- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
Alice90 #2017 üzenetére
Lényegtelen ha valaki úgy érzi megnézné majd jelezze.Ez csak kiváncsiság ha nekem lesz majd ilyen VGA-m az biztos hogy 1 hónapig csak a game-teszteket fognak futni minden mennyiségben. Beleértve ezeket a régi optimalizálatlan cuccokat is.Számomra ezek a tesztek többet írnak mint a szintetikus benchmarkok meg a legtöbb ember játszani veszi a VGA-t nem trémárkolni.
-
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
Alice90 #2002 üzenetére
(#2002) Alice90: Szerintem is arra gondolsz, ha az nincs bekapcsolva, akkor vízszintes csíkok jelennek meg, mintha lapozna az ember...
Nem akarok maflaságot mondani, de ez akkor van, mikor magas az FPS és a monitor nem tudja követni, ezt oldja meg szoftveresen a Vsync (asszem) Visszaveszi az FPS-t a monitorod képességeihez...
-
zack
nagyúr
válasz
Alice90 #1685 üzenetére
"Overall the best card when it comes down to performance and overclocking is definitely Gigabyte GTX 970 Gaming G1. From its superior 280w max stock power limit, to it's cooling and display connectivity. The card is very well rounded in terms of both features and performance, and takes the lead in pros going for the card."
(#1687) TTomax
Csak nem.
Lehet rasszista. Csak a piros színre nem lázad.
Lementegettem a "C"-ről mindent, kezdem a telepítést rövidesen. Morcos leszek, ha nem oldja meg.
-
-
Sonja
nagyúr
válasz
Alice90 #1167 üzenetére
Esetleg több monitor is van rákötve?
Akkor magasabb órajelen jár, bár azt nem tudom mennyin. Pont most írta ezt valaki overclock.net fórumon.
-
FLATRONW
őstag
Nem ad 4k-s képet fullhd monitoron. Annyi a lényeg, hogy 4k-n számolja ki és utána fullhd-ra átkonvertálja (downsampling). A minőség jobb lesz, mintha csak fullhd-n lett volna kiszámolva a kép de rosszabb mintha valós 4k-s monitoron lenne megjelenítve. Ez ugyanaz, mint a BF4-ben a resolution upscalle.
-
kornel76
aktív tag
Erről a boltról van vkinek tapasztalata? Tényleg van nekik raktáron , vagy csak rendeld meg és 3 hét múlva meg is kaphatod tőlük? Tegnap melózni kellett és nem tudtam az asszonnyal megbeszélni a fejlesztést, most rábólintott (ő a házi matolcsy
) most meg nem találok sehol kártyát ( EVGA vagy Asus 970-re pályázom)
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest