Hirdetés

Aktív témák

• burgatshow
    veterán

Én meg okmányirodáztam ma. Miskolci okmányiroda jogositvány ügyben kb 1 hónapra előre ad időpontot... nah, ezt a kört még kibekkeltem kb 4 napra redukálva a várakozási időt, de ami az okmányirodán folyik... bemegy az ember, kijön az illetékes méltóságos asszony kb óránként egyszer az irodából, h a várakozók kapjonak sorszámot... természetesen a sorszámokat magyar módon osztják, tehát nem érkezési sorrendben, hanem a ''ki tud előrébb tülekedni'' szabály alapján. Ezt hamar átláttam, és gyakorlatom révén megszereztem az adott körben a 2. sorszámot, igy körülbelül 1 óra várakozás után sorra kerültem... bzmg.

Én ezt anno úgy csináltam, hogy szintén besétáltam az ''okmányirodába'', mondtam hogy mit szeretnék, közölték velem, hogy 1 hónap. Ahha mondom köszönöm szépen.

Hazasétáltam netre fel, foglaltam időpontot másnapra. Másnap a foglalt időpontra bementem, kérdezték mit akarok, mondtam, hogy jogsit és időpontot a neten szereztem. Azzal a lendülettel hívtak fényképezni. :DDD Ennyit erről a komolytalan helyről! :o

Aktív témák