Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
ááá, nem kedves voltam
Nézd csak meg:
"Ezúton szeretnék Önök felé hibabejelentést intézni, mivel hétfő óta az internet szolgáltatással erős problémák vannak. Sajnos telefonon csak az üzenetrögzítővel tudok beszélgetni, ezért inkább ezt az utat választottam. Az általam előfizetett csomag sávszélességéhez mérten rettentően lassú, sőt néha egyáltalán nincs. Számítógépemet ellenőriztem, nem ott van a hiba. Kérem a szolgáltatás mihamarabbi helyreállítását, mert ez így használhatatlan és nem csak az én, hanem a mások idegeire is megy! A torrent korlátozásokról pedig annyit: Nem találtam erre vonatkozó részt a szerződésben, illetve módosítást nem kaptam. Ezáltal én ezt nem érzem így teljesen jogosnak, mivel mindenféle előzetes bejelentés nélkül (tudtom nélkül) tették ezt.
Ha jelen levelem süket fülekre talál, kénytelen leszek a Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez fordulni!
"
Nem akartam fenyegetőzni amúgy, csak jeleztem feléjük, hogy akár élhetek is ezzel a jogommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Thinkpad E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- MOZA R5 szimulátor szett (Bontatlan)
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD - hűtővel
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest