Hirdetés
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Valami oknál fogva, mióta egy switch-et betettek melóban a gépek közé, egy plusz géppel bővítés miatt, engem a szerver nem enged be (nem kapok hálózatot, se IP címet), csak ha egy admin bejelentkezik, ezután már engem is beenged.
Mivel az IT support dajcslandban nincs a helyzet magaslatán, ezt átmenetileg (rezsicsökkentés, bakker) úgy oldottuk meg, hogy nem kapcsolom ki a gépet ha hazamegyek, így nem kell bejelentkezgetni reggel.
Ezért az első pár nap délutáni baaaaazmeeeeeg-jei után kiírtam magamnak nagy betűkkel egy postitre, hogy ne kapcsold ki, és leragasztottam vele a monitor sarkán a Start ikont (w7) 2 hét után megszoktam.
Valami miatt pár hete restart volt, és teljesen érthetetlen módon a gép valahogy kapott hálót, ip-t, ment minden faszán admin login nélkül is.
Ma ismét restartolnom kellett így 3 hét után, és loginnél megint nem engedett be. Hívtam admin-képes kollégát, küzdöttünk ketten 20 percig. /release, /renew, volt minden, de nem jött össze. kábelt kihúz-bedug, led világít, switch villog, semmi. Kábelt átdug másik aljzatba, villog minden, hálózat semmi.
Admin behoz új kábelt, és 2 másodperc után minden működik
Ilyenkor az ember szívesen összetekerné a régi kábelt, komótosan, nagy hurokkal, szépen, kiegyengetve, hogy ne tekeredjen összevissza, két oldalon megfogatná kábelkötözővel, nem túl szorosan, és egy óvatos mozdulattal a gázkazánban jó nagy lánggal hamuvá égetné![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Diablo IV
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Spórolós topik
- Call of Duty: Warzone
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)