- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasshammer
tag
válasz
AAAgold #2273 üzenetére
Sziasztok!
Köszi, közben máshol is megkérdeztem és mondták, hogy nem látják. Jogos a kritika, sajnos szoftveresen nem vette fel.
Itt van mobilos felvétel.Cseréltem HDMI kábelt, most úgy néz ki egyelőre nem jelentkezik a hiba, bár még nem játszottam
-
qad
senior tag
válasz
AAAgold #2059 üzenetére
Az hogy másik memóriát kell venned mert fagy, lassul és elhalálozik(kék és fekete) az erős inkompatibilitás, szerintem. Már vagy fél éve olvastam de emlékeim szerint zen és zen+ is érintett volt. Remélem a zen 2 -nél ezt a problémát száműzik már, ez elődök példájából tanulva. Jó lenne ha (reményeim szerint teljesít a zen2) megjelenéskor hibátlanul összerakható lenne egy konfig és ne kelljen már mások által leírt tapasztalatokat olvasni hetekkel később, hogy milyen ramokat vegyek hozzá
-
Lord Myn
senior tag
válasz
AAAgold #1945 üzenetére
Vannak olyan alkalmazások, ahol valamiért a v-sync úgy működik, hogy ha a 60 fps alá beesne, akkor automatikusan a half v-sync lép életbe (tehát 60 alatt rögtön 30-ra ugrik), általában egy játékon belüli v-sync off-on megoldja a problémát (a GTA V-nél és a Project Cars-nál találkoztam ezzel a jelenséggel még GTX 970-es kártyánál).
-
Rem-X
senior tag
válasz
AAAgold #1930 üzenetére
DX12-ben teljesen játszhatatlan olyan szinten szaggat a cucc, ezért csak DX11-en próbálom.
- Felskálázás teljesen alapon
- 1080p-ben játszom csak
- nem annyira a lock a gond, mert a monitorom 75hz-es csak így nem is jó ha fölé megy mert a screen tearing megőrjít..A gond hogy a stabilizált 60 vagy 75 fps-ről is leugrál, dropol, akár 40-50-re is és rettenetesen zavaró. Főleg úgy hogy a GPU az afterburner szerint 65%-on megy maximum... -
Źşë'
addikt
válasz
AAAgold #1669 üzenetére
kipróbáltam a BfV-öt ray tracingel, ugye ez csak dx12 alatt érhető el, nekem ott jelentkezett hasonló, hogy meg megakad mintha töltene hddről valamit, ha ki van kapcsolva akkor nincs ez a jelenség, azt még el tudom képzelni h ez a 430.39es driver okozza, esetleg aki előző verziós drivert használ(t) az is tapasztalt ilyeneket?
-
Floyd80
addikt
válasz
AAAgold #1620 üzenetére
Mindegy akkor, csak jó lett volna egy színbe hozni az alaplappal. Pedig mikor kijöttek a szériával még így hirdették a 2080-akat. Gondolták a 2060-ra jó lesz ezeknek egy fehér is, biztos jó drága a sokszínű LED.
The cooler design is also including a RGB LED-lighting loading indicator that gives users clear indication for the GPU temperature range.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest