- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Tudom, hogy humor volt. Azért mertem írni hozzá némi kis ismeretelméleti hátteret

A könyvet nem olvastam. Az egyéni véleményem a dologról csak annyi, hogy az elme női és férfi oldalról egyfajta tanulás eredménye. Kulturális és környezeti hatások függvénye, hogy az agyműködésedből mi az, amit tudatosítasz, és mi az, ami a tudati felszín alatt marad. Ennek köszönhetően mindkét nemű lények hatékonyan meg tudnák tanulni az összes mentális funkciót. Sajnos, amit megtanulunk használni, azt sem tökéletesen csináljuk. Egy civilizált lény roppan korlátolt ezen a téren, mert korlátozottan tanítják, és egy csomó tiltás miatt gátlások alá kerülnek olyan képességei, amelyek csodálatosak. gyerekeknél még felfedezhetők ezek. Aztán lenevelik őket róla.
Pl. ha a férfiaknak nem lenne tiltva az érzelem, az érzelmesség, az érzékiség, akkor hatékonyabban használnák az intuíciót is. vannak olyan balkezes férfiak, akik hihetetlenül intuitívak, és érzéki lények. Sajnos, nehezen tudják a társadalomtól megkapni az ehhez szükséges kezelési módokat, tanításokat, hogy hatékonyan, használják ezt, és közben a férfiasságuk se csorbuljon. Ismerek jópár ilyen srácot. Ha férfi lennék, többet tudnék segíteni nekik. Így csak a rögös útjukon való küszködésben tudom támogatni őket. Emiatt egyébként szerintem egy mai világban egy férfinak sokkal nehezebb. A nők hamarabb kitörnek az elnyomás alól, ha ilyen téren túl nagy teher nehezedik rájuk. persze, aztán idióta férfi-imitátor válik belőlük, d elegalább megtapasztalnak ellenkező oldali élményeket is. Később így jó esélyük van arra, hogy egyensúlyt találjanak. férfiak esetén ez megrekesztheti a fejlődést. Szóval, szerintem ezért nehezebb egy férfinak. De ez magánvélemény.
Holló: Jajj, de Te ritkaság vagy. Ami utánozhatatlan! Szóval, én középszerűen tollas hátú lennék, így jobb nekem, ha inkább szőrös.
(Anyám, ennyi hülyeséget is rég beszéltem össze!
A ritkaságodra vonatkozó rész mellesleg nem hülyeség. )
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7445HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - Garancia
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600MHz / 1TB NVMe SSD
- Panasonic ToughBook FZ-55-2 11.gen. I5 laptop (Intel I5-1145G7 8X4400 Mhz, 16GB DDR4, 512GB NVME)
- Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Anyám, ennyi hülyeséget is rég beszéltem össze!
A ritkaságodra vonatkozó rész mellesleg nem hülyeség. )