Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
mikezek
csapos2: dede. ezt elk...szurta
[Szerkesztve] -
Ahogy látom egy modi esetében se sok értelme van a bannak, ha ugyanúgy tud szerkesztgetni

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
majd mesélek... hát, elindultam haza éjfél körül, hazaértem 3:30ra
közbe még összefutottam Maciékkal, meg ilyenek. -
csapos2
addikt
Alcím!

-
Feedoo
tag
A télapó begalydult

-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
A faszt volt sok!!
Már elnézést!
Egy volt és azon nem tudta túltenni magát.
Közben meg itt hagyott barátokat, vagy legalábbis olyanokat, akik barátjuknak tartották magukat! (Persze lehet, hogy rosszul mérték fel a helyzetet.)
Bocsánat, de ez már nagyon kikívánkozott belőlem!!
u.i.: Mindegy, ki is tiltom magam 3 órára, mert nagyon felhúztam magam. -
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Melyik az?

-
FehérHolló
veterán
Jó reggelt emberek & állatok!
Miért van az, hogy akármelyik (szakmai) topicban kérek segítséget, mindig akad legalább egy tag (legtöbb esetben fanatikus tag+), aki priviben elkezdi nekem nyomatni a sajt apróhírdetésére vagy cégére mutató linket megoldásként? Emellett meg ecseteli, hogy mennyire jól meg tudná oldani a problémát. Ráadásul az utóbbi még azt sem bírta felfogni, hogy mi a probléma.
Kezd elkurvulni ez a hely.
-
EQMontoya
veterán
Hazaártem... élek... húvazzeg
ez kemény volt -
Thrawn
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Talán mert a legtöbb írása címlapos lett?
Egyébként tényleg hiányzik (remélem ezt most olvassa, meggondolja magát és álnéven bereggel), nekem tetszettek az írásai. Attól a kevés kivételtől eltekinthetett volna, akik nem úgy szóltak az írásaihoz, (meg itt) de úgy látom nem az az ember aki ez elé gördített 'akadályokat' elkerüli.
Ezek szerint a storytokat nem te írod? Ami happyend-el végződik
neduddki: mindennapos eset
-
LOTR
addikt
köszönetem fejezem ki Tiv-nek, hogy felhozta a 17es off topikot, én meg azt kezdtem el olvasgatni
- bár furcsálltam, hogy miért kellett 4ezernél bezárni (azt hittem valami vita miatt történt), és a legjobb az egészben, hogy Tiv hsz-ének a dátuma új volt, így fel sem tűnt a tévedés 
majd amikor láttam, hogy a 18as is tele van, kicsit meglepődtem, hogy 1 nap alatt 4k hsz, aztán leesett
ezt most már nem kezdem el olvasgatni
jóéjt -
neduddki
nagyúr
HI!
Az egyik olleganak atlagan fel evente kb 700 hallgatoja akad, es mongyulk tul sokat nem tartozkodik benn, amig nalunk lakott addig elosszor szemmagasagban volt kiteve az istrukcio, majd 40es bold, utanna sok piros a4es nyil, es miv volt a leggyakrabban lehengoztt partbeszed:
-B. tanto bacsit keresik!
-Jobbra fordulsz es olvasol!
-?
-Igen ott szemmagassagabn!!!
-Az lenne a kerdesem hogy jegyet...?
-Mi van kiirva?
-Es masidobontban?
-Mi van kiirva?
Es morcosan elvonult:- )))
udv
neduddki
mod: a napi 10 utanni berontoknal nem voltma mar ijjen kedves:- )
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Ott talaltam meg az adatlapjat a leggyorsabban, leven meg mindig cimlapon van valamiert
![[kép] [kép]](http://img502.imageshack.us/img502/4607/picture2gu9.png)
A kozeljovoben nem tervezek irast, nincs semmi jo temam. Altalaban akkor irok, mikor epp delirium tremenst elek at
torokszultan: Sok volt a nezetelteres, nem akart tobb tuzet szitani, jobb ez igy mindenkinek. -
neduddki
nagyúr
HI!
B ornyubol joval tobb van: - (((
Amugy magyarazza mar el vki, hogy egysokadeves hallgato pentek du 4 kor mi az feszkes kenek maszik fel a vajukhoz hogy most de neki veszettul surgos doga van, oszt csodakozik mikro elzavarom a fenebe:- (((
udv
neduddki
mod: tiv: oszt min huzta fel azt a kis gyonge leleket???:- ))) /csak nem csunyakat mondott vki a nagy testveri /rem/alomrol/:- ))) /de rohatt disznyo v agyok/
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
Már holnap van?
-
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
HI!
Min 100rugo hopszot ha nem sikerul, amug mit irkal mellje mert birom eszt az irast:- ))) /vagy az eredti mar dolgott volt?/
udv
neduddki
mod: mongyuk kivancsi lennek egy diy minosegree /mert az edfiig mutogatott kepeitek igencsak erdekesek voltak/, ah mar a jo kis xvid-et szidod:- )))
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Ugyan, csak foglalkoztat a téma. Egyébként mióta megvan az új VGA-m, még jobb lett a kép. Legközelebb UV filteres lámpát veszek, akkor még jobb lesz.

Most néztem meg a Véres gyémántok című filmet, hihetetlen mennyit számít a film minősége is, nem is gondoltam volna évekkel ezelőtt, hogy egyszer a divx-es filmeket ratyinak fogom tartani.
Mit nézel ki egy ilyen megoldásból: [link] működhet? -
neduddki
nagyúr
HI!
Mire vagy kivansi?
A dt2-t meg ne kellet gariztatnom pedg parat mar eladtam, ill. gar ido utanmeg nem szotaka tutajok hogy doglodne/ami ugye nagy ritkasag: -(((/ , alap beallitasokkal 5-6M-val irja a tc ra az adatokat nagy fileknal /aszem az 1G-s volt, ha nem akkor a 2G/
a 4G-s migo-rol meg nem lehet leszbeszlni akinke gyeszar mar hoztam /nem tom iert?/
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Na megjottek a mazzagaim a cucchoz, es a ma esti m1en levo eneks musort csaladi programkent en is megnesztem, hat mint ne mongyak a ezen osszeallitason siralmas volt a hangminoseg:- ( de ami feltuno volt meg igy is, hogy a Csipa nevezetu meg Szolnoki Peter elott emelgetem a kalapom, nem tudtam hogy ezek sracokennyir korektek!!!:- )))
udv
neduddki
mod: Csacsi: az egyik 1050esben szarakodott a lampa, na mondom 200 oraval lampacsere?? erre ma kiderlt, hogy valoszinuleg lampatap a balhes:- (((
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
''Sajnos''
a tesztben legjobban szerepelt Voyager GT 2GB ihletett meg, és lettem egy ilyen tulaja. Erről tudok majd esetleg érdemben nyilatkozni.
És nem lesz attól baja hogy csak formázgatom ész nélkül? Aztán izzítom a teszttel, aztán megint formázom...stb. De mindegy, majd csak kipróbálom.
Eddig azt néztem, hogy egy 700megányi mp3-at 56 sec alatt írt fel, és kb 50-52 alatt másolt vissza a vinyóra. Emlékszem haver 256MB-osát annakidején 5-6 percekig írta tele
Egyébként olyat akartam én is, de pont jókor jött a teszt, és ha már egyszer jóval gyorsabb, és olcsóbb is...
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Miskolc belvárosában öt percre teljesen elszállt az áram, a közvilágitás kiment, minden.
Üvöltöttek a riasztók, érdekes volt... -
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Na jó, ezt nagyjából eddig is tudtm, de akkor úgy kérdezem, hogy gyakorlatias különbség van-e?
Azért kérdezem, mert a nagy tesztben a 32 kB-os clusterrel érezhetően gyorsabb volt a Voyager GT, mint a 4kB-ossal. De az nem derült ki hogy F16 vagy F32. Viszont F32-vel meg nem nagyon lehet 32kB-os clustert. Tehát akkor most hagyjam így ahogy gyárilag(F16 32kB) vagy inkább tegyem át F32-re, és vegyem le a clustert? Hogy járok jobban?
Vagy menjek valami szakmai topikba a hülyeségeimmel?
-
BlacKSouL
addikt
Milyen érdemi különbség van hogyha FAT16 vagy ha FAT32-re van formázva egy pendrive?
mod: 2GB-os
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Ez fasza.
Az Így élek nagyon jó.
Köszi Gábor! -
Ramius
őstag
dögmelegvan

-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
repül feléd a tanítás

-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ez nem nőtípus, ez kultúra. te fiatal vagy hozzá
mármint ahoz, hogy ismerd, ahonnan ez származik.
mitulátbáti: én nem akarok álmosan robogózni. -
ngabor2
nagyúr
ezek az arcok festett pofák
ezek a fények hazug csodák
ezek a lányok próbababák
nem akarják, mégis csinálják. -
FehérHolló
veterán
Erre esetleg valaki: [link]?
A high-skilled PTE-KTK informatikus pedig menjen oda, ahova gondolom. Üzentem neki, hogy hardveres a dolog, kakilt rá, biztos valami vírus, újratelepítette (nála vannak a jogtiszta cuccok hozzá). Admin jogot meg nem adott a felhasználónak, mert a felhasználó (nevelőapám) csúnya, gonosz és rossz, meg hülye szerinte a géphez, ne ártson neki... Egy rohadt plugint nem lehet FF-hez telepíteni.
Köszönöm, hogy meghallgattatok!
-
Thrawn
félisten
-
PazsitZ
addikt
[link]
Nagyon kész
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Imádom a légkondit

-
ngabor2
nagyúr
asszem ebben a dögmelegben egy kicsit lefexek pihizni...
-
törölt tag
Architekt Ura
[link] -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
belőlem meg Hutkaiból sztem sok is
amúgy tanévzáró buli, a megjelenés a minimum vazzeg! 
Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/zsepibe_fuj.gif)