- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
pendre54 #1296 üzenetére
Épp ma váltottam 1660 Ti-ra, de a hűtő ugyanaz, én is elakadtam a led szabályzásnál, aztán sikerült megoldani:
Innen töltsd le a Dragon Centert: [link] (Utility alatt van)
Mivel alapban nincs benne a Mystic Light, a programon belül kell letölteni:
Follow the steps below to get "Mystic Light " in interface:
1. Click the Live Update icon in the button.
2. Click the Scan icon and choose Mystic Light.
3. Install Mystic Light and get started now!Nekem bejött, a Dragon Centerben levő Mystic Light működik, be is állítottam hogy állandóan zölden világítson, ha már "zöld" kártya.
-
Astrolagoon
tag
válasz
pendre54 #1248 üzenetére
De bakker az országunk nem egy CERN...Sőt gondolom a lakóhelyed se Nasa minőségű kábelezés..
Egy nyári zivatar egy picike áramingadozás aztán elvitte az évekig kuporgatott élettartamod.De mint írtam csináld .Egy jobb Cpu hűtővel többet nyernél megaztán évzizede nem láttam elhasználodó procit se..Részemről ennyi
-
Lord Myn
senior tag
-
Zuri
tag
válasz
pendre54 #1227 üzenetére
Ugyebár ha dduzol majd normálba indítod a wint akkor pár percen belül leszedi a vga-dhoz a microsoft adatbázisában szereplő legfrissebb drivert(experience nélkül). Nekem automatikusan a 3-mal a legfrisebb előttit tette fel. Egy restart után már fel tudtam telepíteni a legfrissebbet is minden tökéletesen működik. Esetleg azt várd meg amíg automatikusan felrakja először a drivert a win10. Utána a próbáld a legfrissebbet. Én átcserélem mindig a kártyát, azzal ddu előző driverek restartal kombinálva, automatikus drivert felrakja, restart, majd a legfrissebb driver.
-
-
válasz
pendre54 #1204 üzenetére
Nálam 2016-ban Aqua-s GTX 970 vásárlásakor az volt hogy rákérdeztem hogy tényleg jár-e Division játék a kártya mellé, mondták hogy igen, de most épp elfogyott. (egyébként kinyomtatta volna a srác egy papírfecnire külön)
Felírták a nevem egy papírra és mondták ha kapják a következő adag kódot (kb. 1 hét) akkor küldik e-mailben, ami meg is történt, pár napon belül.
Szerintem ami fontos, hogy a számládon legyen rajta a plusz játék. (hogy később tudj esetleg reklamálni ha kell)
Az Nvidia honlapján a hivatalos Magyar partereknél az Aqua és az Ipon van rajta a listán, náluk kéne kapnod játékot.
-
snecy20
nagyúr
válasz
pendre54 #1004 üzenetére
A Power Limit visszavételével is lehet játszani %-osan, de célravezetőbb ha manuálisan csökkented a feszültséget, és ahhoz keresed meg mi az a legnagyobb frekvencia amit a kártya tud tartani.
Példának okáért a 2070-em alapból 1.060mV körül kap gyárilag a 2025Mhz-hez (boost), de ezt 0.985mV-n is tudja a kártya. Mindjárt nyer az ember 0.075mV-t, és mellé mínusz 3-4°C-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest