- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcor
őstag
válasz
Exelsior #20129 üzenetére
Köszi, próbálgattam most mindenféle beállítást de sajnos nem oldódott meg. DLSS Quality-vel tovább megmarad a beállítás mielőtt teljesen leszedné de egy kb 10 perc után ott is eltűnik. Megvárom a január végét, addig félreteszem hátha jön valami patch a DLSS4 implementációval ami megoldja.
-
adr0001
aktív tag
válasz
Exelsior #18590 üzenetére
Úgy általában nincs vele baj, de én ezzel tesztelem a hőtermelést/hűtést.
Valóban, síri kuss van játékok alatt, a linkelt cucc (Furmark helyett) viszont befér a L2 cache-be, így mind a 10.240 shader unit biztosan egyszerre moccan. Ennek megfelelően a 320W-os power limitből simán úgy csúszik ki a kártya, hogy a gyári boost clock-ot el sem tudja érni.Ha meg akarod nézni azt ahogy alapon - de kitolt power limittel - ~ 360W-ot bezabál a kártya, akkor töltheted is
Ettől függetlenül a hűtés tényleg okés.
-
válasz
Exelsior #18487 üzenetére
Szerintem meg nincs igaza, ha az Nvidia hasonló áron (1000-1100 dodó) ad +25-30% perf növekedést a 4080-hoz képest (teszem hozzá konkurrencia nélkül), akkor az simán elfogadható.
A 16GB ram meg nem bottleneck 4K-ban sem.5090-ért meg annyit kér érte az Nvidia, amit nem szégyell. Akinek van pénze az úgyis megveszi, a top high end az sosem az ár/perf arányáról híres
-
ACE-
addikt
válasz
Exelsior #18344 üzenetére
Nekem pl. egy MSI GeForce RTX 4080 Super GAMING X SLIM van, ennek van saját tartója, de alapban nem nagyon ér hozzá a kártyához. Szerintem inkább arra van, ha esetleg megindulnak, akkor megtartja. Egyébként mozgattam, és áll mint Katiban az a bizonyos... szóval nem tűnik úgy hogy elhajolna... nem érzem veszélyesnek. Persze ez viszonylag egy kicsi kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest