Hirdetés
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egy óra, két rendszer
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
Hydra SR
üzenetére
ha nem kell megveszem

nem hinném, hogy az emulátor hibája lenne, egyszerűen az AF szenzor érzékenysége alacsonyabb, mint a Te elvárásaid (ugye az AF nem a maximális, csak egy elégséges élességre törekszik).
de egyébként alapból a keresőben el szoktam találni az élességet (azért a fedes rutin az ott van
), exponáláskor mindig rápittyeg egyet, hogy szerinte is okés (mondjuk könnyebb helyzetben vagyok mint kend).azt hiszem utánanézek alaposabban ennek a törőékes dolognak, meg meglesem börzén, aztán meglássuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív + táska - Újszerű -
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), exponáláskor mindig rápittyeg egyet, hogy szerinte is okés (mondjuk könnyebb helyzetben vagyok mint kend).