Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
ááá, nem kedves voltam
Nézd csak meg:
"Ezúton szeretnék Önök felé hibabejelentést intézni, mivel hétfő óta az internet szolgáltatással erős problémák vannak. Sajnos telefonon csak az üzenetrögzítővel tudok beszélgetni, ezért inkább ezt az utat választottam. Az általam előfizetett csomag sávszélességéhez mérten rettentően lassú, sőt néha egyáltalán nincs. Számítógépemet ellenőriztem, nem ott van a hiba. Kérem a szolgáltatás mihamarabbi helyreállítását, mert ez így használhatatlan és nem csak az én, hanem a mások idegeire is megy! A torrent korlátozásokról pedig annyit: Nem találtam erre vonatkozó részt a szerződésben, illetve módosítást nem kaptam. Ezáltal én ezt nem érzem így teljesen jogosnak, mivel mindenféle előzetes bejelentés nélkül (tudtom nélkül) tették ezt.
Ha jelen levelem süket fülekre talál, kénytelen leszek a Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez fordulni!
"
Nem akartam fenyegetőzni amúgy, csak jeleztem feléjük, hogy akár élhetek is ezzel a jogommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest