Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Tegnap vettünk egy ilyet: [link]
Szerintetek fincsi lesz?
-
Racecam
nagyúr
Nem is, mert szorgalmas játékos vagyok és saját felszereléssel játszom. (Ugye ezt sem lehet félreérteni?)
Juan Pablo: Fogalmam sincs. Ha igen, eddig jól titkolta. (Elég hamar ki fog derülni, ha innentől kezdve rendszeres látogatója leszek a nőügyes topicnak.
)
Szanyúl: Lehet, de akkor még csak kislány volt. Viszont most próbáljon meg beleülni.
-
nemcso
őstag
ÉBRESZTŐŐŐŐŐ ! Felkelni !!!

...már akinek ezt muszáj megtennie a mai napon.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
no, ha mindenki megy alszani, én jövök dógozni. valaki tartsa a frontot...
-
poffsoft
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
ya, nállunkis , a 'nagy' csilivili új iroda, forgalmi 1 hónap... Inet nincsen, szomszéd falu.. sry, város (merhogy kiemelt iroda Gár dony) kb 0,5 ora alatt készvan minden, pedig icipici és csak szolidan csilivili, 1 db ügyintézővel, ált....
közponi irodáról meg inkább szót se, autó naggggyon luxus....... -
poffsoft
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére

Kövezz meg, vess meg, de az örökségből ne tagadj ki, lécccciiii!!!
Killbill megvolt(határeset), alkonyattól pirkadatig megvolt ( a film kira volt, a story felejtős) , sin city megvolt, a hotel kiverte a biztosítékot, de a ponyva kimaradt az életemből...
Bánatomban mára absztinenciát fogadok

-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
más totyikban mindíííg összesezdi magát.
És igazad van, sajna nem ismerem az eredetit (bár a nagyon eredetit azér párszor olvastam...)
És igen, igazad van, az az 1-es nekem sem tetszik így utólag.
Megkérnék egy jólelkű modit, hogy az 1 -et cserélje le eg- re! [link]
köszi! -
poffsoft
veterán
hurrá!
megin meloo..
Itt legalább van klima
, viszont ser nuku.... 
-
neduddki
nagyúr
HI!
Ezzel mellik rosszarcu ettete a nepet? [link]
udv
neduddki
p.s. egyszerun kepteln vagyok elhinni hogy ez komojj lenne:- ))) -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
detto, pakoling hard(ly)...
-
Thrawn
félisten
Jelen!
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
de minek?

-
burgatshow
veterán
Én is itt vagyok ám!

-
EQMontoya
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
Végülis van valami abban, amit mondassz, mert a várakozó rész egy folyosó volt 2 paddal, ablak nélkül, ami erős bezártságtudatot ébreszthet az ott dolgozókban... és mivel a szobájukban venti és számitógép is volt, otthonukhoz képest ezt nyilván villának érezhették (otthon ezeket az eszközöket nem tudnák beüzelemi, ahogy kreativitásukat elnéztem), akár érezhettég magukat egy villába bezárva is. Ez esetben pedig indokolt a nyaló világ kifejezés használata...
Hogy mit képzelek a hivatalnokokról? legalább annyira motiváltak a munkályukban, mint nőgyógyász, ha megjelenik a nyugdijas csoport...
[Szerkesztve] -
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
hát igen, elég komolytalan... de ahoz képest, h 4 ember dolgozott abban az irodában, kurva lassan haladt a dolog... azt mondanom sem kell, h olyan nem volt, h 4ből egyszerre 4 dolgozott volna. Legalább egy kint cigizett/puncit vakart/telefonált, stb.
-
burgatshow
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én ezt anno úgy csináltam, hogy szintén besétáltam az ''okmányirodába'', mondtam hogy mit szeretnék, közölték velem, hogy 1 hónap. Ahha mondom köszönöm szépen.
Hazasétáltam netre fel, foglaltam időpontot másnapra. Másnap a foglalt időpontra bementem, kérdezték mit akarok, mondtam, hogy jogsit és időpontot a neten szereztem. Azzal a lendülettel hívtak fényképezni.
Ennyit erről a komolytalan helyről! 
-
EQMontoya
veterán
Én meg okmányirodáztam ma. Miskolci okmányiroda jogositvány ügyben kb 1 hónapra előre ad időpontot... nah, ezt a kört még kibekkeltem kb 4 napra redukálva a várakozási időt, de ami az okmányirodán folyik... bemegy az ember, kijön az illetékes méltóságos asszony kb óránként egyszer az irodából, h a várakozók kapjonak sorszámot... természetesen a sorszámokat magyar módon osztják, tehát nem érkezési sorrendben, hanem a ''ki tud előrébb tülekedni'' szabály alapján. Ezt hamar átláttam, és gyakorlatom révén megszereztem az adott körben a 2. sorszámot, igy körülbelül 1 óra várakozás után sorra kerültem... bzmg.
-
ngabor2
nagyúr
ehhe... most derült ki, hogy lesznek még problémák itt a lakásommal, különösen, ha társasházi szerződést is akarunk csinálni. amúgy akar a franc, csak 2000-ben kötelező lett volna, és nemsoká 2000... vagy már elmúlt vagy 7 évvel?
-
mayerlaci
senior tag
a phskvn!
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
HI!
JA es mielott megkerdezed: /mint mar mondam/ az emlegetett 3bol ennek a leggyengebb a kepminosege!!!
udv
neduddki
mod: igen iso200:- ((( gyakorlatileg semmire nem jo:- ( ehhh hujje gyerek, na majd ujra csinlaom:- ( amugy a fenyviszonyokat egyetelmuen lathatod a teljes kepekrol
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
HI!
Jo napot tuttal valsztani:- (((
[link]
ScreenLine AMLETO vetítővászon 225x169cm (látható képméret)
§ Falra rögzíthető kivitel
§ Keretes vetítővászon tökéletes képminőséggel
§ Fekete alumínium keret a jobb képpozíció beállítása érdekében
§ A vászonfelület a keret hátuljához rögzíthető patentokkal
§ Láthatósági szög: 150˚
§ Tökéletesen sík felület, anyagvastagság: 0,4mm
§ Matt fehér diffúz felület, erősítése 1.2
udv
neduddki
p.s. mivel derakam lerobban egyellore enyit kapsz, nem allitagttam semmit egyszerun csak bedobtam ez laccik is hogy nem tokeltes a kitoltes, es mivel allni nem tuttam ezert ulve keszultek a kepek es es is laccik, 50 cm-el a proji mogott voltam, es apana fz4 sajna csak ennire kepes
mod: gyun eszembe a keszitett tavolsagbol gyakorlatilag majdnem a legkisebbre kelelt reknom a zumot, ez a nec 1050esnel a kozepe, igyexem majd egy d350est szerezni, ill, a nec es emp735is /felteve derekam/; es a vetitte kep meg a fenykep mg beszelo iszonyban sincs egymassal, vmit elb! mert nem fixaltam az iso-t alacsonyra:- ( /elfeljtettem/ tuzo napfenyben lezart reluxaval keszultek a kepek
[Szerkesztve] -
Integra
titán
most látom a bélyeg topicot, kész, van itt skizo ember bőven..

Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue- ÚJ, BONTATLAN, független, 1év garancia
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Google Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

nah, ez már a képzavar a köbön.
)

![[kép] [kép]](http://www.moogaudio.com/store/dbimages/gle008_b.jpg)