- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokifalo
senior tag
Ezt mondjuk nem értem de ha a pénzmozgásra gondolsz akkor éppen vehetek kp is amit akarok nem? Vagy nem tudom mire gondolsz, esetleg a "mutogatásra"? Gpu-t is mutogatnak net szerte ahogy majd most is hogy bibi nekem már van
. Én arra gondoltam, hogy mindenkinek van egy bekattant baromsága amire irracionálisan költ, kinek ez, kinek az, meg nyilván pénztárca függő. Pl nekem van egy szalon állaptra felújíott trabantom, 3M.nál többet öltem bele. Az se normális. Vagy az aki horgászik millás cuccokkal, de javarészt berúgni és összehányni magát meg csajozni megy a műszerrel
más elissza, felszívja, elkurvázza. Ez a szép hogy mindenki másra veri el a zsét már ha van. Persze nyilván a cégek meg hülyék lennének ezt nem kihasználni. Mert engem nem húz a csőbe az Nvidia 0 day-es cuccokkal meg árazással, de otthagyom máshol a többszörösét, szóva hát...ezt hívják fogyasztói társadalomnak, és bár sokan azt hiszik Ők nem is részei, pedig igen, de ha tányleg nem, akkor meg erős kisebbséget képviselnek, és nélkülük is megy a szekér tovább
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest