Hirdetés
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM.......
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Na a másik topikba kicsit hergelem a népet mert halott a topic..de már vok
Nekem is van ez a "lesésre aktiváló fókuszálás"
A300-on....Van egy infra érzékelő ami elsötíti az LCD-t ha ki van kapcsolva az LV...ezt ha eltakarjuk akkor kativálódik a fókuszálás.. sztem amit az előző kollega írt hogy a szemre aktiválódik az nem igaz, abból a következtetésből ha a kezemmel takarom el akkor is fókuszál...de persze csak a középső fókuszpontot használja az A300 ennél a funkicónál bármit csinálsz ilyenkor...hogy pontos-e? szerintem annyiban segít hogy ha nem ultrahangos az obid élességállítása hanem olyan mint a kit obi, ami annyit jelent hogy egyik végpontból a másikba 2,1mp alatt fordul át a fókusz, egy kicsit meggyorsítja a folyamatot...ha pl előtte makróztál aztán meglátsz valamit hagylátóba messze..belenézel már tiszta is a kép..nagyjából ráfókuszált..lenyomod félig a gombot már csak pár milit moccan a fókusz és csett
Kipróbáltam Lv-vel is amikor nem működik! makrózásból felkeltem nagylátószögre állítottam félig fókuszgomb....körbefordult az obi eleje szép lassan
fókuszált és akkor csett!! szval valamivel gyorsítja a dolgokat! nem hátrányos dolog ez a legjobb jellemző rá!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Jogász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A300-on....Van egy infra érzékelő ami elsötíti az LCD-t ha ki van kapcsolva az LV...ezt ha eltakarjuk akkor kativálódik a fókuszálás.. sztem amit az előző kollega írt hogy a szemre aktiválódik az nem igaz, abból a következtetésből ha a kezemmel takarom el akkor is fókuszál...de persze csak a középső fókuszpontot használja az A300 ennél a funkicónál bármit csinálsz ilyenkor...hogy pontos-e? szerintem annyiban segít hogy ha nem ultrahangos az obid élességállítása hanem olyan mint a kit obi, ami annyit jelent hogy egyik végpontból a másikba 2,1mp alatt fordul át a fókusz, egy kicsit meggyorsítja a folyamatot...ha pl előtte makróztál aztán meglátsz valamit hagylátóba messze..belenézel már tiszta is a kép..nagyjából ráfókuszált..lenyomod félig a gombot már csak pár milit moccan a fókusz és csett