Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
válasz
aleister
üzenetére
Köszönöm akkor körülnézek ott, annyira nem sürgős majd figyelgetem!

Igazából a portré amúgy sem szempont annyira. Tehát akkor talán ha makrózni is szeretnék de esetleg úgy alakul, hogy nem tudom Tamron 90-et venni akkor ha fix obit szeretnék jobban járok egy Nikon AF-S 40mm f/2.8G DX Micro-val mint a Nikon AF-S DX 35mm f/1.8 G-vel? Igaz, hogy kompromisszumot kell majd kötnöm, hiszen nem lesz akkora fényereje mint egy másik fix objektívnek (pl. a fent említett) illetve nem lesz akkora gyutávom sem mint az említett Tamronnál de talán lesz egy kicsi ebből is meg abból is, ha máshogy nem tudom megoldani. Talán még mindig jobban járok így mintha vennék egy előtétlencsét makrózáshoz a kit objektívre hiszen az is 25 ezer körül mozog és ahogy hallottam az sem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest