megint kurvahangosan horkantgat, és rájövök, hogy ja az én vagyok, az néha vicces, olyankor röhögve alszom vissza.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, Hp gyártói garanciával, HP EliteBook 840 G11 ultra 5-125u/16GBRAM/512GBSSD/HULLHD+ kijelző
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 8GB/256GB magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- SAPPHIRE INCA EP-10 GPU szerver ÜRESEN/kártyákkal
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)