Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Jaja, az tuti trigger, meg a sima légnyomásváltozás is (frontátvonulás, ilyesmik). A másik, amitől biztosan beindul, az a meleg, és a direkt napsütés. Ez ellen meg fejfedővel, és rendszeres hideg zuhannyal lehet csak védekezni. Illetve ehhez még hozzájön a fokozott fizikai igénybevétel, és az azzal járó "melegedés" (fiatalabb koromban egy-egy jól sikerült, hajtós kosárlabdamecs után is biztos volt mindig a fejfájás).
Monti: Nekem egy N40L van már elég régóta home-servernek, épp most kezdtem el befogni htpc-nek. Egész jól viseli, bár főleg sorozatokat nézünk róla, azok meg nincsenek sem agyontömörítve, sem HD-ben, gondolom fullHD-vel azért már meggyűlne a baja. Pont most gondolkodom rajta, hogy belekerül még némi RAM (a 2GB mellé még ugyanennyi), és egy ssd, csak még vaccilálok, hogy hogyan telepítsem újra, ha kiveszem belőle az optikai meghajtót (amit a kb három évvel ezelőtti telepítés óta úgysem használtam).
kraftxld és gaborlol: Jó ez a kategória, és külön érdekes, hogy a japánok mennyire máshogy közelítik meg, mint az európaiak, talán a két franciát kivéve, akik közül a Renault ugye a kategória európai úttörője, a másik meg a Peugeot/Citroen az 5008-cal és a Grand Picassoval. Bár ezek meg gondolom a tengeren túl már nem léteznek. A minap láttam egy Honda Odysseyt, az is nagyon tetszett, de errefelé tényleg csak mutatóba van, a Mitsubitsi kisbusza szegény nagyon a japán ízlést tükrözi, meg elvétve találni egy-egy Kia Carenst. Errefelé a VW Sharan / Seat Alhambra / Ford Galaxy, S-MAX a menő, de én meg ezeknél azért kisebb buszban gondolkodtam - főleg, mert ezek azért egy árkategóriával följebb is vannak pozícionálva. Így lett Mazda5, ami itt kompakt egyterű, felétek meg mini minivan kategóriában fut.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs