- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
- Nagy bemutatóra készül az Oppo
-
5000 - 4901
5025 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Janoska26
addikt
akko 5000 bezár a bazár

-
Ramius
őstag
-
Janoska26
addikt
-
Ramius
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
marsu
veterán
-
Lord Zero
addikt
-
Racecam
nagyúr
Meghalt a gépem, és most nem tudok netezni!!

-
Janoska26
addikt
alvás nekem nem segít, a Saridont szedek most ha fáj, előtte Qualerint, de abból már volt olyan az utóbbi időben hogy 3 kellett, így abbahagytam

No meg a pinacilin ami még ideig óráig segíteni szokott
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
-
PazsitZ
addikt
analgetica szerintem hatásos fejfájás ellen. Amúgy ugyanazzal a hatóanyaggal dolgozik mint az algopirin tehát fel kell iratni. De hülyeség ez a megdöglesz ha azt szeded. Nőtt fel azon generáció és nem májelégtelenségben hullottak el szvsz.
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
-
marsu
veterán
-
dokar
addikt
-
Janoska26
addikt
-
marsu
veterán
-
Janoska26
addikt
-
tiv83us
veterán
-
marsu
veterán
-
Janoska26
addikt
-
marsu
veterán
Péntek van, de ennek most nem örülök, mert szombaton és vasárnap is dolgoznom kell ...

-
marsu
veterán
Én még időben hazaértem, de utána hamar befeketedett az ég ...
Jó kis szélvihar kerekedett, meg hatalmas eső, de jég nem volt. Szerencsére! -
Ramius
őstag
tengap nagy vihar volt pesten? mert whaskes meg én éppen ott voltunk a nyitott autójával, és a sláger rádióban hallottuk, hogy fél óra múlva eléri pestet a vihar. nyugati tér, csúcsforgalom...jó sokára jutottunk a soroksári útig, de nem áztunk meg hazáig az a lényeg

-
PazsitZ
addikt
Ebben reménykedtem, de nem volt ilyen egyszerű, ma reggelre viszont abbahagyta...
Legalább nem kockultam, olvasgathattam a java-t. Rémes mostanában mióta gamepadot vettem egyfolytában csak játszok
, nameg zenét hallgatok.
Jövő héten Watch my dying koncert
Bővebben:[link]
Ajánlom mindenki figyelmébe amúgy ingyenes fesztiválról van szó Köröstarcsa-MAMF
Hogy művelődjetek, jó kis progresszív metal
: [link]
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
-
Nimrod
addikt
-
tiv83us
veterán
-
Vérboci
addikt
-
Janoska26
addikt
-
PazsitZ
addikt
-
Vérboci
addikt
-
tiv83us
veterán
Janoska mennye oszt huzd a fejedre a kakaos kocsogot, meg mielott elojon a jobbik termeszetem es nem strigulazom be az egesz adatlapodat...

-
Racecam
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
Janoska26
addikt
Csak Én nem tudom hogy ki az a Kriszta?
hol oldalt?nem értem, megyek inkább iszom még egy kávét, ezt má ráfogom a nyuszira 
erdey_a : Jellemző, megint hátulról várod a támogatást

[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
[link]
BTW: Hajnal 2:24 van goddamnit, mi a lofaxt csinalok en a gep elott, megyek 5-re dolgozni...
ps: Basszatok meg a bejarononk tegnap ugy kitakarijotta a kerot, hogy nem ismerek ra... Csak egy mellekhatasa van, meg dolgozott, el kellett mennunk Sr.-al a kocsmaba. No nem baj occso vot a sor.
ps2: Koszi, lefektetem magam meg ket orara...minthogy egy 80 eves weirdo pirossapkas nyukasszon, thx...
Nem látom az étlapot
Jancsi: Krisztáról mesélhetne valaki, de nem fog. Neki már megvolt
Többször is
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
lorcsi
veterán
Neddma idejon a pekingi kacsa, oszt futtyog...na huzzalelinnen de villamgyorsan, felvered itt az osok csendjet!!!
Pisztolyomon hangtompito...LABAMON MEG BAKANCS BAZMEG, NA TUNES INNEN!!
ui: Szerinted az alairasom honnan valo?
erdeya: Szkarlett Dzsohanzent mar kirugtam, nem sikalta meg eleg alaposan a labmoso lavort...
Kapa\Pepe, mint világokat átívelő kultúrákalis jelenség

[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
-
Racecam
nagyúr
Őstagságról jut eszembe... peterkeT merre jár mostanság?
Mert pár száz telejsértékű hozzászólás múlva szükségem lehet a bocis avatara, amit ő készített. Nekem viszont nincs meg.
(Jó tudom, most jönnek majd a mellékzöngék, hogy én úgysem kapok egyéni avatart, mert van 1 végleges meg olyan 2 részleges kitiltás a kartonomon.)
[Szerkesztve]Én előre szólok, hogy ezzel az adatlappal én örülnék, hogy nem Kriszta vigyorog ott oldalt....

-
tiv83us
veterán
Mert pár száz telejsértékű hozzászólás múlva szükségem lehet a bocis avatara, amit ő készített. Nekem viszont nincs meg.
(Jó tudom, most jönnek majd a mellékzöngék, hogy én úgysem kapok egyéni avatart, mert van 1 végleges meg olyan 2 részleges kitiltás a kartonomon.)
[Szerkesztve]
-
Vérboci
addikt
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
Vérboci
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
N1
tag
na még egyet ide
-
Janoska26
addikt
-
tbs
addikt
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
Vérboci
addikt
-
tiv83us
veterán
Neddma idejon a pekingi kacsa, oszt futtyog...na huzzalelinnen de villamgyorsan, felvered itt az osok csendjet!!!
Pisztolyomon hangtompito...LABAMON MEG BAKANCS BAZMEG, NA TUNES INNEN!!
ui: Szerinted az alairasom honnan valo?
erdeya: Szkarlett Dzsohanzent mar kirugtam, nem sikalta meg eleg alaposan a labmoso lavort...
-
tbs
addikt
''...Lefektesselek?...'' ''...orgazmus ráülni...''
Mi van ma srácok..? MELEGfront..?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ma, 5:55-kor indultam dolgozni. Újpestről. 7:30-ra már Zuglóba értem. Ja, közben levittem Érdre pár ''dolgot''...
-
Racecam
nagyúr
-
lorcsi
veterán
ne füttyögjél! nem megmondtam, hogy ne füttyögjél...
nem semmi, hogy még hozzád is eljutnak az iylen filmek
-
Janoska26
addikt
Én nem fütyültem
azér befogom

Race: Köszi a jányt, csak még a telefonszámát is ha esetleg lehetne, egy életre leköteleznél

erdey_a : Mér, a mikulás jobb?

[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
-
csapos2
addikt
-
tiv83us
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
csapos2
addikt
-
Vérboci
addikt
-
tiv83us
veterán
Jancsika az adatlapod mar ugy nez ki mint egy buzamezo, vagy mint regi osztalytarsam Lotte Ferike ellenorzoje, ne akard, hogy gyarapitsak...

ps: Gyarapitottam. Leszoltad a kedvenc houskeeperemet, olyan fenyes a klotyom hogy orgazmus raulni te meg itt parasztkodol, nahat...
-
Janoska26
addikt
Mi? Fordítsd csak meg gyorsan nem egy huszas?

Hadd legyek má legalább 10 percre moderátor, hadd lássam má azt az adatlapot, most vagy mindenki azzal szívat vagy télleg van ilyen, ha téllge van akkor az a 10 perc talán elég lesz hogy megtisztítsam
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Neked meg mi esett ki a szádból? Fúj, nem szégyelled magad?

(Ugye nem?
) -
Janoska26
addikt
azannyát ezt még én is kipókhálóznám
mármint a másodikat 
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
-
Janoska26
addikt
Én nemértem, nem vót ilyen ez a mikulás, biztos a meleg miatt van ez vele

tiv83us : Mongyad neki kezdje beáztatni a bűrt hadd puhuljon mire a boci odaér, majd az seggberakja hogy a maradék foga is kihullik
És ne offold szét a topicot kérlek

[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
csapos2
addikt
-
Vérboci
addikt
-
csapos2
addikt
-
Racecam
nagyúr
[link]
BTW: Hajnal 2:24 van goddamnit, mi a lofaxt csinalok en a gep elott, megyek 5-re dolgozni...
ps: Basszatok meg a bejarononk tegnap ugy kitakarijotta a kerot, hogy nem ismerek ra... Csak egy mellekhatasa van, meg dolgozott, el kellett mennunk Sr.-al a kocsmaba. No nem baj occso vot a sor.
ps2: Koszi, lefektetem magam meg ket orara...minthogy egy 80 eves weirdo pirossapkas nyukasszon, thx...
Lefektesselek?
u.i.: Lehet, hogy ez is félreérthető?
-
tiv83us
veterán
[link]
-
csapos2
addikt
-
Vérboci
addikt
Bázz, most jövök rá, hogy a pörkölt az én vagyok.
Naszóval, először azt írtam oda, hogy:
csapos2
De aztán rájöttem, hogy ezt még úgy fognád fel, hogy viccesnek találtam a marsunak írt válaszod. Pedig nem
Na ekkor szerkesztettem be eléje a sziát, mert ugye eredendően is csak egy üdvözlő poszt akart lenni.
Megnyugodott a kicsi szíved?
Máskülönben a fókabébi max akkor fekete, ha kilukdat a közelben egy tankerhajó.
Racecam: Ne aggódj nem értettük félre. Itt mindenki tudja, hogy az éjszaka nem jött össze nektek. Valami fejfájásról volt szó, ha igaz
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Bezzeg velem nem jópofiztál az éjjel!!

Hopp ez így elég félreérthető.
u.i.: A melankólia is tovaszállt.... -
Vérboci
addikt
-
Janoska26
addikt
inkább szép kerek nagy zsömléket szeretem

inkább nem mondok semmit, tudod én a békesség hírmondója vagyok nem pedig a feszültségkeltésé, ja meg persze boci rádígért
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
Vérboci
addikt
-
marsu
veterán
-
marsu
veterán
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
Szia nektek is!
Boci: Hanyas szám volt a nevem után a szerkesztés előtt?
marsu: Akkor fekete, vagy foltos?
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
-
Vérboci
addikt
-
csapos2
addikt
Fő az egészség! Kitartás elvtársak!
-
marsu
veterán
Az alacsony vérnyomás vagy a magas okoz fejfájást, nem tudja valaki?
-
marsu
veterán
tej, cukor, egy kis anál

Nekem pusztán annyi bajom volt a viharral, hogy a hirtelen időjárásváltozás miatt olyan hajnal 2 körül olyan fejfájásra ébredtem, hogy éppen el bírtam úszni a gyógyszeres szekrényig, 2 szem bogyó, fél óra forgolódás, aztán nagy nehezen visszaaludtam, szar volt az az igasság
no mek iszom egy kávét én is 
A fejfájás az nekem még szerdán megvolt ... Lehet frontérzékeny vagyok?
De lehet hogy az időjárásváltozás miatt... -
bobsys
veterán
én tegnap pont a vihar jövetelekor mentem be bp-re, útközben több leszakadt faágat húztam arréb aztán elkapott az eső, az volt a szerencsém, hogy ismerem az utat és így emlékezetből tudtam, hogy mikor megy merre melyik sáv
-
Janoska26
addikt
tej, cukor, egy kis anál

Nekem pusztán annyi bajom volt a viharral, hogy a hirtelen időjárásváltozás miatt olyan hajnal 2 körül olyan fejfájásra ébredtem, hogy éppen el bírtam úszni a gyógyszeres szekrényig, 2 szem bogyó, fél óra forgolódás, aztán nagy nehezen visszaaludtam, szar volt az az igasság
no mek iszom egy kávét én is 
-
marsu
veterán
Aktív témák
-
5000 - 4901
5025 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Arc Raiders
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung kuponkunyeráló
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

: