Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
válasz
aleister
üzenetére
Köszönöm akkor körülnézek ott, annyira nem sürgős majd figyelgetem!

Igazából a portré amúgy sem szempont annyira. Tehát akkor talán ha makrózni is szeretnék de esetleg úgy alakul, hogy nem tudom Tamron 90-et venni akkor ha fix obit szeretnék jobban járok egy Nikon AF-S 40mm f/2.8G DX Micro-val mint a Nikon AF-S DX 35mm f/1.8 G-vel? Igaz, hogy kompromisszumot kell majd kötnöm, hiszen nem lesz akkora fényereje mint egy másik fix objektívnek (pl. a fent említett) illetve nem lesz akkora gyutávom sem mint az említett Tamronnál de talán lesz egy kicsi ebből is meg abból is, ha máshogy nem tudom megoldani. Talán még mindig jobban járok így mintha vennék egy előtétlencsét makrózáshoz a kit objektívre hiszen az is 25 ezer körül mozog és ahogy hallottam az sem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest