Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
Aktív témák
-
-
Vérboci
addikt
gondolom tavasszal elvetette a varratmagot, a hirtelen jött melegtől hamar kivirágzott, most meg már meg is érett, ezért kell szedni
Amúgy tudtommal csak júliusban szokás
tbs: Mindent nem lehet felszívódóval varrni, csak a lágyabb részeket szokás. Bár mondjuk az én Qkim is felszívódóval varrták, pedig az csak ritkán lágy
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Ne aggódj. Hdd és ram jó. Legalábbis a szoftveres tesztek meg a vinyócsere utáni ugyanolyan hiba is ezt mutatják... A többi meg nem ''júzer'' által piszkálható kategória. Majd szépen felvesz a Sun egy hibaticketet a témára, meg jönnek és viszik/hozzák.
Örök szabály: Sunt ne vegyél garikiterjesztés nélkül.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lord Zero
addikt
én is kédőíveztem kicsit úgy tizenvalahány éve.. budapesti közlekedési szokások/igények szintézise lett volna a cél..
egyrészt csak minden harmadik házba engedtek be (hosszú haj, tombolt a hipirockercsövespunk korszakom
), másrészt akik beengedtek, az ötödik mennyi a család jövedelme?, hány centi kolbász lóg és hol? típusú kérdésnél rendszeresen véget vetettek a mókának..
nem is csináltam csak egy napig, lol
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Nem is, mert szorgalmas játékos vagyok és saját felszereléssel játszom. (Ugye ezt sem lehet félreérteni?)
Juan Pablo: Fogalmam sincs. Ha igen, eddig jól titkolta. (Elég hamar ki fog derülni, ha innentől kezdve rendszeres látogatója leszek a nőügyes topicnak.
)
Szanyúl: Lehet, de akkor még csak kislány volt. Viszont most próbáljon meg beleülni.
-
(Kolombusz)
veterán
Jól kezdődik a nap, ha azt olvassa az ember, hogy nem támogatják az arckép requestjét.
No persze nem is tudom mire számítottam.
Jah és boldog gyereknapot minden kis és nagy gyereknek, mutáns nyúlnak, szamárnak, rénszarvasnak, ufonak, csontváznak, papirzacskónak, rénszarvasnak, valamint magamnak.
Aktív témák
Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vigyázz magadra, ja és ne felejts el lábat mosni 
Ja és én szoktam főzni, legalábbis elkezdem, aztán majd csak befejezi valaki, bár az utóbbi kettőben végig Én voltam a szakács, ha valaki errejár szóljatok, köröm csülök mindíg van a fagyasztóban

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kedves egésségére!