- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Na igen, főleg, ha FullHD felbontáson játszol, úgy nem csoda, hogy a 300W-ot alig érte el a fogyasztás.
Az 1080Ti esetében kb. arra kell számítani fogyasztásban/hőtermelésben, mint egy 980Ti esetében.
Egyébként az MSI pl. volt olyan nagylelkű, hogy nem ugyan azt a hűtőt rakta a Ti-re, mint a sima 1080-ra. (ha jól rémlik a 980-980Ti esetében ez nem egészen így volt....)Felül 1050Ti
Középen 1080
Alul 1080Ti -
ffodi
veterán
Az látod igen érdekes, 980Ti-vel simán megetettem 375-400W-ot is.
A sima 1080 is simán bekajálja a 300W-ot, míg a Ti -az említett 980Ti-hez hasonlóan- be tudja rántani a 350W+-t
Marha egyszerű: Indíts egy FireStrike Ultra-t, vagy egy Superposition 8k-t és nézd meg mi történik. Nálam az 1080Ti Gaming simán kifut a 330W-os gyári max. TDP limitből.... -
Sas7
tag
Nem az arc animációra gondoltam, csak én vágok ilyen fejet mikor elindítom. Azzal tisztában voltam már az elején, tekintve, hogy ezen röhög az internet. Amúgy is az volt részemről az első dolog, hogy a Sara-t lecseréltem egy mod-olt verzióra Zoe Ryder-re, ami nem csinál ilyen buta grimaszokat. Legalább a főhős nem.
Ti milyen beállításokat használtok? Ultra-n van minden? Hbao Fullon? Resolution Scale-t használtok 4K-nál alacsonyabb felbontással, és sima 4K-t valaki? HDR működik rendesen?
Én nem értem ezt az egészet. Ha mindent felhúzok, de tényleg mindent, 3840x2160-ban, akkor 20-30 között van, de van, hogy 20 alá megy bőven, volt 8 is. Élvezhetetlen. Ha mindent kikapcsolok, és leteszem Low-ba, 1080p-be, akkor is 30-45! Wtf, de komolyan, mi folyik itt Gyöngyösön? 6700K 4.5ghz + 16GB 3200Mhz + az Msi 1080 Ti Gaming X.
A HDR-t bekapcsolva, szürke, mosott, fakó fos lesz, ha kikapcsolom, akkor úgy tűnik, mintha akkor lenne bekapcsolva. Már nem tudom eldönteni. Kijelző egy Samsung 43Ks7500.
Ps Pro-n a Horizon Zero Dawn, eszméletlen gyönyörű, Hdr-el együtt, persze tudjuk felskálázott 4K, de reccsenés mentesen megy 30Fps-el, mert annyira van lockolva, és egy pillanatig nem megy alá, és nem mondanám, hogy csúnyább lenne ennél, így meg pláne. Egyszerűen nem értem, lehet jól van optimalizálva, csak fos a gépem, vagy az fps számláló szórakozik. Mondjuk kétlem, hogy a beépített, a konzolba beírt: " perfovarlay.drawfps 1 " és az Nvidias is, mert mindkettő ugyanannyit mutat.
Nah, mindegy ez nagyon off lett. -
KRoy19
őstag
-
VincentVG
senior tag
Egy jó kis resolution scaling-el pedig pláne érdemes.
Márpedig Full HD-ben is sokszor az a legszebb "antialiasing".De természetesen igaz, h mint minden ez is szubjektív. lásd még 30fps vs 60fps, nade ezt el se kezdjük.
Vissza a topic témához: még kivárok kicsit, érkezzen pár további gyári OC,
de ez az MSI is nagyon szimpi amit vettél.Lehet h lesz egy amerikai beszerzésem, ha 200.000 környékén tudok valamit intézni (hozná valaki nyáron) akkor bekockáztatom a gari parát.
-
Sas7
tag
De hogyan?! Nem lehet magyar címet megadni. Rákérdeztem, nekem ezt válaszolták.
Üdvözöljük!
Köszönjük a megkeresést.
Magyarországra csak az Alza.hu webáruházból tudjuk megoldani a házhozszállítást.
Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.
ÜdvözlettelMár megrendeltem volna az FE verziót 823€-ért + ajándék egérrel. De nem lehet, és már nincs olyan akció sem.
-
Borisz76
nagyúr
Mert maximalista vagyok.....
Mert esetleg 4K-s TV-t is tervezek venni ?Erről is kérdezték, hogy minek ?
Ez a hobbim.
A hobbijára az ember költ...néha irracionálisan is. -
KAMELOT
titán
Ha külföldön 700 dolcsi az már nálunk áfával 700 euro + valami.
1080 is 700 indított és 700 körül voltak a kártyák. Akkor mi ezzel a gond?(#343) TTomax: Nekem elég lesz a REF is, úgyis megy rá az FC blokk.
(#347) Laraxior: Én csakis majd akkor veszek, ha beálltak rendesen az árak. Indulónál mindig magasak és ott nem éri meg vásárolni.
-
keIdor
titán
Azért ha Ultráról visszaveszel egy-két dolgot High-ra, meglesz a 60fps.
Egyébként az sem mindenhol kell, G-Sync sokat simít egészen úgy 45fps-ig, de ez mint tudjuk játékfüggő. FPS-be kell a 60+, míg vannak olyan játékok, ahol az 50fps G-Sync-el is nagyon sima.Illetve a Gears of War 4-ben pl. már van Dynamic Resolution Scaling is, [link] ami egy elég okos megoldás.
Elég egy GP102 4K-ra, csak okosan kell beállítani a grafikát.
-
MPowerPH
félisten
Ez igy rendben is van, de maga a cikk vege az, ami igazan erdekes, es hordoz plusz informaciot.
Az, hogy miert is kapod ugyan azt a teljesitmenyt meg egy vagott kartyan.
mod: most nem sok alternativa van 4K-ra. Ha 1db VGA, akkor csak a Titan X johet szoba. Vagy 1080(70?) SLi, de ugye az SLi hatranyai ismertek. Szoval kenytelen vagy kiadni a vagon penzt a Titan -ra. Vagy van aki kibirja, es var turelmesen.
-
Motyi
senior tag
Na túl vagyok rajta, nem volt para. Igazából kinevetett, hogy emiatt aggódtam. Annyit mondott, ha ezt szerettem volna akkor ő csak boldog, hogy én is az vagyok. Az biztos, hogy hogy a párom a világ összes Titan Xp kártyájáért sem adnám oda.
Most már csak türelmesnek kell lennem, mesze még a szeptember.
-
keIdor
titán
Igazság szerint ha jövő év közepén már tényleg tudják hozni a GV104-et, akkor nincs értelme. Van ipari kémkedés, tudják ők hogy áll a túloldal a Vega-val, HBM2-re meg válaszolhatnak egyből HBM2-vel ők is rögtön a Volta-val. Az AMD csúszik jövőre, ezt ők is tudják, szerintem nem hiába hozták előre a Volta-t ennyire. Réten úgy volt 2018-ig nem lesz.
Emiatt én nem látom értelmét egy 1080Ti-nek. Ha 1:1-ben Titan X lenne, akkor meg a TX-nek nincs értelme. Árban se tudnám hova poziciónálni. -
keIdor
titán
1080Ti szerintem nem lesz, én azt vártam ennek. Jobban meg hova megvágni a GP102-t? Ígyis ezért van ennyire közel a 1080-hoz.
Ha jövő májusban itt a GV104, akkor ráérnek, akkor annyi történt, hogy kihagyják a nagy Pascalt (mármint GeForceból) de a szokásos 9-12 hónapos frissítésből nem maradnak le. 680-780, 980-980Ti között is ennyi idő volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest