- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
Sziasztok
Aki(knek) gaming z kártyájuk van, azok megtudják mutatni hogy nekik alap venti profillal hogy hűt a kártya?
Szerintem az enyém abnorálisan.
Nálam így néz kiA meredek emelkedés a problémám, ugyanis elég zajos (főleg egy gyakorlatilag néma 1060 gaming x után).
-
edari
őstag
válasz
Astrolagoon #1195 üzenetére
Halk? Amikor eléri a 60 fokot a gpu, és elkezdenek felpörögni a ventik akkor is halk? Neked szörnyű hangja van olyankor.
-
edari
őstag
Én nem tudom hogy ennek hogy gondolták a hűtését, de amikor bekapcsol, akkor az egyik venti maxon indul, és szép lassan áll vissza a fordulat, emiatt baromi hangos az első 1-2mp-ben. Egyedi venti profillal ez megoldható (úgy használom most), de érdekes hogy ez ilyen gyárilag.
Coil whine nagyon erősen jelen van nálam (be quiet pure power 11 cm gold tápom van).
Akkor válaszd az MSI-t ha számít a kártya hossza. Ha valami bios frissítéssel megoldanák ezt a hűtést, akkor ajánlanám (coil whine-t nem veszem hibának). -
edari
őstag
Nem, weboldalon,
-
edari
őstag
Hát most csak septében tudtam BF V-ben kipróbálni, Panzerstrom pályán kb 15 percet mentem. Vasárnap este tudok több tesztel szolgálni, esetleg holnap délután csinálhatok szintetikus teszteket.
1060-as beállításokkal, 144-es fps limittel az átlag fps 99, min fps 74, max 144 (limit).
Max gpu hőmérséklet 60 fok volt (55-nél kapcsolnak be a ventik), azonban volt hangja, hangosabb mint a 1060-as gaming x volt (ez csalódás).
1980mhz-re boostol a gpu (tuning nem volt, azonban AB-ben a power limitet kitoltam 125%-ra).Valószínűleg proc limitál itt-ott, így lehet majd megnézem dx12 alatt, nagyobb részletességgel.
-
edari
őstag
Proc: AMD Ryzen R5 2600X
Mem: 2x8 Corsair vengeance 2x8 @2933mhz, cl15
Játékok 860 evo-n.Akár azt is lehet, bár 1060 esetében vsync on volt, így max 78 fps lehetett. Nagyjából tartotta is, 1-2 helyen esett be az fps, legjellemzőbb ilyen helyzet Panzerstromon volt amikor E felől mentem D pontra. Graf high-ra volt rakva.
-
edari
őstag
Áh, végre egy topik.
Holnap megyek Asus féle Rog Strix-ért. MSI Gaming Z-t akartam venni, de még sehol nem kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest