Hirdetés
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
nemcso
őstag
csütörtökre 37fokot ígérnek az időjósok... ki sem fogok szállni a légkondis autóból.

-
Qru
MODERÁTOR
Söröket a hűtőbe (aztán a gyomorba
), itt a jó idő! [link] -
djtoomi
addikt
Jó estét!
Srácok melyik volt az a weboldal ahova beirod a telszámotés kidobja hogy dugnak a margitszigeten?Haveromank tegnap ellopták K800i-jét és meg akarom picit szivatni.Mindjárt megyünk imei számot meg kártyát letiltatni... -
marsu
veterán
Jó reggelt Mindenkinek ....
Koránkelés már megvolt 5:00-kor ....
Bécsi kávét kortyolgatok és ébredezem. Husszú lesz ez a mai nap, már látom. És még csak hétfő van ...
Hurrá! -
ngabor2
nagyúr
kellemes hétfő reggelt minden korán kelő sors-és társamnak. a munkahetet ünnepélyesen megnyitom! további szép álmokat a melóhelyen.
-
Racecam
nagyúr
Na, most van 3 óra!

-
EQMontoya
veterán
hát, ha az Pesten van, akkor az kurvanagy változás lesz!

mod: vmi olyasmi... monnyuk aki hajnal 3kor egy számtech fórumra irkál, az alapba kocka
Főleg ha még szakálla is van. Nah, én húzok aludni, délelőtt kéne kelnem... jó8, byezZzZ
mod2: felőlem tartozhat egy kalap alá, me a szabaccság szobor az Nyújorkba van
[Szerkesztve] -
-
Racecam
nagyúr
Ti még nem alszotok?
-
tiv83us
veterán
Aki meg nem latta volna a Ponyvaregenyt, azoknak egy tomor osszefoglalo par percben a lenyegrol.
[link] -
Lord Zero
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
C:\Documents and Settings\USERNEVED\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\bjqhx628.default\Cache
csupasz, pőre fileok, nem sokat érsz velük
ám ha elő akarod csalni őket, akkor a címsorba ezt: about:cache beírod, és ha szerencséd van (értsd: nem a ram, hanem a vinyó tárolta anno - disk cache device), előkotorható
szerk.
bezzeg a bátrak böngészője... :))
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
most azon gondolkodtam, hogy vajon eddie murphy takarékossági okokból játszik minden filmjében több karaktert egyszerre, vagy azthiszi ezzel menőmanó lesz?
nembirom... -
csapos2
addikt
Hol van ilyenkor az a feketelelkű telefonbetyár?
-
nem tudja valaki, hogyha mozillával sokszor megnéztem egy youtube videót (utoljára tegnap este)
akkor azt hova menti a temporary file-ok közé?
vissza lehet-e még nyerni valahogy?
merthogy közben törölték a szerverről, hgoy szerzői jogok, meg minden.
pedig csak egy szenzációs koncertfelvétel volt. -
bocX
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
..hát igen, ez tényleg ritka

én 40 centis kaptam, még be is horpadt a jobb 1 ajtó picit, cetli nélkül...örültem, bár igazság szerint rest voltam kijavítani, kis polir paszta aztán ennyi, ha kijavíttatnám akkor tuti megint valami ügyes 'leparkolná'
más: ma este gondoltam megpihenek kis hétvégi munka után, aztán hátradőlök a székemben, hát eltör a támla...megint
bár egy hete az ágyneműtartó rugója vágott majdnem fejbe mikor kinyitottam. szerintem áttérek a kinai módszerre, földön evés-ivás-alvás
szerk: iráshibák
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
[link]
Ezeket az oroszokat nem csodalom, hogy nemtudtuk kiuzni annyi idon keresztul...
ps: Lehet fake
-
FehérHolló
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Grat a 800. naphoz!

Sajnos kevés az olyan ember, aki ha hibázik, fel tudja vállalni a következményeit is, de ez van. -
Mivel ma vagyok 800 napos itt, a Ph!órumon, megosztok veletek egy történetet.
Tudtomon kívül rossz helyre parkoltam a házunk előtt, az egyetlen mozgáskorlátozottak számára fenntartott beállóba -nem néztem, hova állok, aztán már nem vittem odébb az autót. Figyelmeztettek a rendőrségtől, h. álljak odébb, amit én tegnap este meg is tettem. Viszont, gyakorlatlanságomnak köszönhetően az átállás ''rendkívül bonyolult'' művelete közben meghúztam egy autót...
Kb. 10 centi hosszú sérülés keletkezett rajta. Nekem teljesen egyértelmű volt, h. meghagytam az elérhetőségem a másik gépjármű sazélvédőjén, a kár rendezése végett...
Ma felhívott a tulaj, és mint kiderült, szokatlan pozitív gesztus volt, amit tettem, mert az emberek inkább nem vállálják fel az ilyen vétkeket...
Érdekes...
-
FehérHolló
veterán
Eljött az idő. (''It is time.'' - hogy a klasszikust idézzem.
) -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
nem.

látod, megy ez
amúgy épp sörözök, sörözzetek ti is! (a kalapot tartó erőre!)
Ramius: most már te is fogsz járni debrecenbe a kecsói bandával?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
minek? fél év múlva kezdheted előről...
amúgy tapasztalatom szerint nem szabad egyszerre nagy rendet tenni, csak felezős módszerrel. a maradék kupinak csak a felét szabad elpakolni helyenként, aztán helyet kell váltani.
egyszer próbáltam, hogy elindultam a ház egyik sarkából, és az egészet rendbetettem... reggeltől estig végig csináltam, de nem lett az igazi. legközelebb egy kicsit az egyik szobában pakoltam, egy kicsit a konyhában, felmostam a követ, utána megint egy kis pakolás... fél nap alatt puccbavágtam a házat, pedig nem kicsi volt a felfordulásk, kb. mint ahova 4-5 hónapja csak aludni járok haza, hétvégenként meg nem vagyok itthon.
azóta megint elkezdett nőni a kupi, asszem most nem fogom hagyni elhatalmasodni, jövő hétvégén úgyis itthon vagyok. remélem nem találja ki senki, hogy menjünk sörözni
-
FehérHolló
veterán
Nem is igazán a korkülönbséggel van a gond, hanem a teljesen más élethelyzettel. Én még tanulok, ő már végzett és dolgozik.
feka007: Azért félévente nem árt takarítani.
AMD Power: Zászlót szerezzek neked? (=Van már abban a boltban, amit kinéztél/Tom kinézett neked, és vigyem fel Pestre neked?)
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Ma egész délután a szobámat takarítottam, nemrég lettem kész, úgyhogy nem voltam sehol
Ujjnyi vastagságú por ülte meg a polcokat az idő során, meg az atkákat is elküldtem melegebb éghajlatra a számukra melegágyat biztosított két szőnyegből 
A gépből is kifújtam a port a kompresszorral, meg leraktam a padlóra a gép mellé a szubládát, így jobban kijönnek a mélyek
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
Kezdődik a Forma 1 ....
-
Kidus
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem tudom elfogadni. Csak erteni nem igazan ertem

Reszemrol is aldas rajuk, ha nekik igy jo, marpedig ugy tunik jo
-
ngabor2
nagyúr
véégre nagyjából kipihentem magam. mióta hazajöttem, kis megszakításokkal fekszek és alszok. ez már nagyon hiányzott.
-
törölt tag
Hellosztok,
kérésem lenne, tudtok nekem olyan helyet mondani aho frankón látszik a naplemente? Budapest környékén, ha kicsit messzebb van, az se gond
, 100kmes surgárba budapest körül mondjuk.
íköszi, jaa, mára kéne.
-
Retro11
senior tag
FÚ bazz ma vadzsmuk 512napos reg és pont most veszek itt a PH!-n 2x512 Memóriát,aszem elmegyek megnézni a 23-at
!!!
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Azért mert az ember nem tudja elfogadni, az még nem biztos, hogy rossz dolog. Én soha egy büdös szót nem szoltam mert elfogadtam és tiszteletben tartottam. Ha nekik jó és működő képes a dolog, akkor áldásom rájuk.
Remélem nem vetted sértegetésnek, nem személyed ellen irányult a dolog.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Érett nők rulez. 6 év meg semmi. Hajts rá, ha bejön.
p -
burgatshow
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Bashhez hasonlóan én sem értem, hogy mi a probléma a korkülönbséggel...
Simán jó lehet a dolog, sőt, ha így nézem neked talán még jobb.. 
-
Bash
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
6 év semmi, mit szólnál 16,5 évhez?
Simán működhet a dolog. -
Ramius
őstag
a justmusic monnyon le!!
be akartam lépni a felh.nevemmel, és azt írta ki, hogy nem létezik. ok, biztos törölték mer kb egy hónapja nem jártam ott, beregelem újra. ott meg azt írta ki, hogy van ilyen, válasszak mást.
jelszóemlékeztető meg azt mondja az email címemre, hogy nincs arra regisztrált júzer, holott kapom a hírlevelüket. -
FehérHolló
veterán
Na, visszatértem. Örömötöket kérlek abban fejezzétek ki, hogy nem küldtök el rögtön lábat mosni!
Tegnap az egész napot egy nagyon jó társaságban töltöttem. Megismerkedtem egy lánnyal, akivel nagyon jól el tudtunk beszélgetni, bejövünk egymásnak, miegyéb más, ami első találkozáskor szükséges. Aztán paff, kiderült, hogy 6 évvel idősebb.
Ilyen az élet. Bár őt sem zavarta különösebben, meg engem sem, de nagyon jót röhögök magamon, hogy mindig sikerül egy ilyen helyzetbe belecsöppennem. (Ez volt a harmadik ilyen alkalom fél éven belül.)
Hazakísértem. Kiderült, hogy 10 percnyire lakik tőlünk.
A kapuban jól elbeszélgettünk még 2.5 órát, azt elbúcsúztunk. Olyan hajnali 1re haza is értem a délután 4 helyett, de sebaj. Most meg verem a fejem a falba, hogy miért mindig velem történik ilyen... (korkülönbség)
Mikulás: Nem mondanám meg a nickjét, ha nem probléma. Nem árulkodni szerettem volna, csak kicsit panaszkodni. -
poffsoft
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
yo, utú

-
I_Am
veterán
[link]
ez mekkora !
-
PazsitZ
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Forradalmár lettél, felszabadítottál 12gigát?
Tudom rossz poén volt, leülök magamtól is
-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
vitatkoznék:
Honnan lejet :elütés, h helyett tudni hogy kankikula van kinn? a fojjospn: elütés, o helyett nicnsnekk:Ez már komolyabb, egyszer betűcsere, aztán meg téves duplázás, e helyett a k tracspartik
Ezt 2 dolog okozhatja:
1.) valaki megpróbál gyorsan gépelni 10 ujjal , de csak 4-el tud.
2.) túl sok volt a sör.
Nekem ez a koncepcióm.
Egyépként jópofa is lehetne, (a 2. esetben ), csak sajna zavaró.
tiédben nincs rendszer, ezért gyakorlatilag értelmezhetetlen:
Tévedsz, van benne logika, csak még nem találtad meg

-
válasz
burgatshow
üzenetére
Egyetértek

Kidus: próbáltam felvenni a kontaktot msn-en, de nincs megadva címed
-
burgatshow
veterán
Mádöfákör...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Hirdetés
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), itt a jó idő!

![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/smiley/hello.gif)
![[kép] [kép]](http://thrawn.uw.hu/kocka.gif)

)

Kb. 10 centi hosszú sérülés keletkezett rajta. Nekem teljesen egyértelmű volt, h. meghagytam az elérhetőségem a másik gépjármű sazélvédőjén, a kár rendezése végett...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)