- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
clayman
aktív tag
Ugyebár arról a 18-55 IS-ről beszélünk, amit mondjuk az EOS450d-hez általában adnak kitben? A 10k-t a használtpiaci árára értettem, lévén durva túlkínálat van belőle, szemben pl. a 70-200 IS USM F/4-et kb. 200k-ért árulják.
A tesztben tényleg impresszív a minősége, én abból indultam ki, hogy a vele készült képeim mind életlenek voltak, és más fórumokon szapulták.
-
Hacker75
aktív tag
20 ezerért.
Az illető akitöl vettem (aki mellesleg szerintem ott dolgozik), azt mondta küldjem vissza, rövid időn belül megcsinálják. Sokminden megfordult a fejemben, többek közt az is, hogy "véletlenül" nem-e egy javított obit vettem. Bár bontatlan csomagban érkezett...
Egy Kenko közgyűrűszettet is vettem tőle (24e), az is bontatlan, bár arra 3 nap garit vállalt. -
Dare2Live
félisten
én anno CCSnél vásároltam és pechemre a 70-300vrem hibás volt. Tudtam, hogy hollandbol hozza....
Előre rettegtem mert korábban egy camera kfts Canont gariztattam kb1.5hónapig, hát akkor milesz a "holland obival"
1hét alatt cserélte CCS ujra...
Szóval hozzáállás kérdése. Gari lehet MOon is 1.5hó és szürke esetén is 1hét.
-
-
Hydra SR
addikt
Igen, a második ötletem nekem is az volt, hogy mondjuk ferde a frontlencse csak az azért elég ritka szvsz. Közben írta, hogy megy a szervizbe vele (garis még, vadi új), most már nem tudok neki ötleteket adni amíg vissza nem ér de a lényeg az volt, hogy valamit tudjon mondani nekik hogy mi is a probléma (meg hogy egyáltalán mivel is lehet baj, ő a vázban kereste a hibát de ez tuti az obi lesz) és milyen választ fogadhat el. Annyit mondtam neki, hogy a ''jó ez így, ez ilyen kisfiam, tanulj meg fotózni'' nem számít elfogadható válasznak. Annyi tiszta, hogy az obinak baja van.
Addig is köszi a választ mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Hegesztés topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest