- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ingalls
senior tag
Kösz uraim, de megoldodott, gephazbol frissítette magát, működik már! A furcsa csak az volt, h előtte pascal volt, annál nem panaszkodott, csak ennél.
[ Szerkesztve ]
-
ingalls
senior tag
Kicsit off, de tudja valaki, meddig érvényesek ezek az ajándék kódok, amik a kártyákhoz járnak? Van időkorlát, hogy meddig aktiválhatom?
Tényleg furcsaságok vannak a 419.35 verzióval, nekem pl azt írja, h nem kompatibilis a rendszeremmel (miközben papíron az).
[ Szerkesztve ]
-
ingalls
senior tag
Ahogy nézem, Asus dual-on van dpi port, lehet, h kénytelen vagyok kicserélni rá a gaming z-t. Ahol vettem, azonos árban vannak /pillanat. Nagy downgrade lenne?
-
ingalls
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #1077 üzenetére
Xl2411Z-n nincs DP basszus, ezért eszem a kefét. 100$ meg kicsit sok egy átalakítóra :'(
(#1065) Źşë': Tényleg nem elég valami mezei 4-6k-s DP-DVI-DL kábel a 144 kép továbbítására?
-
ingalls
senior tag
-
ingalls
senior tag
Haha, szét megyek 🤣 van ennek egyéb kellemetlen hozadéka, vagy csak annyi, h nem kapok 144 képet? Vagy bármi más egyéb szinkronizálási probléma, akármi? Már elég öreg vagyok ahhoz, h beérjem 120 fpssel is, aztán majd veszek valami komolyabb monitort. Visszavinni nem akarom, mert 160ert nem veszek strixet, bovli giga meg nem kell.
-
ingalls
senior tag
Sziasztok! Ma vettem egy ilyen kártyát, és konstatáltam, h nincs rajta dvi port, úgyh vettem egy 2k értékű hdmi kábelt, és szomorúan láttam, h nem tudja kiszolgalni a monitoromat, csak 60hz-et bír. Tudtok tanácsot adni, milyen hdmi kábelt vegyek hozzá? DP kábel nem jó, mert nincs dp port a monitorom.