Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nesztek. [link]
-
ngabor2
nagyúr
ez egy szar nap volt. megyek alszani.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Retro11
üzenetére
passzolom... lehet, hogy ittam, hogy ízlett-e, azt megnemmondom.
a floreffe az ízlett, csak most nem tudok venni
bementem a bankba, befizettem 12k-t.
hazajöttem, hogy utalok 1.8k-t a pólóért... erre felhasználható egyenleg 0 ft. ...szátok meg. még egy út, az otp-ben befizet. -
ngabor2
nagyúr
micsoda egy nap... mi jöhet még... <sóhaj>
no, mentem bankba. -
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
no, ha mindenki megy alszani, én jövök dógozni. valaki tartsa a frontot...
-
ngabor2
nagyúr
ehhe... most derült ki, hogy lesznek még problémák itt a lakásommal, különösen, ha társasházi szerződést is akarunk csinálni. amúgy akar a franc, csak 2000-ben kötelező lett volna, és nemsoká 2000... vagy már elmúlt vagy 7 évvel?
-
ngabor2
nagyúr
szógálati közlemény: ha valaki eléri mayerlacit, szóljon neki, hogy igen nagy hirtelenséggel keressen meg engem. szerintem önhibáján kívül nem akarja elveszíteni a regjét...
-
ngabor2
nagyúr
kellemes hétfő reggelt minden korán kelő sors-és társamnak. a munkahetet ünnepélyesen megnyitom! további szép álmokat a melóhelyen.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
nem.

látod, megy ez
amúgy épp sörözök, sörözzetek ti is! (a kalapot tartó erőre!)
Ramius: most már te is fogsz járni debrecenbe a kecsói bandával?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
minek? fél év múlva kezdheted előről...
amúgy tapasztalatom szerint nem szabad egyszerre nagy rendet tenni, csak felezős módszerrel. a maradék kupinak csak a felét szabad elpakolni helyenként, aztán helyet kell váltani.
egyszer próbáltam, hogy elindultam a ház egyik sarkából, és az egészet rendbetettem... reggeltől estig végig csináltam, de nem lett az igazi. legközelebb egy kicsit az egyik szobában pakoltam, egy kicsit a konyhában, felmostam a követ, utána megint egy kis pakolás... fél nap alatt puccbavágtam a házat, pedig nem kicsi volt a felfordulásk, kb. mint ahova 4-5 hónapja csak aludni járok haza, hétvégenként meg nem vagyok itthon.
azóta megint elkezdett nőni a kupi, asszem most nem fogom hagyni elhatalmasodni, jövő hétvégén úgyis itthon vagyok. remélem nem találja ki senki, hogy menjünk sörözni
-
ngabor2
nagyúr
véégre nagyjából kipihentem magam. mióta hazajöttem, kis megszakításokkal fekszek és alszok. ez már nagyon hiányzott.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
2 hét nyáron, 2 télen... kb. ennyire futja a szabimból. persze 1-1 napokat csúsztatásból is össze lehet hozni.
huh, agyatlanul meleg van, és a hét közepére még további felmelegedést mondanak. ha már én nem bírom, akkor mi lehet tildyvel... a strand ezen nem biztos, hogy túl sokat tud segíteni. -
ngabor2
nagyúr
ejj, mindenki szét van széledve?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
repül feléd a tanítás

-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ez nem nőtípus, ez kultúra. te fiatal vagy hozzá
mármint ahoz, hogy ismerd, ahonnan ez származik.
mitulátbáti: én nem akarok álmosan robogózni. -
ngabor2
nagyúr
ezek az arcok festett pofák
ezek a fények hazug csodák
ezek a lányok próbababák
nem akarják, mégis csinálják. -
ngabor2
nagyúr
asszem ebben a dögmelegben egy kicsit lefexek pihizni...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
majd elmúlik...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
[link] művelőggyél. out on a limb.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
ha művelt lennél, akkor tudnád, hogy ebben a képben nem az a poén, hanem a kiskanál és a gemkapocs

mindenesetre a címet nekem kellett javítani, és az 1. hsz-t is én szerkesztettem bibiiii
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
se oly, se whaskes, se samy nem mod... ez nem ph-s rangtól függ, hanem a csapatban ''betöltött helytől'', amihez viszont taliszervezés kell
úgyhogy azt tudom mondani, mint a kopasz febőrre: hajrá!
úgyhogy ha nyitsz egy topikot, hogy pécsi tali, és a krokodil nem segít, akkor szójjál nekem
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
és mi a ... akadályoz meg titeket, hogy pécsett, vagy veszprémben, vagy győrben, vagy akárhol országos talit rendezzetek?
különben is, tavaly az aftermath pécsen volt, úgyhogy most melléütöttél.
tényleg, a dunántúlon gyakran szokott lenni ph-s összeröff? ha igen, akkor csak én nem veszem észre? kmét, nyíregy, debrecen... ezek elég rendszeresek. -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
ne kezdjük ezt megint. ha elkezdenének sorolni történelmi személyiségeket, el tudnál mindenkit helyezni térben és időben? nem valószínű.
másrészt lehet, hogy magyarországon is közel hasonló eredmények születnének.
montoya: még beszélni se tudsz... nem trendi! divat... ez a szó se trendi. -
ngabor2
nagyúr
én csak szívókával tudtam kivenni. de mivel alapvetően nem egy rendszerető és tisztaságmániás ember vagyok, ezért a szemüveg mellett maradtam. ha a szemüveget 3 napig nem takarítom meg, akkor is átlátok rajta. viszont ha a lencsét egyszer is nem elég jól takarítom meg, vagy a kezemre kerül valami kis kosz, olyan gyönyörűen be tud gyulladni a szemem, hogy félelmetes. úgyhogy kb. fél év kontaktlencse-hordás után visszatértem a jó öreg szemüvegre. ezt legalább még egy darabig támogatja az egészségpénztáram. még nem olvastam utána, hogy július 1 után fogja-e. ha nem, akkor asszem dec. 31-ig levásárlom valamire a befizetett pénzt, és kilépek

-
ngabor2
nagyúr
álmos jó reggelt mindenkibe. ma sincs hangulatom dógozni. vagy ezt már mondtam?
-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
háát, pedig aszittem 26 éves múltál

mindegy, gyere 7-én nyíregyre. minnyán azzal jössz, hogy messze van, tudom. messzebb van, mint keszthely kecskeméttől? vagy hol lakik a kuka? a franc se bírja a sok dumántúli várost megjegyezni, különösen félrészegen. nomeg az adatlapjára se írta ki. no minnyán megnézem a térkéPH!en. -
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
csak jäger + redbull kombót ne igyál rá, mert utána moshatod fel a konyhát

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
most gondolj bele. az ember megszokta, hogy valami vagy növény, vagy állat. erre jön a gomba, ami egyik se. persze, hogy egy hétig emészti magát rajta, hogy mit kezdjen vele.
amúgy ma ismét rituális rémtetteket hallgattam. ritkajó zene, kár, hogy egyetlen albumuk van. és már ők sincsenek.
djtoomi: a százlábúnak nincs egyetlen lába se, mert azok nem lábak, csak szőrök
a férgeknek nincs lába. a másik kérdésre meg majd megtudod a választ... de akkor már késő lesz 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
A lábamról magamtól is tudok.
micsoda??? van lábad?
gyorsan mosd meg, mielőtt széles körben kiderül!
djtoomi: hány-strigulád még nincs (azt amúgyis helyesebben hányás-strigulának mondanák). az egyéni avatarról meg majd a maga idejében.
hmmm... szarabb poénokat mondok, mint j26, pedig azt tényleg nehéz alulmúlni. asszem mennem kellene aludni. -
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
az speciel nincs. a többiről nem nyilatkozom

-
ngabor2
nagyúr
ngabor@lizard:~$ sed 's/\ //g' < j26 | wc -m
5531
előtte a strigulákat kimásoltam a j26 nevű file-ba.
még legalább 2 másik módszert tudok a megszámolásra, most ez volt a legszimpatikusabb.
mikula: és újraszámlálást követelsz?
vonuljál fel és demenstruáljál.
újraszámoltam, annyi. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
ööö... mert azt mondtam

egyél, igyál, szapo... izé, mulassál! vagy dógozzál. én mára már kidolgoztam magam.
vegyek fel hindu szokásokat? mi van, ha a lábamon élő baktériumoknak és gombáknak is lelkük van, amiket megölök egy lábmosással?
gondoltál már erre? ugyehogynem. húzzál be jánoskának még vagy 3 strigulát, oszt jó lesz 
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 26
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett GAMER + monitor PC! i3-12100F / RTX 3070Ti / PRO B760M-P / 16GB DDR4 / SSD 768GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 256Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
rá is izgulok mégegyre.

gondoltál már erre? ugyehogynem. húzzál be jánoskának még vagy 3 strigulát, oszt jó lesz