Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbinator
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg van valaki aki a régebbi sigma 17-70-esről váltott az újabb HSM-es verzióra, akkor szívesen venném ha írna a tapasztalatairól. Gondolkodom a váltáson. Előny lenne a HSM és persze az OS is, de az annyira nem fontos nekem. Plusz a fél rekesz előny. Ugyanakkor a digital-picture oldalon csak az új sigma tesztképei vannak fent. És bár elvileg optikailag javítottak rajta, nekem a tesztek alapján nem tűnik meggyőzőnek. Pl a sarkokon a sötétedés sokkal látványosabb. Igazából a mostani képminőséével nagyon meg vagyok elégedve, és a fókuszmotor is jól dolgozik ha van fény, és nem szokott hibázni. Ugyanakkor a HSM miatt lehet hogy megtenném a váltást, ha tudnám, hogy egyrészt fókuszálás sebességén és hangban sokat javít, és a képminőség terén tudja ugyanazt a szintet mint a régebbi verzió. Néha nyilván az OS is jól jön, plusz az a fél rekesz is jelent valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest