- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
hackeeeee #3189 üzenetére
Erdekesen mukodnek ezek a VGA-k.
Ez a kartya elott a 980akkal nem volt gond, belottem neki amit akartam, es kesz mentek, nem volt tobb kerdes
Ezzel szemben ez az uj boost rendszer elegge trukkos.
Gondolom eleg sok mulik azon, hogy az ember milyen silicone darabkat fog ki. -
Devid_81
félisten
válasz
hackeeeee #3164 üzenetére
Hofokban nalam sincs igazan kulonbseg a ket mode kozott.
En arra ertettem a kulonbseget, amikor a factory OC fole akarok menni picivel.
Annak mar nem sok ertelme van, csak max szerencsesebb esetben, amikor a kartya meg stabil gyari orajelen, de az enyem nem stabil csak ha adok neki extra feszt. -
Devid_81
félisten
válasz
hackeeeee #3162 üzenetére
Nalam is 1987MHz-re megy le 60+ fok felett a kartya OC modeban, MSI Afterburner-el lottem be ugyan azokat az ertekeket mint az Aorus Engine csinal.
Megvetel utan kinoztam picit, akkor kereken 2000GHz-re esett les stabilan, de kb 40-50Wattal evett tobbet mar a gep...annyit meg nem er 13Mhz -
KAMELOT
titán
-
-
ÁdiBá
veterán
válasz
hackeeeee #2874 üzenetére
1080 Ti - ben nincs hűvös kártya, ezt itt ennél a teljesítménynél el kell felejteni, ami a 1080 kártyáknál megoldható volt, itt kevésbé.
Nekem 66-68 fokon megy a Strix OC 1080Ti, 60-65% ventilátorral, 2000Mhz GPU-val.
25-24 fokos szobában. Kb itt el is fogy a tuning.
Gyárilag 1950 boostol, tudtam húzni kemény 50Mhz-et a gpu-n, 800 a memórián.
Egyik 1080Ti kártyában sem jellemző az eget verő tuning, így is kivannak centizve.
Mindenesetre a 1080 kártya nem ellenfél a 1080Ti-nek azért azt hozzá kell tenni. -
brumi1024
veterán
válasz
hackeeeee #2874 üzenetére
Nálam 72 fok max a Strix 2000/6000-re húzva (pontosabban kb gyári OC-n hagyva), gyári ventiprofillal egy szellőzés szempontjából nem ideális Evolv ATX-ben. Előtte Lightningom volt (még végtelen másik 980Ti, a tesztek alapján az előd villám csendesebb, mint az utód, de majd Akoska mesél erről), nem mondanám, hogy hangban nagy visszalépés történt.
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #2850 üzenetére
Én most ezt venném. Még úgy is, hogy nem új.
-
VTom
veterán
válasz
hackeeeee #2846 üzenetére
FTW3-ról volt pl. Jayztwocents teszt, ahol istenítette. Hűvös, halk. Szerintem rosszul nem járnál vele.
Ill. EVGA mellett szól, hogy nem szaroznak a garanciával, ha bármi lenne a kártyával.
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #2844 üzenetére
Az van nekem is.
Illetve a itt már számtalanszor leírtam, az asus azóta sem javította, szerintem már sosem fogja: a ventiprofilja szar. Olyan alacsony fordulatról indult, amit a venti nem bír, így alacsony fordulaton ki-be kapcsolgatnak a ventik. Nem dealbreaker, de ha tudom nem ilyet veszek. -
NFree
addikt
válasz
hackeeeee #2250 üzenetére
Hát szépséges
Egyre jobban mérgelődöm egyébként ezeken a gyári tuning karikon. ígyekeztem összegyüjteni párat , és hiába a felár ugyan azt kapja a hétköznapi felhasználó mintha vennél egy nem éppen top karit (monjuk ref, vagy csak egy simább nem reffet)
Ugyan is ahoz , hogy az ember tényleg ki tudja használni a kártya nyújtotta lehetőségeket , ahoz kell némi kis segítség.
De attól jól mutat és bivaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest