- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
-
4000 - 3901
5025 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
-
marsu
veterán
-
nemcso
őstag
-
csapos2
addikt
-
Vérboci
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
csapos2
addikt
-
EQMontoya
veterán
Nem is, mert szorgalmas játékos vagyok és saját felszereléssel játszom. (Ugye ezt sem lehet félreérteni?)
Juan Pablo: Fogalmam sincs. Ha igen, eddig jól titkolta. (Elég hamar ki fog derülni, ha innentől kezdve rendszeres látogatója leszek a nőügyes topicnak.
)
Szanyúl: Lehet, de akkor még csak kislány volt. Viszont most próbáljon meg beleülni.
csak nehogy megüsd a bokád ilyen dákós kijelentésekkel...
nah, ez már a képzavar a köbön. -
Racecam
nagyúr
Nem is, mert szorgalmas játékos vagyok és saját felszereléssel játszom. (Ugye ezt sem lehet félreérteni?)
Juan Pablo: Fogalmam sincs. Ha igen, eddig jól titkolta. (Elég hamar ki fog derülni, ha innentől kezdve rendszeres látogatója leszek a nőügyes topicnak.
)
Szanyúl: Lehet, de akkor még csak kislány volt. Viszont most próbáljon meg beleülni.
-
csapos2
addikt
-
EQMontoya
veterán
-
bobsys
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
bobsys
veterán
-
csapos2
addikt
-
bobsys
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
csapos2
addikt
-
bobsys
veterán
fél11körül elaludtam, nyomtam 5ig, de még mindig nem vagyok teljesen magamnál
-
EQMontoya
veterán
olvass vissza, 4 után irtam az utolsó postom.. (kb 10-15el ezelőtt)
mod: majd a vonaton még rátúrok vmennyit. Igaz, az csak 12:30kor indul.
#3982: azt én se mondtam, h magamnál vagyok
[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
nemcso
őstag
-
bobsys
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
nemcso
őstag
ÉBRESZTŐŐŐŐŐ ! Felkelni !!!

...már akinek ezt muszáj megtennie a mai napon.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
no, ha mindenki megy alszani, én jövök dógozni. valaki tartsa a frontot...
-
poffsoft
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
ya, nállunkis , a 'nagy' csilivili új iroda, forgalmi 1 hónap... Inet nincsen, szomszéd falu.. sry, város (merhogy kiemelt iroda Gár dony) kb 0,5 ora alatt készvan minden, pedig icipici és csak szolidan csilivili, 1 db ügyintézővel, ált....
közponi irodáról meg inkább szót se, autó naggggyon luxus....... -
EQMontoya
veterán
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
beszarás...
Ilyen még nem volt...
vagy 4 topikban tettem már fel ugyanazt a kérdést tegnap este óta, de sehol nem kaptam választ, sőt, rám sem bagóztak.
Megkérdezem azért itt is, bár az off ugye a kiégett kockák lelőhelye, akik már kiestek a pörgésből, ezért itt rontják a levegőt, meg gyűjtik a hozzászólást
így talán nem is tudnak segíteni, de próba cseresznye:
integrált VGA-s alaplapon töröm a búrám egy ismerősnek, AM2 prockó alá.
Tulajdonképpen ugye kétféle jöhet szóba, de közülük nem tudok választani.
MSI K9AGM2-FIH vagy Asus M2NPV-VM
A lapok egyes funkciói, a sallangok nem érdekelnek, tulajdonképpen csak az kérdés, hogy melyik integrált vga erősebb, szebb, jobb.
A Radeon Xpress 1250 vagy a GeForce 6150.
A helyzet az, hogy a jelenlegi gépben egy agp-s radeon 9550 van, de mivel ésszerű váltást csak pci-e-s lappal tudunk megvalósítani, így az ugrott. Új vga-ra viszont most nem tellik, ezért olyan integrált kéne, ami az elérhető legjobb.
Nos, melyik az?6150-től ne várj túl sokat... szvsz...
-
EQMontoya
veterán

Kövezz meg, vess meg, de az örökségből ne tagadj ki, lécccciiii!!!
Killbill megvolt(határeset), alkonyattól pirkadatig megvolt ( a film kira volt, a story felejtős) , sin city megvolt, a hotel kiverte a biztosítékot, de a ponyva kimaradt az életemből...
Bánatomban mára absztinenciát fogadok

hát, a ponyva az más stilus... nem kicsit, nagyon. Sztem a hasizomgörcsös filmek netovábbja...
Drágám, kié ez a motor?
Ez egy chopper...
Drágám, kié ez a chooper?
Zedé..
ki az a Zed?
Zed egy hulla... -
Thrawn
félisten
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán

Kövezz meg, vess meg, de az örökségből ne tagadj ki, lécccciiii!!!
Killbill megvolt(határeset), alkonyattól pirkadatig megvolt ( a film kira volt, a story felejtős) , sin city megvolt, a hotel kiverte a biztosítékot, de a ponyva kimaradt az életemből...
Bánatomban mára absztinenciát fogadok

-
EQMontoya
veterán
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
My englishis pour, lease trans late shortely....

Azér kira, bár 1 perc után esett le.....
ya, nem láttam az eredetit...
Viszont mi az a bevezető nota (art,title, link) pontosan, ha lehet kérnem....
-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
Ha ismernéd az eredetit is, tudnád, hogy ez annak az e-verziója. Nem az elütéseken van a hangsúly, a stilisztikán inkább. Ráadásul a tiédet azzal ez egyessel csúnyán agyoncsaptad.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pmás totyikban mindíííg összesezdi magát.
És igazad van, sajna nem ismerem az eredetit (bár a nagyon eredetit azér párszor olvastam...)
És igen, igazad van, az az 1-es nekem sem tetszik így utólag.
Megkérnék egy jólelkű modit, hogy az 1 -et cserélje le eg- re! [link]
köszi! -
EQMontoya
veterán
-
poffsoft
veterán
hurrá!
megin meloo..
Itt legalább van klima
, viszont ser nuku.... 
-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
neduddki
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
neduddki
nagyúr
-
csapos2
addikt
Te nagyon rafinált vagy, mostmár komolyan utána kell néznem minden szavadnak, mert képes vagy az embert a bornyúvályú elé vezetni, mire észreveszi.

-
EQMontoya
veterán
I'm too...
detto, pakoling hard(ly)...
-
neduddki
nagyúr
HI!
Mer ezek a szarok vanak rajta:![[kép] [kép]](http://www.moogaudio.com/store/dbimages/gle008_b.jpg)
udv
neduddki
p.s. rca>xlr 1-3 osszekotve /:- )))/ 160ft-s mikrofonkabellel /dragab nem vot a kornyeken:- )))/ -
burgatshow
veterán
-
Thrawn
félisten
Jelen!
-
csapos2
addikt
Akkor megnyugodtam.

mod: lehet hogy a sanyo-nek alcazott hs284eseimet kis ra ken korni kiprobalasra???:- )))
Ez azt jelent, hogy a múltkor mutogatott erősítővel még nem próbáltad ki a hangdobozaidat?
Ha igen, elég Pató Pál vagy.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
-
EQMontoya
veterán
Én is itt vagyok ám!

de minek?

-
burgatshow
veterán
Én is itt vagyok ám!

-
neduddki
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
Integra
titán
-
csapos2
addikt
-
EQMontoya
veterán
Végülis van valami abban, amit mondassz, mert a várakozó rész egy folyosó volt 2 paddal, ablak nélkül, ami erős bezártságtudatot ébreszthet az ott dolgozókban... és mivel a szobájukban venti és számitógép is volt, otthonukhoz képest ezt nyilván villának érezhették (otthon ezeket az eszközöket nem tudnák beüzelemi, ahogy kreativitásukat elnéztem), akár érezhettég magukat egy villába bezárva is. Ez esetben pedig indokolt a nyaló világ kifejezés használata...
Hogy mit képzelek a hivatalnokokról? legalább annyira motiváltak a munkályukban, mint nőgyógyász, ha megjelenik a nyugdijas csoport...
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
nem, sajnos mind a négy XX kromoszómapárral rendelkezett - ez esetben még mindig feltételezhető a leszboszi élvezetek oltárán való áldozás.. ezért szintén ne kárhoztasd őket.. :))
egyáltalán, mit képzelsz te mégis a hivatalokról...? ;] -
burgatshow
veterán
-
EQMontoya
veterán
nem, sajnos mind a négy XX kromoszómapárral rendelkezett. A munkájuk pedig láthatóan megházasodott, mert elvette a munkakedvüket.
-
Lord Zero
addikt
a puncit vakaró egyed nemi hovatartozása kardinális pont e kérdésben... ha az illető egy x és egy y bitorlója, úgy a helyzet merőben más színezetet nyer - munkáskéz, máshol... ezért ne kárhoztasd
-
burgatshow
veterán
You're welcome to Hungary...

-
EQMontoya
veterán
Én ezt anno úgy csináltam, hogy szintén besétáltam az ''okmányirodába'', mondtam hogy mit szeretnék, közölték velem, hogy 1 hónap. Ahha mondom köszönöm szépen.
Hazasétáltam netre fel, foglaltam időpontot másnapra. Másnap a foglalt időpontra bementem, kérdezték mit akarok, mondtam, hogy jogsit és időpontot a neten szereztem. Azzal a lendülettel hívtak fényképezni.
Ennyit erről a komolytalan helyről! 
hát igen, elég komolytalan... de ahoz képest, h 4 ember dolgozott abban az irodában, kurva lassan haladt a dolog... azt mondanom sem kell, h olyan nem volt, h 4ből egyszerre 4 dolgozott volna. Legalább egy kint cigizett/puncit vakart/telefonált, stb.
-
burgatshow
veterán
Én meg okmányirodáztam ma. Miskolci okmányiroda jogositvány ügyben kb 1 hónapra előre ad időpontot... nah, ezt a kört még kibekkeltem kb 4 napra redukálva a várakozási időt, de ami az okmányirodán folyik... bemegy az ember, kijön az illetékes méltóságos asszony kb óránként egyszer az irodából, h a várakozók kapjonak sorszámot... természetesen a sorszámokat magyar módon osztják, tehát nem érkezési sorrendben, hanem a ''ki tud előrébb tülekedni'' szabály alapján. Ezt hamar átláttam, és gyakorlatom révén megszereztem az adott körben a 2. sorszámot, igy körülbelül 1 óra várakozás után sorra kerültem... bzmg.
Én ezt anno úgy csináltam, hogy szintén besétáltam az ''okmányirodába'', mondtam hogy mit szeretnék, közölték velem, hogy 1 hónap. Ahha mondom köszönöm szépen.
Hazasétáltam netre fel, foglaltam időpontot másnapra. Másnap a foglalt időpontra bementem, kérdezték mit akarok, mondtam, hogy jogsit és időpontot a neten szereztem. Azzal a lendülettel hívtak fényképezni.
Ennyit erről a komolytalan helyről! 
-
EQMontoya
veterán
Én meg okmányirodáztam ma. Miskolci okmányiroda jogositvány ügyben kb 1 hónapra előre ad időpontot... nah, ezt a kört még kibekkeltem kb 4 napra redukálva a várakozási időt, de ami az okmányirodán folyik... bemegy az ember, kijön az illetékes méltóságos asszony kb óránként egyszer az irodából, h a várakozók kapjonak sorszámot... természetesen a sorszámokat magyar módon osztják, tehát nem érkezési sorrendben, hanem a ''ki tud előrébb tülekedni'' szabály alapján. Ezt hamar átláttam, és gyakorlatom révén megszereztem az adott körben a 2. sorszámot, igy körülbelül 1 óra várakozás után sorra kerültem... bzmg.
-
ngabor2
nagyúr
ehhe... most derült ki, hogy lesznek még problémák itt a lakásommal, különösen, ha társasházi szerződést is akarunk csinálni. amúgy akar a franc, csak 2000-ben kötelező lett volna, és nemsoká 2000... vagy már elmúlt vagy 7 évvel?
-
csapos2
addikt
-
tbs
addikt
-
neduddki
nagyúr
HI!
A minoseg nem a fenyertol fugg azt ne feledd:- ))) na villogj vmivel
amugy amig nem nez meg az ember vmi brutot ddig nicsn is nagy baj:- )
udv
neduddki -
mayerlaci
senior tag
a phskvn!
-
csapos2
addikt
HI!
JA es mielott megkerdezed: /mint mar mondam/ az emlegetett 3bol ennek a leggyengebb a kepminosege!!!
udv
neduddki
mod: igen iso200:- ((( gyakorlatileg semmire nem jo:- ( ehhh hujje gyerek, na majd ujra csinlaom:- ( amugy a fenyviszonyokat egyetelmuen lathatod a teljes kepekrol
[Szerkesztve]Látom valóban nem vagy formában.
De így egy kicsit megnyugodtam. Mivel nekem leginkább este van időm filmezni, így saját minőségem nem is olyan rossz. -
neduddki
nagyúr
HI!
Jo napot tuttal valsztani:- (((
[link]
ScreenLine AMLETO vetítővászon 225x169cm (látható képméret)
§ Falra rögzíthető kivitel
§ Keretes vetítővászon tökéletes képminőséggel
§ Fekete alumínium keret a jobb képpozíció beállítása érdekében
§ A vászonfelület a keret hátuljához rögzíthető patentokkal
§ Láthatósági szög: 150˚
§ Tökéletesen sík felület, anyagvastagság: 0,4mm
§ Matt fehér diffúz felület, erősítése 1.2
udv
neduddki
p.s. mivel derakam lerobban egyellore enyit kapsz, nem allitagttam semmit egyszerun csak bedobtam ez laccik is hogy nem tokeltes a kitoltes, es mivel allni nem tuttam ezert ulve keszultek a kepek es es is laccik, 50 cm-el a proji mogott voltam, es apana fz4 sajna csak ennire kepes
mod: gyun eszembe a keszitett tavolsagbol gyakorlatilag majdnem a legkisebbre kelelt reknom a zumot, ez a nec 1050esnel a kozepe, igyexem majd egy d350est szerezni, ill, a nec es emp735is /felteve derekam/; es a vetitte kep meg a fenykep mg beszelo iszonyban sincs egymassal, vmit elb! mert nem fixaltam az iso-t alacsonyra:- ( /elfeljtettem/ tuzo napfenyben lezart reluxaval keszultek a kepek
[Szerkesztve]HI!
JA es mielott megkerdezed: /mint mar mondam/ az emlegetett 3bol ennek a leggyengebb a kepminosege!!!
udv
neduddki
mod: igen iso200:- ((( gyakorlatileg semmire nem jo:- ( ehhh hujje gyerek, na majd ujra csinlaom:- ( amugy a fenyviszonyokat egyetelmuen lathatod a teljes kepekrol
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
-
neduddki
nagyúr
-
csapos2
addikt
HI!
[link]
udv
neduddki
p.s. mivel derakam lerobban egyellore enyit kapsz, nem allitagttam semmit egyszerun csak bedobtam ez laccik is hogy nem tokeltes a kitoltes, es mivel allni nem tuttam ezert ulve keszultek a kepek es es is laccik, 50 cm-el a proji mogott voltam, es apana fz4 sajna csak ennire kepes
mod: gyun eszembe a keszitett tavolsagbol gyakorlatilag majdnem a legkisebbre kelelt reknom a zumot, ez a nec 1050esnel a kozepe, igyexem majd egy d350est szerezni, ill, a nec es emp735is /felteve derekam/; es a vetitte kep meg a fenykep mg beszelo iszonyban sincs egymassal, vmit elb! mert nem fixaltam az iso-t alacsonyra:- ( /elfeljtettem/ tuzo napfenyben lezart reluxaval keszultek a kepek
[Szerkesztve]Te szegény, de a napot te választottad.

Köszönöm szépen.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
[link]
udv
neduddki
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
Ramius
őstag
-
Integra
titán
most látom a bélyeg topicot, kész, van itt skizo ember bőven..

-
bobsys
veterán
-
tbs
addikt
beszarás...
Ilyen még nem volt...
vagy 4 topikban tettem már fel ugyanazt a kérdést tegnap este óta, de sehol nem kaptam választ, sőt, rám sem bagóztak.
Megkérdezem azért itt is, bár az off ugye a kiégett kockák lelőhelye, akik már kiestek a pörgésből, ezért itt rontják a levegőt, meg gyűjtik a hozzászólást
így talán nem is tudnak segíteni, de próba cseresznye:
integrált VGA-s alaplapon töröm a búrám egy ismerősnek, AM2 prockó alá.
Tulajdonképpen ugye kétféle jöhet szóba, de közülük nem tudok választani.
MSI K9AGM2-FIH vagy Asus M2NPV-VM
A lapok egyes funkciói, a sallangok nem érdekelnek, tulajdonképpen csak az kérdés, hogy melyik integrált vga erősebb, szebb, jobb.
A Radeon Xpress 1250 vagy a GeForce 6150.
A helyzet az, hogy a jelenlegi gépben egy agp-s radeon 9550 van, de mivel ésszerű váltást csak pci-e-s lappal tudunk megvalósítani, így az ugrott. Új vga-ra viszont most nem tellik, ezért olyan integrált kéne, ami az elérhető legjobb.
Nos, melyik az?Asus M2NPV-VM
3 ilyen ''munkaállomást'' (tökegyformát) lapátoltam össze minimál X2 procival 2G RAMmal, nem volt nagy gond velük, mennek 4 hónapja munkanap 8-12 órát... -
bandus
veterán
-
t1
veterán
Ez beszarás: [link]
Aki nem szeret olvasni, annak leírom röviden. Van egy 12 gyerekes pécsi faszi, aki annak idején önkényesen lakást foglalt, aztán az önkormányzattól kapott egy másik lakást. Csak alkalmi munkákat tud vállalni, a felesége meg gyesen van. Kevés a családi pótlék, nem tudnak lakást venni, úgyhogy most egyik gyerekével elgyalogol Pestre, a szociális minisztériumba, hogy reklamáljon. Bár felajánlottak neki három nagyobb kérót is, egyik se felelt meg, mert egy belvárosi családi házra volna igényük.
Véleményem: a büdös kurva anyját az ilyennek. Ha látja valaki, üsse el, vagy legalább köpje le.ez durva...
na menjen ám a pics@ba f@sz fej minek csinált ennyi gyereket hanem tudja őket eltartani...bazd meg meg áll az eszem és követelőzik is még...na takarodjon remélem olyan pofont kap a minisztériumba hogy megy vissza Pécsre
Aktív témák
-
4000 - 3901
5025 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- Képregény topik
- OLED TV topic
- Energiaital topic
- Projektor topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Ford topik
- Futárcégek
- További aktív témák...
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- DDR4 memóriák eladóak
- Hihetetlen Gaming PC brutális specifikációkkal! A dán Topdata.dk IT-cég által összerakva
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 320Gb (3k) +1Tb (15k) van 1db SSHD is (15k)
- Lenovo P16s gen2 16" //Core i7 1360P // Nvidia RTX A500 4GB GDDR6 // 16Gb /512GB SSD/ gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone SE 2020 64GB Black - 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4902, 100% AKKSI
- GAMING PC! i5-14500T / RTX 5060 OC / H610M / 16GB DDR5 / 512GB NVME / 650W GOLD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4685
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
nah, ez már a képzavar a köbön.