Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaazs
senior tag
válasz
TheProb
üzenetére
Az igazság az, hogy egyik gépet sem használtam még. A Canon 300D -t sokan dicsérik hogy jóminőség, de nincs vele személyes tapasztalatom (350D -nél kezdtem). A Nikon nem tűnik rossz vételnek, de mondom, nempróbáltam
Érdemes utánaolvasgatni, tesztek, minden ilyesmi. És persze, ha használtat veszel, azt jól meg kell nézni, mind a gépet, mind az objektívet. Szenzorcsekk, exposzám, ezeket mindenképp. Aztán objektívet meg kipróba. Az is egy lehetőség, hogy egynlőre nem veszed meg a Nikon -t, hanem játszol kicsit a Canon -al, és meglátod mire van szükséged, így nemkockáztatsz.Gyújtópontot pedig így nem is tudom megfogalmazni, nemvagyok egy elméleti ember. A két számban (18-55) gyakorlatilag a zoomtartományt, a nagyítás mértékét adják meg. De egészítsetek ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- Okos Otthon / Smart Home
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- iPhone topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Könyvajánló
- Apple Watch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Érdemes utánaolvasgatni, tesztek, minden ilyesmi. És persze, ha használtat veszel, azt jól meg kell nézni, mind a gépet, mind az objektívet. Szenzorcsekk, exposzám, ezeket mindenképp. Aztán objektívet meg kipróba. Az is egy lehetőség, hogy egynlőre nem veszed meg a Nikon -t, hanem játszol kicsit a Canon -al, és meglátod mire van szükséged, így nemkockáztatsz.