Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Ma van 10 éve, hogy leszereltem. - Valahogy akkor olyan céltalannak tűnt minden egy pillanatig, pedig a munkahelyemen vártak vissza. Addig a 9 hónapig megvolt a napi/heti időbeosztásom, amit tudtam előre, mert írnokként én rajzoltam meg kézzel a következő heti kiképzési tervet.
Jó, hogy itt vannak a picik, mert most van valami cél, ami előttem lebeg. - Fel kell őket nevelni, szakmát kell adni a kezükbe. Igyekszem majd józan paraszti észt is csepegtetni beléjük, nomeg térlátást, mert ez nagyon hiányzik a felnőttek jó részéből. Persze megtanítom majd őket is fejben számolni és nem csak olvasni, de értelmezni is az írott szöveget, mert ez is egy nagy hiányosssága a most felnövekvő - feltörekvő? - nemzedéknek.
Olyan jó tudni, látni, hogy Máténak már most hihetetlenül gazdag a szókincse - jónéhányszor majd' leestem a székről, mikor megszólalt - köszönet érte a mese- és mondókáskönyvek szerzőinek, nomeg Csankó Zoltánnak.
Nem akarok most semmit, csak jólesett ezeket kiírni magamból.
Pont?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest