- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
csiga997
őstag
válasz
vamossi #3358 üzenetére
Jobban. Azzal a 6k-val nagyon nem lennél beljebb, és így legalább van rá garancia.
A másik kérdéshez: ezek erősen low-end objektívek, de ha csak ebből a kettőből kell választani akkor inkább a D-s. Azon legalább még kézzel megfogható a fókuszgyűrű, még ha méterskála nincs azon se. Amúgy a rekeszgyűrűvel a D50-eden sokra nem mész, ebből a szempontból ez inkább hátrány, mint előny. -
Pompi
nagyúr
válasz
vamossi #2624 üzenetére
Nem tudom, hogy most akkor melyik obirol is van szo, nekem volt Sigma 70-210mm f3.5-5.6 obim. Ennek 2002-ben volt 40 korul a hasznalt ara. En Canon D30-on hasznaltam, amig meg nem adta magat a rekesz. Camera Kft-nel megjavitottak ugyan huszon x ezer forintert, de azt mondtak, hogy ez az obi nem kompatibilis a D30-cal (ebbol gondolom az ujabbakkal se). Mondjuk olyat is mondtak, hogy ezt az obit en nem is tudtam hasznalni a D30-cal egyaltalan, pedig egy evig tuti hasznaltam
Annyit amennyibe kerult ert szvsz, egesz jo kepeket lehetett vele kesziteni, de emiatt a kompatibilitasi dolog miatt nem javaslom digit vazra.
-
pacorro
aktív tag
válasz
vamossi #2627 üzenetére
Hatvanat semmiképpen nem ér. Használtan olyan 20-25 körül vagdossák az ilyeneket az emberhez.
Használni ugyan nem használtam ilyet, de a tesztek és a tulajok véleménye szerint a minősége is felejtős.
Egy Sigma 70-210/3.5-4.5, vagy egy régi 70-210/2.8 sokkal jobb választás. Utóbbit már 80 körül láttam használtan. Ha új kell, akkor is inkább valami más.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ford topik
- Milyen routert?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest