Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Gondolom jött az MLM-es "gazdagodj meg könnyedén" maszlag...
Nem szeretem, ha valaki ilyen irányból közelíti meg ezt a témát.

Én folyamatosan rendelek 2 ilyen cégtől is (Innerlight és a Nikken
). Tudom, hogy milyen cuccaik vannak, és ha valakinek felkeltem az érdeklődését ( mi a picsát iszolt te bazzeg??? ), akkor elmondom, hogy mit, miért. Ha tovább érdekli, akkor elmondom, hogy hol, és hogyan.Szerintem sokkal korrektebb, mint azzal kezdeni, hogy milyen könnyű pénzt keresni (hozzáteszem messze nem olyan fényes ez az arany, mint amennyire csillog... )
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Tudom, hogy milyen cuccaik vannak, és ha valakinek felkeltem az érdeklődését ( mi a picsát iszolt te bazzeg??? ), akkor elmondom, hogy mit, miért. Ha tovább érdekli, akkor elmondom, hogy hol, és hogyan.