- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Az megvan, hogy a gyártók nem maguk készítik ezeket a kébeleket, hanem kiadják x helyre, hogy csináljanak aztán olyan lesz amilyen. NV esetében 3 gyártónak is és hát mindegyik másként oldotta meg. Egyik szarabb másik jobb. Ettől még a szaki által gyártott pont lehet jó meg rossz is. De a "gyári" nem garancia semmire ha valami új dologról van szó. Minden örli adopter bétateszter manapság.
-
xtremist
őstag
-
xtremist
őstag
Igen, vékony fémfóliával taknyolnak a belsejében külön vezetett erek helyett, ami ha megszakad akkor elkezd melegedni, a forrasztott vezetékvégek nem párhuzamosak és nem egyforma hosszan érintkeznek, az ón mennyisége van ahol több, van ahol kevesebb a szükségesnél, ezen felül sokkal megbízhatóbb lenne krimpelni forrasztás helyett, csak ez így olcsóbban gyártható. Ezeket állapították meg a gyári kábel hiányosságaként.
-
-=RelakS=-
veterán
-
-
Sontir Fel
őstag
Ez így azért nem teljesen igaz. Nekem visszavették a kártyát, bár gyanítom ez a ritka mint a fehér holló story inkább... egyébként van mér negatv tapasztalat Asus Proart és Noctua kapcsán? Korábban csak tuf és rog esetében olvastam a rossz pasztáról, persze logikus lenne, ha az azok is érintettek...
-
gaben22
senior tag
Hogy is mondjam, ha egy alátámasztó nem támaszt alá, akkor az elvesztette
közpénzalátámasztó "jellegét". Vegyél valamit helyette. Nekem nagyon nagy házam van, én kettőt vettem ebből, hogy elérje a VGA-t plusz amíg levegővel hűtöttem a VGA saját bracketjét is használtam. Tényleg fontos az alátámasztás, meghajol a PCB az okozhat végérvényes károsodást (pl. padokat feltépi memória chip és/vagy core, törés a PCB-n...). Biztos van jobb is ennél, vehetsz mást is.
-
Mortel
senior tag
Szia!
Mindenképpen úgy kell alátámasztani a nehezebb kártyákat, (ha a kártya merőleges az alaplapra, és az alaplap függőlegesen áll), hogy hozzáérjen a vga-hoz a támasz, de ne tolja el felfelé.
Azért kell így tenni, mert sokrétegű a kártya nyák-ja, és ha melegszik, terhelés alatt, sokkal könnyebben deformálódik a vga nyomtatott áramköri lapja, és könnyebben lesz zárlatos.Valami ilyesmi: [link]
Üdv:
M
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- CNC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming RTX 4070 Ti 12G videokártya garanciával
- GIGABYTE RTX4060 / RTX4060TI 8GB (bontatlan)(3év-garancia)
- !!Újszerű!! Gigabyte RTX 4070 Ti 12GB /Jótállással!/Beszámítás!/Posta ok!
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest