- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ennél rosszabb kártyát fogtam ki a mostani 34 fokommal.
Az is rendben van a v4.6.5 verzával. Mozdul ha kell. Csak monitorozásra használom, ebben semmi UV állítás. Tuning a gyári progival van közepesen sülve.
Nekem nem kell jó pofizzon a vga 26 fokkal, megmondtam neki nyugi nem adlak el, hozhatsz kedvedre magasabb értékeket is.
-
Simon Balázs
csendes tag
Én az aranyozott kábellel szívtam meg. Aztán rákötöttem a gyári kábelt és bekapcsoltam a játéküzemmódot és stabil 144hz-en megy a tv jelenleg. Na meg a hdr sem működött, de már az is jó. Ha villog a kép az tuti kábel hiba, mert a legtöbb tv tudja a 120hz-et monitor módban is, de az LG tv-n be kell kapcsolni a játéküzzemmódot, hogy jó legyen. Ha van konzolod esetleg vagy másik monitorok, akkor próbáld meg annak a HDMI kábeljével. Egy próbát megér szerintem.
-
Laraxior
titán
Ha villog, akkor az hdmi kábel lesz
De lehet, hogy csak a 10bitet nem bírja, ha arra van állítva.
Nekem is villogott, meg tele volt pöttyökkel.
Az meg hülyeség, hogy nem lehet monitorként használni. Én is arról nézek filmet, de kábelTV-t nem használok (nincs is előfizetésem) ergo nekem is monitorként üzemel a TV
(Ez mondjuk most pont a monitor, de a TV is kb ugyanígy néz ki, csak 4K és kevesebb a frissítés) -
Elvileg azért már szépen gyártják az 5090/5080 kártyákat, és akinek van 4080/4090 annak nem létszükséglet az upgrade az 5080-ra - úgy saccolom nem lesz olyan durva sorbanállás, mint most a 9800X3D kapcsán, és így durva túlárazás sem. (Én pl 4080 tulajként szinte biztos, hogy nem upgradelek, és majd csak a 5080 Ti Super Ultra kutyafüle lesz érdekes nálam)
Pláne, ha az AMD 8800XT-je egy 4070TI Super szintű teljesítményt tesz le az asztalra normális áron.
Az 5090-re saccolom a millió feletti árat, és arra sokan fenik a fogukat - kis AI research, productivity, és nem utolsósorban gaming…
-
Exodion
senior tag
Na a MSICentert azt hagyjuk, nagyobb taknyolas mint az Armoury Crate as Asustol pedig az nagy szo
. OpenRGB es csokolom, tokeletesen kezeli a Aorust es a save to device is mukodik; magyarul egyszer beallitod a szint es az marad nincs rainbow. En azzal kezelem az osszes ledet a gepben
.
-
tomas51
senior tag
Igen eléggé embertelen a látvány főleg natívba, sajnos a 13 mb os png t nem tudom feltenni amibe készül a kép, azért abban szebb mint jpg be.
Nem rég vittem végig az első részt, hát azért néha megálltam hogy ez mi ez, ahhoz képest hány éves game, gyönyörű az első rész is. -
xtremist
őstag
Alzától kell válogatnom, és a panther 436, a phoenix meg 489, szóval az biztos hogy nem ér meg plusz 50e ft-ot. Vagy nagyon olcsót, veszek, nyilván kisebb kompromisszumokkal, vagy akkor ha drágábbat, az legyen jelentősen jobb, ha ilyen létezik, de egyre inkább úgy látom hogy nem. Komolyabb teszt egyikről sincs fent, csak egy két videó.
-
-
-
Sontir Fel
őstag
Így nézett ki tavaly májusban alapon:
GPU 4 fokot, HS 10 fokot romlott. Meglepően hideg van annak ellenére, hogy továbbra is a spanyol tengerparton hajtom a kártyát, szerintem max 22 fok lehetett a szobában.
Majd az esedékes portalanítás után nem a plexi oldallapot rakom a kártya mellé, hanem a "lukacsost", hátha számít bármit is
-
Pro!Petya
addikt
A fakó, szürkés, halovány "megjelenés" HDR bekapcsolása után jelentkezhet a túlzottan magasra állított SDR fényerőtől.
Az a baj sokan azt hiszik hogy ha bekapcsolják akkor automatikusan mindent HDR-ben fog mutatni.. Sajnos nem.
Csak a HDR tartalmat fogja helyesen megjeleníteni ilyenkor, az SDR meg megkapja "fakó effect-et" ha felvan húzva annak a fényereje a HDR-hez.#14656VTom
Pixel garancia eddig is volt, ez amit mondtam kimondottan az oled beégésére vonatkozik. -
gaben22
senior tag
Nagyító nélkül ez nehezített pálya
. Power managementhez lesz köze szerintem, nálam P8 state-en 35W körül mozog a 4090-es (Linuxon proprietary driver által jelentett érték nvidia-smi command alapján, nem általam mért), csak mint neked is, viszont abból könnyű kiugrani attól függően, hogy a kártya milyen stratégia szerint menedzseli magát. Windows drivert sokat nem nézegettem, Linuxon régen volt egy ilyen.
Zárójelben jegyzem meg felbontás egy dolog, de az, hogy egy videó mennyire tekeri meg a gépet az függ a bitrátától, decoding algoritmustól is nagyon. YT videóknál van egy "Stats for nerds" menü, ott lehet látsz különbséget (mondjuk pont a bitrátát nem írják).
Jut eszembe, attól függően, hogy milyen csatlakozót használsz (display port/HDMI...) lehet alapból tömöríteni kell a kártyának az adatot, mielőtt kiküldené, ráadásul pl. DP port verziók között is lehet akár különbség ilyen szempontból.
-
fiATHaLON
őstag
Így, ahogy mondjátok, egyre elkeserítőbb a dolog.
Azt hittem, hogy a százezrekkel többe kerülő G-synces monitorokkal
semminemű anomália, stutter nincs (nagy méretről lenne szó). Valamit valamiért.
De így, hogy még ott is előfordulnak jelenségek, eléggé dühítő, hogy
nincs folyamatos, minden szempontból kifogástalan élmény sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- LEGO klub
- Diablo IV
- HP notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- !!Újszerű!! Gigabyte RTX 4070 Ti 12GB /Jótállással!/Beszámítás!/Posta ok!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest