Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
minek minden masodik embernek suv es/vagy pickup truck?
normal szemelyautokba eleg lenne kisebb mostor is
(egen, tudom, mindket a'merikaji moderatorunknak ilyenje van)
tiv: megkerdezhetem, hogy hetkoznapi transport-hoz minek neked egy 3500-as v6-os?
ha legalabb a helyi hajszkul focicsapatanak lennel az edzoje, es oket kene furikzani (mondjuk nem kene, nekik is biztos van egy-egy 3500-as v6-os a segguk alatt)
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
En is tartanek sportkocsit, ha milliomos lennek, ugy hobbibol. Az en kocsim sem gyorsulja magat szarra, de azert elvisz A-tol B-ig, van benne egy 3500-os V6-os motor ami eleg arra hogy ugy megmozgassa a kocsit, ahogy en szeretnem. Nem erolkodik, nem zug, pont jo.
Nekem 3000cm3 alatt nem letezik kocsi.
Sportkocsibol eltudok kepzelni mondjuk egy jo kis 2-2500cm3-es V6-V8-as jarganyt, de annak olyan is a kasztnija, hogy nem kell bika, hogy elbirja. Amig hetkoznapi transzportra gondolok, addig 3000 alatt nem johet szoba semmi 
-
válasz
Viszlát
üzenetére
''Pesten is van egy városrész, a 13. kerület Margit körúthoz közel eső része''
na, éppen oda nem költöznék, Újlipótvárosban mindig kutyaszar-szag van. sehol máshol nincs annyi kutyaszar, mint ott...
és az összes lakás távfűtéses arrafelé.
Tiv:
aha, akkor egy 8-10 s feletti 0-100kmph gyorsulású kocsi már nem is autó?
[Szerkesztve] -
Viszlát
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Unokatestvérem New Yorkban élt 2 éves és mindig arról áradozott, hogy 5 percen belül minden volt a közelben... Azt viszont teljességel elfogadom, hogy a vidéki és kisebb városokban úgy van, ahogy írod.
Pesten is van egy városrész, a 13. kerület Margit körúthoz közel eső része, Katona József - Raoul Wallenberg utcák környéke, ahol egyszerűen minden van 5 perces körzetben. 4-5 mozi, boltok, westend, régiséskereskedés, masszázsszalon, használt bútor, vagy 15 jobbnál-jobb étterem. Ha egyszer felköltözöm, csak oda
Bár ezt most baromira nem tudom mi a francnak írtam le 
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
De igen, az egesz jueszejre ertendo. Legalabbis ahol eddig szereny szemelyem jart, ott mindenhol kellett gepjarmu. Ha nekem nem lenne, nemtudnek boltba menni, nincs is jarda addig. Valszeg ehendoglenek ket heten belul.
fokukac: azert hogy a kocsi ugy viselkedjen ahogy en szeressem. Ne zugjon, ugy viselkedjen ahogy en szeretnem, gyorsuljon, legyen benne nyomatek, ne erolkodjon, ''sikoljon'' az ut felett, ahogy illik.
A max megengedett sebesseg amugy 70 mp/h, 80mp/h-val pedig meg nyugodtan mehetsz, azert meg nem allitanak meg.
Viszlat: Igazad van NY egy teljesen mas teszta, ott viszont kocsival nem lehet elni. Csakis tomegkozlekedes. -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Letezik. De nincs ''priuszod''

Amugy gondolom mar voltal errefele, tudhatod, hogy a kialakult infrastruktura nem tenne lehetove a ''kocsi-nelkuliseget''. Az emberek ehenhalnalak kocsi nelkul. Nem tulzok. Itt nem az van, hogy felulsz a buszra es elmesz a boltba. /Vagy ne adj Isten setalsz
/ -
válasz
tiv83us
üzenetére
nem véletlenül az USA termeli a világ green house effect gázainak több, mint az egynegyedét.
egy egységnyi GDP előállításához az usában használják el a legtöbb energiát.
nektek is kéne valami jó kis 4,5 dollár/gallon-os ár, talán akkor picit gazdaságosabb lenne az az ország.....
-----------------------------------------------------
Ui. tényleg létezik ilyen, hogy moderátori komment-lista?

nekem van már valamilyen priuszom?
-
Thrawn
félisten
Azt a @#Đ* mindenit! Mi folyik itt?

[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
MyKonzerv
üzenetére
Kuldok en neked gasoline-t de tobbe fog fajni mire odaer

Az alairasomat az egyik kedvenc HBO-s show-bol szedtem, amit minden heten sasolok. Ugy hivjak One Night Stand es kulonbozo komikusok nyomjak egy oran keresztul
Szivashoz/ivashoz/szexhez/egyeb tudatmodosito dologhoz sosincs keso
-
MyKonzerv
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
1. kabbe...küldj nekem is egy tank benzint...ajándékba természetesen...opel corsa, nem kell sok bele
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2. brutál az aláírásod...
más: kéne egy kis jókedv...tökre le vagyok hangolva...holnap reggel röpzéhá szociológia szemináriumon...
kéne meló, mert semmilyen ösztöndíjra nem vagyok jogosult, mivel nem vagyok eléggé hátrányos helyzetű (ez nem bánt engem, csak tök sokan kapnak és kicsit piszkál, hogy kimaradok belőle...bár inkább összeteszem a két kezem, hogy nincs szükségem szoctámra...)
viszont pénz az kell mindenkinek...csak sajna az órarendem miatt nem találok normális melót
kéne szívni, de már késő van hozzá...
aludnom kéne...na meg csak elfelejtem tőle, amit olvastam 
asszem ennyi
ps./szerk. : elvi kérdés - ha szar a szerdai a nap az egyetemen és beviszel egy dzsoját...izé... tábla csokit, mert megdumáltad a haverral, hogy viszel és belead a ömmm...csokiba. utána korrekt dolog követelőznie, hogy máskor is vigyél?
szvsz nem, de hátha csak én vagyok irigy
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Hat mostanaban mar nem repkedek annyit. Utoljara Californaba repultem tan februarban. De ezek a gepek szinte mar eliranyitjak magukat, szal ha masnapos a pilota, ott van meg a masodpilota na meg a computer

Nekem is most ment el az egyik kolleganom stewardess-nek a Northwesthez, hat az a no...Nem adnam a kezebe az eletem
Utoljara mikor hurrikan volt es bezartak a szallodat, elmentunk vele inni...hat kiivott...Otszorosen.
Jah epp ma voltam en is a Wal-Mart-ban feltettem par uj gumit a gepjarmure, lattam volt nagy korulallas. Nem volt mar erom odaferkozni, siettem.
A benzin itt is jo lement, $2.20-$2.50 korul mozog. Remelem mostmar innentol csak lefele megy. -
Bash
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
''ui:es meg az olyan hatranyokrol nem is beszeltem, hogy nem lehetsz masnapos, nem rakhatod rendbe az asszonyt egesz ejjel, nem lehetsz kimerult...stb.''
Hogy te milyen naiv vagy! Ex-melóhelyemen voltak durva bulik/balhék/orgiák, de a Southwest Airlines pilótái/légiutaskísérői mindenkin túltettek. Minden este! Legtöbbször este/éjszaka dolgoztam, láttam ezt-azt.
Belegondolni is rossz, hogy másnap ugyanezek az emberek irányítják a repülőgépeket tele utassal.
Más: tegnap este jelent meg a boltokban az új Xbox 360, hihetetlen mekkora hype volt. Az emberek fél napokat vártak, szinte lekempingeztek az áruházakban, földön ülve/feküdve társalogtak. Eredmény: sehol nem maradt egy darab konzol sem, és állítólag MS következő szállítmánya jövő januárra várható.
A benzin ára 2-3 naponta folyamatosan csökken, kb. egy éve volt ilyen olcsó az üzemanyag. Hurricane Katrina után pár héttel $3.38-ért kaptam egy gallon Premium-ot (93), most már a jobb helyeken $2.30 alatt/körül mérik gallonját.
-
WilktorD
tag
[link]
Ezt nem hiszem el

-
törölt tag
Volt itt valahol egy Pókertopik, tudna eetleg valaki adni egy linket? sehol sem találom

-
Üdv kedves offolók.
Egy kéréssel fordulok hozzátok. Angolból kaptunk egy feladatot, mely szerint egy tetszőleges szöveget le kel fordítanunk, a fordítatndó téma komolyságát jelzi, hogy a tanárnő a ilyesmi műveket javasolt: A szülés levezetése a fülkagylón keresztül.
Nekem anno(kb 8 éve) volt egy ilyen szöveg gyüjteményem, de egy vírus következtében elvesztettem.
Tehát ha valakinek van az alábbi témakhoz hasonló szövege kb 1-3 oldal és megosztaná velem eme kincseket akkor nagyon megköszönném.
És a példa irományok címei:
Halálkanyar a WC deszkán
A vak asszony visszanéz
Ha benyúlsz kinyúlsz (Villanyszerelési tanácsok)
Hová lesz a fény, ha leoltjuk a villanyt (filozófiai eszmefuttatás)
Tudom gugli a barátom, de idő hiányában nem tudom a sok száz linket átnézni, mert nagy részük elég gagyi, a fordítás így is 24 és 28 óra között fogom megcsinálni, ja és keresek megvételre időkibővítő szerkezetet.
-
escie
őstag
segítenétek?
[link] #384
nem nehéz kérdés, csak műveletlen vagyok etéren. (''router vagy switch'' problémakör)
bocs a nyomulásért, de elég fontos lenne.
előre is köszi!
[Szerkesztve] -
WilktorD
tag
Ó,Istenem,odafönn,hátha olvasod az internetet!
Mondd, mi a fasz van?
Eltűnt a kártyámról huszonegyezer forint,szakad az a kibaszott hó aminek a következtében a kedves lakótelepi polgártársak valamelyike délután lezúzta a hátsó lökhárítómat,-2 fok van ezért már most tükörjég minden út,és holnap reggel indulhatok anyámért a kékgolyó utcába.Remélem hazaengedik holnap.
Mit tettem? -
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ugyan már.. Ez azt mutatja, hogy milyen harmónikus a kapcsolatotok.

A megállapodott férfiember felszed pár kilót. Na, és akkor mi van.
Kidus és Tiv: Drukk Nektek. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
jo 3-4 ev utan en is megmertem magam multheten: 80 kg vagyok
konkluzio: az elmult 3-4 ev alatt osszessegeben 3 kiloval lettem nehezebb -
Kaptam barátnőmtöl egy mérleget -én kértem...
Bár ne tettem volna...

77 kiló v.ok...

(A ''versenysúlyom'' kb. 65-70 kg...) 
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Mi így teszünk. Együtt leszünk, bárhogyan is. És mindent megoldunk együtt. Nem szabad feladni soha, bízni kell, és mindent megpróbálni.
Mi most ott tartunk, hogy a második próbálkozásunk lesz vízumügyben, de igyekszünk biztosra menni. Két hét, és kiderül. Addig izgulunk
-
tiv83us
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
Hat ha mar igy belejottunk a vallomasokba...
Mi eldontottunk, hogy soha tobbet egy percre sem megyunk egymas nelkul sehova. Foleg nem kontinensnyi tavra.
Szoval ha ugy alakul, akkor en megyek Magyarorszagra. A korulmenyeink ott is adottak, aztan majd meglatjuk...
De ennyire meg ne menjunk elore...
A vizummal kapcsolatban meg...Soha nem szabad feladni! Foleg nem ha egy olyasvalamirol van szo, ami soha tobbet nem jon ujra valoszinuleg az eletben! Kuzdeni kell egymasert. Ez van. Foleg Kanada...fele se olyan bonyolult vizumot szerezni mint ide... -
Viszlát
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Pár éve megismertem egy kanadai magyar lányt. Első beszélgetésünk majd 14 órán keresztül tartott via cset. Rövidesen a fizetésem 2/3-át telefonra költöttem, meg minden ami ezzel jár. Elég hamar kiderült, hogy nem fogok vízumot kapni, ezért elküldtem neki a pénzt, hogy jöjjön Ő haza. Erre majd fél év után került sor. 312 órát töltöttem vele, minden perc tökéletes volt, ahogyan Ő is - nekem. De vissza kellett mennie. Ha a találkozás előtt rossz volt nélküle lenni, akkor utána az elviselhetetlen fejezi ki az érzést megfelelően. Mindent megpróbáltam, korrumpálni, protekciót szerezni, de mivel se ingatlanom, se családom, se semmim nincs, nem kaptam vízumot. Neki ott kellett volna hagyni az egyetemet, hogy hazajöhessen, és bár Ő megtette volna, a szülei nem engedték és én sem örültem volna neki. Az idő kegyetlen ellenség és velünk szemben nyert.
Nem rémísztgetni akarok, vagy bármi ilyesmi, csak gondoljatok arra, mi lesz a találkozás után. Az is lehet, hogy már megtettétek, én nem voltam ilyen bölcs.
Good luck, V -
jeges
senior tag
vazz, érdemes vót visszagyönni... ez a ''vallomások estéje''

kid+tiv: csak így tovább, legyetek boldogok
-
brownus
veterán
-
tiv83us
veterán
Nah megjott a nagyasszony

Komolyra forditva a szot; ez tenyleg igy tortent. Sosem hittem az ilyesmiben es velem is megtortent. Azt hittem elment az eszem /es tenyleg
/, hogy rajottem, hogy mikor nincs itt akkor hianyzik, hogy fel kell hogy hivjam, hogy ''latnom'' kell. Egyutt jar az agyunk, nagyon sokmindenben hasonlitunk de pont azokban es annyira, hogy ne tegye monotonna es unalmassa a dolgot.
Egy netes kezdessel is meg lehet tokeletesen ismerni a masikat, megismerni a lelkivilagat, a multjat, latni mire hogyan reagal, hallani a hangjan hogy tenyleg tukrozi a szavai azt amit erez es gondol.
Kialakulhat egy nagyon eros bizalom igy is, sot, talan az ember felszabadultabb kornyezetben
''ismerkedhet'', betukkel is ki lehet fejezni sokmindent.
Termeszetesen egy kapcsolat hosszutavon csak is ''szemelyesen'' mukodhet, ezzel hulyeseg is lenne vitatkozni. De akkoris tartom az allaspontot, hogy neten is ugyanugy megismerheted Ot, vagy barki mast en nem tartom az ismerkedes ''legaljanak'', nem tartom semmivel sem kevesebbre mint a diszkoban a barpult mellett, vagy a templomban, vagy az allofogadason, vagy temetesen vagy mittomen.
Mas az biztos, de akkor sem szabad elitelni, aki meg nem elte at. -
Kidus
őstag
Nem értem, miért lenne a netes ismerkedés az alja. Én elhiszem, hogy nagyon sok olyan hely van, ahol arra megy ki a dolog, hogy gyorsan szerezzen az ember valakit bizonyos célokból, de azért ismerjük be, hogy nagyon nem mindegy a hely sem. Egy chat.hu színvonalú hely egészen más, mint pl a PH!, vagy egy viszonylag zárt körű társaság akárhol máshol. A neten ugyanúgy meg lehet találni a normális, érdeklődési kör(ök)ben, elvárásokban, és értelmi szintben hozzánk hasonló embereket, mint irl.
Az pedig, hogy egy netes találkozásból szimpátia, majd barátság, esetleg akár párkapcsolat is lesz, szerintem egyáltalán nem a legalja. Ha két ember őszinte, és egyenes, neten sem fog másképp viselkedni, reagálni dolgokra, mint az életben. A webkam is nagyrészt ( nyilván nem teljesen ) áthidalja a személyes kontakt hiányából fakadó félreértelmezéseket is, és elég sokat segít, hogy lássuk, mire hogyan reagál valaki.
Nem hiszem, hogy akinek még nem volt ilyenirányú tapasztalata, annak messzemenő következtetéseket kéne levonnia, illetve általánosítania kéne.
Bevallom, én régen megmosolyogtam az ilyen ''neten beleszerettem valakibe'' történeteket. És most, hogy én is így jártam, már értem. És azzal is tisztában vagyok, hogy talán hiába írogatok. Azt, ami velünk most megtörtént, csak mi értjük, csak mi tudjuk, mennyire gondoljuk komolyan, mit érzünk. Létezik, hogy beleszeressen az ember így valakibe. És létezik, hogy nagyon is jól megismerje. Csak bizalom, és őszintség kérdése. Mi sem számítottunk rá. Mi is meglepődtünk. És most már nem nevetek senkin, aki úgy érzi, szeret valakit, akivel a neten találkozott. -
tiv83us
veterán
Jah, vhogy igy

Bar en commercial pilotara gondoltam, ahol tekergetni kell mindenfele bizbaszt, meg radiozni, meg beszelgetni az utasokkat...stb. Es ugye ha hulye vagy, akkor nem csak te halsz meg, ha nem meg parszazan, ha esetleg egy varost is sikerul eltalalni, akkor par ezren.
Egy ido utan biztos megszokja az ember, de az elso par ''eles'' ut biztos izzaszto lehet.
ui:es meg az olyan hatranyokrol nem is beszeltem, hogy nem lehetsz masnapos, nem rakhatod rendbe az asszonyt egesz ejjel, nem lehetsz kimerult...stb. -
tildy
nagyúr
Tudna valaki segíteni, hogy mitől lehet szemöldökrángása az embernek, és hogy lehet leállítani?

-
VladimirR
nagyúr
bassza meg, ki fognak rugni
-
VoDaFoNe
aktív tag
Aki röhögni akar, az menjen a Szerelem a rímben topicban. Valaki le is esett a székről!
-
Agyasima
őstag
Van, akit érdekelne egy kevés Euró megvétele? Nem szeretném a pénzváltókat gyarapítani a beváltással, és egy darabig nem megyek külföldre, így nincs szükségem rá. Szerintetek? Olyan áron, h mindenkinek megérje.
-
bobsys
veterán
-
Pacák
senior tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
Jótanács: sose akarjátok otthon kitakarítani a bojlert.
UNDORÍTÓ AMI BENNE VAN!!
-
Gh0sT
addikt
Nincs meg valakinek véletlenül digitalizált formában a Tüskevár?
Rémlik, hogy mintha nemrég kiadták volna ismét az egészet. -
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Látod, én épp ezért növesztettem arcszőrzetet. Több ''hozzáértőt'' kérdeztem, hogy hány évesnek tűnök, nem tudták megmondani. Kortalanít. Ha leborotválnám, akkor kölyökképem lenne, mint a régi jogsimban. Most legalább nagyjából komolyan nézek ki. Legalábbis amíg meg nem szólalok

(Oké, a szakállnövesztés a csajoknál nehezen kivitelezhető, ráadásul lehet, hogy épp fordítva sülne el a poén...)
A sókban felvonultatott ''arcok'' nagy része meg kamu. És hiába nem mutatnak értelmes műsorokat, csak ezt, mégis tudják, hogy a népnek erre van szüksége, nem színvonalas műsorra.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sportkocsibol eltudok kepzelni mondjuk egy jo kis 2-2500cm3-es V6-V8-as jarganyt, de annak olyan is a kasztnija, hogy nem kell bika, hogy elbirja. Amig hetkoznapi transzportra gondolok, addig 3000 alatt nem johet szoba semmi

/
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ott nem votl kimerítő, sőőőt.