-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt nem tudom látod, bár csak pár képnél tűnt fel nekem szembetűnően, hogy rosszul állított fókuszt a gép. Igaz ezek követőfókusznál jöttek elő, itt is főleg madárnál. Rallyn már nem lőtt mellé. Bár van pár singleaf-es képem is ami homályos kicsit. Nem tudom mi zavarhatja be. De tény, hogy néha valami bezavar neki.
Asszem csinálok egy ilyen AF tesztelő lapot én is
-
Bubanc
aktív tag
így van így van, de azért ez az olyan közel megyek amilyen közel akarok, azért nem teljesen igaz, hacsak nem az airport securitinél dolgozol, vagy rampás vagy malév/celebinél, de nem akarok szakmai részletekbe belemenni
Még bridge-s tapasztalataimból annyit tudok, hogy a 8x-os zoom a legtöbbször nem volt elég, ami mondjuk talán 150 mm-nek felel meg.
Köszönöm a segítséget és e linkelt képeket. Mondjuk pl a Kecskeméten készült képeknél lett volna előnye az IS-nek?? -
-
-
*Ropi*
félisten
Kénytelen vagyok: elég nagy lelkiismeretfurdalásom lenne, ha egy rendezvényen megreccsenne a zár és közölnöm kéne, hogy akkor innentől vagy kompakttal fotózok, vagy oldják meg ők maguk az események további dokumentálását (pl. esküvőn, gondold el)...A presztízsveszteségről nem is beszélve.
Az enyém is kifogástalanul teljesít (szintén kopp-kopp-kopp), csak a kijelzőjén van egy hotpixel már a 0. perc óta (így kaptam a kezembe), emiatt mindenképpen le fogom gariztatni, ha megvan az új.
-
johnjohn
addikt
-
7
addikt
Azt hiszem, a kollégát nem fikázni kéne csőlátással, hanem észrevenni, hogy próbál helyesen írni, de nem tud (ld. központozás - aki nem is akar helyesen írni, nem fog erőlködni a vesszőkkel). Mint már más is mondta, jókat ír, csak nehéz kihámozni. Tény, nem a legfelemelelőbb élmény olvasni, de ettől függetlenül nem kéne gyakorlatilag minden hozzászólásánál 3-an ráugrani, hogy csúnya, rossz, a hozzászólásai lényegét pedig már nem is figyelni. Főleg nem ilyen stílusban.
Hth: Tény, érdemes lenne valamiféle helyesírás-ellenőrző alkalmatosságot használni, vagy valahogy máshogy kiküszöbölni ezt a gyengédet, mert amúgy érdekeseket mondasz. Ha nem akarsz állandóan Word-öt vagy hasonlót nyitogatni, javasolni tudnám esetleg a Firefox megoldását, amihez itt tudod leszedni a magyar szólistát.
-
adik
őstag
Manfrotto 190XProB
Ha lenne egy ilyenem, akkor első dolgom lenne, hogy megverném azt, aki kitalálta a lábait. Nem tekerős, nem gyorszáras, hanem pillangócsavarral megszorítani. Nekem nagyon nem gyere be, egyébként nem lenne rossz, kár volt ezzel elrontani. Aztán lehet, hogy valakinek pont ez jön be, nem tudom. -
biggamer
veterán
Akkor lassan Te is törheted a fejed, hogy milyen állványt veszel. ( ha azzal is akarod használni ).
Nekem is ilyen állványom van mint Neked, és nem nagyon díjazza, ha feleteszem rá az obit.
Mondjuk nekem egy picit nehezebb az üveg.
Gondolom.
Egyébként üdvözöllek a táborban.
Ja, ha kell hozzá majd állványgyűrű, akkor szólj. -
mclord
aktív tag
-
mclord
aktív tag
Én csak annyit tudok neked segíteni, hogy a 24-70 -es sigma egy nagyon rossz konstrukció , lassú -nehézkes és 2.8 kriminálisan ocsmány a képe , tehát ha lecseréled csak is jól fogsz járni .. De miért nem canon 24-70 2.8 -ra cseréled akkor nem buknál 1 fényerőt ..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest