- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
ááá, nem kedves voltam
Nézd csak meg:
"Ezúton szeretnék Önök felé hibabejelentést intézni, mivel hétfő óta az internet szolgáltatással erős problémák vannak. Sajnos telefonon csak az üzenetrögzítővel tudok beszélgetni, ezért inkább ezt az utat választottam. Az általam előfizetett csomag sávszélességéhez mérten rettentően lassú, sőt néha egyáltalán nincs. Számítógépemet ellenőriztem, nem ott van a hiba. Kérem a szolgáltatás mihamarabbi helyreállítását, mert ez így használhatatlan és nem csak az én, hanem a mások idegeire is megy! A torrent korlátozásokról pedig annyit: Nem találtam erre vonatkozó részt a szerződésben, illetve módosítást nem kaptam. Ezáltal én ezt nem érzem így teljesen jogosnak, mivel mindenféle előzetes bejelentés nélkül (tudtom nélkül) tették ezt.
Ha jelen levelem süket fülekre talál, kénytelen leszek a Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez fordulni!
"
Nem akartam fenyegetőzni amúgy, csak jeleztem feléjük, hogy akár élhetek is ezzel a jogommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest