- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tequila86
tag
-
tipuka
addikt
helyes.
M.A.X.: lol
meséljetek nekem akkor, ha nem probléma.
tuninggal, hogy álltok? nézegettem pl. az alacsonyabb órajelű Phoenix -et, meg a GS verzióját is és papíron van különbség köztük azért, de a gyakorlati része jobban érdekelne, hogy mennyire lehet tuningolni a kártyákat, milyen fps növekedést értetek el vele és mennyivel lett melegebb kb. -
Alvin_ti4200
félisten
Ez részben annak is köszönhető, hogy 1080p-ben nagyon visszafogja a processzorod, így nem tudja kifutni magát. Mindenesetre bizalomgerjesztő infók, de 1440p-ben biztos, hogy jóval melegebb lesz, főleg egy erősebb CPU mellett, ahol a kihasználtsága is 100%-hoz közel alakul.
-
mcs
veterán
Először vettem újan egy GTX 1050et, aminél már a második napon jött elő. Másodszori olajozás után sikerült megrepesztenem a keretét, ami miatt ugrott a gar, és töredék áron adtam el.
A mostani 1060at pedig használtan vettem, és a srácnak fel se tűnt ez, amikor teszteltük nála, de a jó ára miatt csak megvettem, és rá egy héttel a Twin Turbot is. -
mcs
veterán
Passzívból beindultak a ventik, és valamilyen módon koccoltak a kerettel, és ugyanez leálláskor is. Rosszabb esetben magasabb fordulaton is zörögtek. Youtubeon van egy tucat bemutató video ezekről, és én már kétszer is beszoptam. A jelenlegi 1060asomon pont emiatt kellett hűtést cserélnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest