- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
ingalls #1088 üzenetére
egyébként én sem értem hogy miért maradt le ennek a szériának a jelentős részéről a DVI, nézegettem én is a 2070es karikat és nekem is az Msi Armor / Gaming Z -re esett volna a választásom, elsősorban hűtés, másodsorban teljesítmény miatt, de így hogy nincs DVi rajta így felejtős - mondjuk FullHD-re ahogy néztem "bőven" elég egy 2060as is - 1440p-re meg 2070 fölötte meg 2080
am tudja valaki h a 2060asok milyen ramokkal vannak szerelve? egyesek szerint a micron ramos RTX-ekkel lehetnek/vannak gondok - lehet amolyan urban legend a hír, de tény hogy valamitől egyes modellek elkezdenek "szemetelni" amolyan vram gyanús artifakt hibával
-
tipuka
addikt
válasz
ingalls #1073 üzenetére
Asus Strix-en sincs Dvi amúgy.
Az Asus dual-on viszont van és egy árban van a Gaming Z-vel, de fogalmam sincs milyen a kártya, 1x nem néztem eddig még rá, tippre nem jobb a Gamging Z-nél, van rajta blackplate, hogy ne a csupasz hasát lásd a kártyának,és 137-142k, attól függ hol veszed. -
Źşë'
addikt
válasz
ingalls #1062 üzenetére
sztem is inkább cseréltesd (főleg a 14nap elállási jog is ugye ott van), ha 144hz a monitorod akk pl egyik kimeneten sem fogod elérni a 144hz et, a 120at még csak csak egy újabb hdmi kábellel (1080p-n), ill van átalakító is pl DP->DVI de ami használható ekkora képfrissítésen az is kb 100$ (displayport to dvi active dual link adapter)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest