- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
estikornel
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, mivel vásárlási tanácsra volna szükségem objektív terén.
Nikon D3000-hez keresek telezoom-ot, kevésnek érzem a 18-55-öt amit alapból kaptam a géphez. Elsősorban makró és természetfotózásra keresek minél megfizethetőbb darabot. Visszaolvastam itt a topikban és kereséssel arra jutottam, hogy a két kiszemelt között kéne dűlőre jutnom. Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro és a Sigma 70-300mm f/4-5.6 DG Macro.
Fontos lenne, hogy beépített fokúszmotort tartalmazzon és ne kerüljön többe 40-45 ezer forintnál. Ha van esetleg ezeken kívül bármi alternatívám, szívesen meghallgatom akár használtban is gondolkodok. A fent említett két objektívet laikusként választottam, így az építő jellegű hozzászólásokat előszeretettel várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- iPhone 11 Pro 64Gb
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest