Új hozzászólás Aktív témák
-
-
koko52
nagyúr
Én 1440p ultrán nyomom és nincs ilyen. Még nem néztem a vram használatot. Far Cry ND-ben láttam eddig 5.4 GB-ot, Ultra + HD texture de nem problémázott.
FullHD-n tuti nem fogyhat el nálad.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
-
cocska
tag
Összehasonlítás miatt kérdezem, hogy mennyi ram-ot használ a játék/rendszer, amikor a BF5-ben ultra beállítások mellett 5500 Mb vram fogyasztást tapasztaltál.
Nekem csak 8 Gb ram van az alaplapban. 6600 Mb-ot ram és 4400 Mb vram fogyasztást látok ultra beállítások mellett, igaz BF1-ben. -
M.T.
senior tag
Érdekes dolog történt ma, Battlefield 5 -ben feltettem mindent ultra -ra majd amikor az egyik pályán a ram használat elérte a 5590Mb -ot a játék elkezdett dadogni, nem tudom csak egyedi eset e mert mikor visszavettem high -ra elmúlt a ram használat visszaesett 4380Mb -ra.
Utána pár perc után visszatettem ultra -ra és semmi baj nem volt de a ram használat nem érte el az 5500 Mb ot, csak kb 5400 körülire ment vissza.
Érdekes elvileg amúgy is 6144Mb az elérhető max. -
koko52
nagyúr
Egyébként láttam tesztet RX 570 8gb vs 4gb és egyformák teljesen. És érdekes, mert amint 4K-ra tették belenyalt az 5 gb-ba a 8gb-os a 4 gb-os pedig 4 alatt maradt és nem volt lassabb. Tehát okosan ürített ha kellett. Persze az FPS-ek játszhatatlan szinten voltak...
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Ukrajnai háború
- Epson nyomtatók
- Sorozatok
- További aktív témák...