- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
szallasi007 #2188 üzenetére
A 20°C valós, lévén chiller-el hűtöttem, a ventilátor manuálban volt felvéve a teszt alatt, azért van a 62% rpm.
Sajna a TDP keretbe minden fogyasztás beleszámít, így a jelenlegi bios mellett trükközni kell, hogy minél magasabb órajeleket lehessen elérni.
Van extrem bios igaz a strix OC kártyához, de a pcb tök ugyan az, így hamarosan kipróbálom. -
fulton
addikt
válasz
szallasi007 #2188 üzenetére
Hát ha ennyi a hangja load alatt az MSI nek, akkor ez zsir szerintem.
-
jones965
Modder
válasz
szallasi007 #2186 üzenetére
-
jones965
Modder
válasz
szallasi007 #2180 üzenetére
Hybrid kártya, opcionálisan beköthető vízhűtéses körbe, de nélküle is működik. Utóbbi esetben ugyan úgy funkcionál a hőfok szerinti ventilátor szabályozás, mint más asus kártyáknál.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
szallasi007 #2180 üzenetére
Hát ezt én sem értem oda minek ventilator. Az EVGA rak rá egy full blokkot és kész.
-
Laraxior
titán
válasz
szallasi007 #1989 üzenetére
Harapófogóval csavarozd ki. De azt ragaszd le szigetelővel.
Amin nincs matrica azt is olyan csillagcsavarhúzóval amire előtte egy réteg szigetelőt tekertél. Így tényleg nem lesz nyoma, mivel nem is karcolódik a csavar. -
Laraxior
titán
válasz
szallasi007 #1759 üzenetére
Vennék, de minek?
Felskáláztam a BF1-et és a GTA5-öt is 4K-ra. Harmatgyenge az eredmény.
BF1: 70FPS
GTA5: 30-40FPSMeg vegyek 1000-1200EUR-ért monitort, hogy lassabban játszhassak
-
ScomComputer
veterán
válasz
szallasi007 #1159 üzenetére
Azt lenyelted volna gyomorra mi.....hehehe...
(#1158) TTomax:.....fine......
-
Firestormhun
senior tag
válasz
szallasi007 #1153 üzenetére
Semennyiért, Gigabyte USA facebook képeit postolgatja a kolléga.
[link]
-
ScomComputer
veterán
válasz
szallasi007 #1153 üzenetére
-
chris0000
őstag
válasz
szallasi007 #1020 üzenetére
nekem az msi 1080Ti van FE verzió,és nincs panaszom a hangjára,de ezt így leírva nem azt jelenti,h neked se lenne zavaró,mert ez teljesen egyénfüggő és ténylegesen hallanod kellene terhelés alatt...
nekem se volt soha FE verzióm főleg ilyen teljesítményü kártya de már biztos nem fogom emiatt customra cserélni.kpróbálni vettem én is,bár most,h láttam a witcher 3-at 4K-ban meg minden mást,így már elgondolkoztam rajta,h megtartom...teljesen más így a játékélmény nekem... -
KillerKollar
őstag
válasz
szallasi007 #1022 üzenetére
Attól függ hogy akarod-e húzni az órajelét. Ha nem akkor semmi értelmét nem látom a custom kártyáknak,esetleg ha alapban húzva van valamivel az órajel és azzal beéred,akkor az a kérdés hogy mennyit kell ezért ráfizetned. Ha a jobb hűtés miatt vársz csak rá,de nem akarod húzni a kártyát akkor szerintem jó az FE is,ha elég szellős gépházad van és nincs 40 fok a szobádban akkor az alap órajelet simán tudja tartani az alap hűtő is és a hangjával se lesz problémád. Meg én kicsit úgy vagyok vele hogy az FE-t az NV tervezte, a saját kártyájuk,tudják ők jól hogy milyen hűtést kell rá tervezni
-
KillerKollar
őstag
válasz
szallasi007 #1020 üzenetére
Bár én nem vagyok allergiás a hangos VGA-ra(volt referencia 290X Crossfire-öm,na azok hangosak voltak
),tőlem egy méterre sincs a ház és fel se tűnik hogy van hangja,pedig hangfalról játszok. Ha fülessel játszol szerintem még annyira se,mindezt ilyen 2-3 órás Mass Effect: Andromeda maratonok után ahol folyamatosan 99-100%-on pörög a GPU
-
KAMELOT
titán
válasz
szallasi007 #863 üzenetére
Ha van 4K monitorod akkor megveheted a 1080Ti-t. Jól fog jönni!
-
warcat
veterán
válasz
szallasi007 #856 üzenetére
Jön idén a Volta de nem a játékra szánt GeForce,az majd jövőre valamikor.Én hiszek a pletykáknak, ősszel lesz helyette Pascal refresh, 2080, 2070 stb de alapból 2000MHz magórajelekkel
-
keIdor
titán
válasz
Mindig akkor nyílik, mikor megjelent. Addig találgatósba megy minden.[link]
-
core i7
addikt
válasz
Szerintem abszolút elképzelhető
-
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #689 üzenetére
Nincsenek nagy csodák, ha nem játszanak, akkor nem lehet beszerzési áron vagy alatta adni a termékeket
-
csibuka85
őstag
válasz
szallasi007 #689 üzenetére
Az nem semmi. Bluefish is azert zart be ?
-
RazoR
veterán
válasz
szallasi007 #406 üzenetére
Előbb fogy el a VGA-d 2k-ban mint a procid!
-
palfitom
félisten
válasz
szallasi007 #406 üzenetére
Szerintem úgy érti, hogy előbb éri el a VGA a határait mint a procid.
-
deicide
veterán
válasz
szallasi007 #355 üzenetére
Biztosan ki. Nálam a 6700K 2db TitanX-et hajt meg 3440x1440-ben, nálad egy kártyával biztosan VGA limitbe fogsz ütközni szinte mindenhol.
-
VTom
veterán
válasz
szallasi007 #355 üzenetére
1440p-n kihajcsa.
4ghz felett jelentéktelen a különbség procik között ezen a felbontáson egy gpu-hoz. -
h1mpi
félisten
válasz
szallasi007 #326 üzenetére
Simán, nem vicc ennyi lesz az áruk. A 980 Ti-t is 230K-ért vettem és most 100K-t ér. Miért lenne más a 1080??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest