- Telekom mobilszolgáltatások
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Tudom, hogy humor volt. Azért mertem írni hozzá némi kis ismeretelméleti hátteret

A könyvet nem olvastam. Az egyéni véleményem a dologról csak annyi, hogy az elme női és férfi oldalról egyfajta tanulás eredménye. Kulturális és környezeti hatások függvénye, hogy az agyműködésedből mi az, amit tudatosítasz, és mi az, ami a tudati felszín alatt marad. Ennek köszönhetően mindkét nemű lények hatékonyan meg tudnák tanulni az összes mentális funkciót. Sajnos, amit megtanulunk használni, azt sem tökéletesen csináljuk. Egy civilizált lény roppan korlátolt ezen a téren, mert korlátozottan tanítják, és egy csomó tiltás miatt gátlások alá kerülnek olyan képességei, amelyek csodálatosak. gyerekeknél még felfedezhetők ezek. Aztán lenevelik őket róla.
Pl. ha a férfiaknak nem lenne tiltva az érzelem, az érzelmesség, az érzékiség, akkor hatékonyabban használnák az intuíciót is. vannak olyan balkezes férfiak, akik hihetetlenül intuitívak, és érzéki lények. Sajnos, nehezen tudják a társadalomtól megkapni az ehhez szükséges kezelési módokat, tanításokat, hogy hatékonyan, használják ezt, és közben a férfiasságuk se csorbuljon. Ismerek jópár ilyen srácot. Ha férfi lennék, többet tudnék segíteni nekik. Így csak a rögös útjukon való küszködésben tudom támogatni őket. Emiatt egyébként szerintem egy mai világban egy férfinak sokkal nehezebb. A nők hamarabb kitörnek az elnyomás alól, ha ilyen téren túl nagy teher nehezedik rájuk. persze, aztán idióta férfi-imitátor válik belőlük, d elegalább megtapasztalnak ellenkező oldali élményeket is. Később így jó esélyük van arra, hogy egyensúlyt találjanak. férfiak esetén ez megrekesztheti a fejlődést. Szóval, szerintem ezért nehezebb egy férfinak. De ez magánvélemény.
Holló: Jajj, de Te ritkaság vagy. Ami utánozhatatlan! Szóval, én középszerűen tollas hátú lennék, így jobb nekem, ha inkább szőrös.
(Anyám, ennyi hülyeséget is rég beszéltem össze!
A ritkaságodra vonatkozó rész mellesleg nem hülyeség. )
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Anyám, ennyi hülyeséget is rég beszéltem össze!
A ritkaságodra vonatkozó rész mellesleg nem hülyeség. )