Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
elképzelhető, hogy addig még lesz dolgom Pesten, akkor jelzem
ha mégse, akkor berakom egy dobozba, és elküldöm postán. Milyet szeretne kedves Tivadar, szilva, barack körte? Körte nembizos hogy akad 
Nem kell semmi cserébe
Max ha összejön a pénz egy custom oakley-ra, akkor kipostázhatnád
nem szállítanak Magyarországra.. unokatesóm meg megbízhatatlan..
[Szerkesztve] -
annyira berugtam tegnap... fáj az állkapcsom.. és engesztelhetk ki vagy 3 csajt
igazából cask egy érdekel... ha ő megmarad, akkor isteni szerencsém lesz.. rég éreztem úgy h szerelmes tudnék lenni valakibe.. -
neduddki
nagyúr
HI!
Strandminznek az du bemeyek a tszcsebe nem kapcsolom be a kondit es 2 percen belul all a viz mndnehol:- )))
Honnan lejet tudni hogy kankikula van kinn? a fojjospn nicnsnekk tracspartik, mindnki egyexik szobajaba bujni:- ))) egyszer megmertuk 43 foloot volt, de allitolsg volt sttol msr melegebb is:- )
udv
neduddki -
Kidus
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
En sem voltam szabin, csak oktoberben 2 napot, egyebkent meg 1-1 napok elszorva.
De most egesz heten szabin leszek, csak szerdan ugyelek egyet.
En azt mondom, vizpart, ott egesz viselheto a meleg, nemreg voltam Velencen, kifejezetten jo a viz, es nem is volt tomeg.
Kar, hogy most nincs nagyon idom lemenni. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
2 hét nyáron, 2 télen... kb. ennyire futja a szabimból. persze 1-1 napokat csúsztatásból is össze lehet hozni.
huh, agyatlanul meleg van, és a hét közepére még további felmelegedést mondanak. ha már én nem bírom, akkor mi lehet tildyvel... a strand ezen nem biztos, hogy túl sokat tud segíteni. -
neduddki
nagyúr
HI!
En maar evek otanem tanalom: - )))
udv
neduddki -
egyébként itt ma elgurult mindenkinek a gyógyszere?

-
tildy
nagyúr
Nos úgy látom nem is baj, hogy mostanában ritkán járok off topicba

De ha már itt vagyk: mondjatok jóféle, ámde olcsó bp-i strandot.
-
Loretto
veterán
Istenem még mindig egymás fülét rágjátok, elrontva ezzel remek kedvemet. Pfff. De akkor sem, pedig most értem haza party, sípola fülem, meg minden, de azért élek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mod.: dizsi soha többet, nem kell az ami 10 éve is volt, lol.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mod 2.: 2
Mod 3.: Disturbed - Deify![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Csyppa
senior tag
Jó estét. Máshol is ekkora köd van?
-
tiv83us
veterán
A megalaztatast nem veszem konnyen, de most remelem mindeki elegetett.
Adjatok alcimet amit akartok, martirkodok, stb. En meg telapo hulyegyerekekt jatszottunk es szanalmaskodtunk, Remelem jol esett. Nem ertem miert kellett beleavatkozni. /Dehogynem ertem, I_Am az orangyal, aki jokat tesz, RGB-t vissza engedi, le se szarja hogy mas mit gondol rola, de ez mar a mult, a moderatorok jo sracok en nem vagyok az, en nem tudom ellatni ezeket, tenyleg zarjuk le itt. Ha valamelyik good samaritan-nak problemaja van az irjon a mail-emre, vagy privibe, ugysem fogok valaszolni.
Montoya, te pedig ne oktass ki hogy mit kene tennem, nem valaszolok, szar szemet szar alak vagyok.
Joejt barataim. -
Thrawn
félisten
Kidus és tiv83us!
Nektek ennyit számít hogy ide mit írnak be? -
-
Lord Zero
addikt
jóvanna, kicsit elmentem mástcsinálni..
az időutazásról is lemaradtam (és ezt még kimondani is tekerentyűs, belegondolni meg kész paradoxon)
ja, igen:![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/061201/popcorn_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
-
csapos2
addikt
Törökszultán: Akkor, nem?

-
Racecam
nagyúr
Na, jó éjt!
u.i.: Szerintem jobb, ha mindenki alszik erre a napra egyet és elfelejti, ha úgy tetszik megbocsájtja, a másiknak a valós, vagy általa valósnak vélt sérelmeket. -
Kidus
őstag
Nem kell magyarazat, a stilussal van a problema, es altalaban azzal, ahogyan irsz nekunk.
Nem hiszem, hogy szoktad olvasgatni, amiket beszelgetunk itt, de azert annyira tan mar ismersz minket, hogy egyikunk sem fafej, es karot sem nyeltunk. A problema itt az volt, hogy enyhen megalazo jellegure sikerult az a bizonyos megmozdulasod, es erre engabi tette fel a pontot. Viszont sosem voltal olyan, aki elismer barmifele hibat, ugyhogy reszemrol itt le is zartam, biztosan hulyek vagyunk, te meg helikopter.... -
I_Am
veterán
Ez csak megítélés kérdése, én jót nevettem a dolgon, számomra az volt a vicces az egészben, ahogyan Race adott magának egy 3 órás tiltást.

Amikor tiv is rákezdett, akkor éreztem, hogy csak a hirtelen harag és felindultság tombolt benne, gondoltam még időben észhez térítem... Ha nem esett volna le, akkor most itt a kommentár és a magyarázat.
(legközelebb ha hozzátok szólok részletes nyelvtani és stilisztikai kommentet csatolok majd...) -
EQMontoya
veterán
modifight reloaded?

Én inkább csak lapulok itt szürkén a totyik szélén.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Na akkor visongva élvező szolgálatra kész nők figyelem!
Elmentem. Aludni!!
(Sértődés, megbántás, önteltség, egoizmus, igazságérzet-keresés, féltés, félreértés, cinizmus, gúny szaga érződik a levegőben. Jövök holnap este, hátha kitisztul az idő...
)
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
No erről én is tudnék mesélni.

Szerk: Nincs itt szítás, ha szítom, akkor izzik is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
# 3631: Lévén a csacsi nagyon kíváncsi, ám de tudatlan lény, felkereste a nálánál bölcsebb emberek csoprtjának vezetőjét....
BS: Nincs itt Jancsi és oda a szeretlek béka érzés.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Na mi a helyzet? Történt valami míg nem voltam erre?

-
csapos2
addikt
A francba, éppen időutazni akartam.
EQ: Jah....igen gratula. Kis tejfölösszájú.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
3psilon
üzenetére
lécci még 5x told má be ide... tudod, dizleksziám van, meg ilyenek, szal ha csak 2x irod be, nem tom végigolvasni. Sajna, ez van.

Marsu: jó?! Nekem?! Ezekkel 5 napig? viccelsz?
Najó, hivott Degec polgármestere, h mennyek már le a diszpolgári cimemért... 
#3614: 11. menetben technikai KO
[Szerkesztve] -
3psilon
aktív tag
válasz
3psilon
üzenetére
''Helló! Kéne egy kis HALP.
Barátaimmal mennénk iccakára játszani. Nem tudtok valami jó internetkávézót, ahol ilyet lehet? Estétől reggelig, ha lehet ne csillagászati áron, és a hely ne legyen kint a p***ban, vagy legalábbis jól meg lehessen közelíteni.
Játék: CS úgyis mindenütt van, de még egy UT vagy hasonló FPS sem ártana. Olyan max. 10en lennénk.
Előre is köszi!!''
Nos, igen.
Budapesten. Köszi. -
Lord Zero
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
aham.. beígértek neked egy egyhetes bant, valld be.. naaa...
-
Thrawn
félisten
Szép volt Madár!
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nehogy leégj

-
Ramius
őstag
na mindenki elhúz nyaralni?
Aktív témák
Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Gyúrósok ide!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Max ha összejön a pénz egy custom oakley-ra, akkor kipostázhatnád
nem szállítanak Magyarországra.. unokatesóm meg megbízhatatlan..
annyira jó csajt basztam el.. legalábbis most úgy néz ki.., télleg igyekszem rendbehozni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://tbn0.google.com/images?q=tbn:ilsad3MYn7l_jM:http://www.rs.hu/image/i06_RW_2057.jpg)
![[kép] [kép]](http://tbn0.google.com/images?q=tbn:nlpUBQeoJzzpyM:http://www.nzmaths.co.nz/measurement/Volume/VolumeImages/popcorn.gif)