- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Mondtam már, mikor régebben mesélted, hogy akármennyit eszel, nem látszik rajtad, irigyellek. De ezért is. 4-5 óra alvással én nagyon rosszul érezném magam. Aztán ott van a memóriád is, amivel azokat a jelszavakat megjegyzed. Hosszabb szövegeket is meg tudsz így jegyezni?
Én is könnyen tanulok. Meglepően könnyen. Amihez egy átlagos embernek 2-3 óra kell, én 1 óra alatt meg tudom tanulni. Csak az a kár, hogy lusta vagyok. Pedig pontosan tudom, hogy mikre lehetnék képes. Osztályelsőség lazán meglehetne, meg sem kéne erőltetnem magam. Nem nagyképűségből mondom, ez így van. Csak tényleg nagyon lusta vagyok és szinte bármit szívesebben csinálok a tanulásnál.
Én egyetértek veled, az alvás igen nagy időpazarlás, de jól esik.
Nem szeretném tudni (illetve de), hogy mennyi időt töltöttem el az életemből ph-zással. Nagyon sokat. A wowot is segitett lerakni az, hogy láttam, hogyan szállnak el a játékban a beleölt napok. Mire? Minek? Kit érdekel, hogy 70-es karakterem lesz? Nem leszek tőle jobb ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Arc Raiders
- sziku69: Szólánc.
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest