Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaazs
senior tag
válasz
TheProb
üzenetére
Az igazság az, hogy egyik gépet sem használtam még. A Canon 300D -t sokan dicsérik hogy jóminőség, de nincs vele személyes tapasztalatom (350D -nél kezdtem). A Nikon nem tűnik rossz vételnek, de mondom, nempróbáltam
Érdemes utánaolvasgatni, tesztek, minden ilyesmi. És persze, ha használtat veszel, azt jól meg kell nézni, mind a gépet, mind az objektívet. Szenzorcsekk, exposzám, ezeket mindenképp. Aztán objektívet meg kipróba. Az is egy lehetőség, hogy egynlőre nem veszed meg a Nikon -t, hanem játszol kicsit a Canon -al, és meglátod mire van szükséged, így nemkockáztatsz.Gyújtópontot pedig így nem is tudom megfogalmazni, nemvagyok egy elméleti ember. A két számban (18-55) gyakorlatilag a zoomtartományt, a nagyítás mértékét adják meg. De egészítsetek ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone Air - almacsutka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vírusirtó topic
- iPhone topik
- Drón topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Grim Dawn
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdemes utánaolvasgatni, tesztek, minden ilyesmi. És persze, ha használtat veszel, azt jól meg kell nézni, mind a gépet, mind az objektívet. Szenzorcsekk, exposzám, ezeket mindenképp. Aztán objektívet meg kipróba. Az is egy lehetőség, hogy egynlőre nem veszed meg a Nikon -t, hanem játszol kicsit a Canon -al, és meglátod mire van szükséged, így nemkockáztatsz.