- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz
Televan74 #10140 üzenetére
mivel csak fps cod multikkal játszok magas fpsekkel. nagy az esélye a cicergésnek. annyi pénzt nem ér meg,hogy ciceregjen a kártya.
meg fölösleges ilyen erős kártya csak codra. más: sokan mondták,hogy gtx770 2gb vramja nem kevés,pont elég. az új cod aw simán megeszi,kevés hozzá a 2gb vram.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Televan74 #9757 üzenetére
És a 2 hetes visszavitt példányt meg még inkább kinek adják el? 2 ből 1xer már talán szerencsém lesz, kis 3ds cw ért nem fogok problémázni de ez 2d s cw megőrjített, ezt nem lehetett elviselni, ilyet mégegyszer nem akarok, még akkor sem ha meg tudtam oldani. De mondom én most 760 ról beszéltem, de kb. ugyanilyen lehet mindegyiknél.
-
HSM
félisten
válasz
Televan74 #9096 üzenetére
Fricska? Ugyanmár... Csak tudták, hogy ketyeg az órájuk és lépéselőnyben vannak egy rövid ideg, szóval most igyekeznek minél több GM204-et eladni, amíg adhatják ennyiért konkurencia híján. Az se véletlen, hogy lassan csendben de biztosan csipegetik lefelé az árát...
Az Nv üzleti szempontjából amúgy remek taktika, hibátlan. -
válasz
Televan74 #9096 üzenetére
Ja, vitték volna 140-ért is, valószínű. Főleg, hogy szeptemberben még a 290-ek is kb ide voltak árazva. Igazából eléggé keresztbetettek a forgalmazóiknak, akiknek a nyakán maradt a sok 770.
#9097: Nyilván nem bankbetét (bár mostanában az is inkább amortizálódik, minthogy értéket adna a megtakarításhoz), de egy kis büdzsét én legalábbis szoktam számolni - ezt eléggé befolyásolja, mennyiért tudja eladni az ember a cuccait.
-
Anubris
őstag
válasz
Televan74 #8869 üzenetére
Szerintem az majd később jelenik meg, de már ha a 390 nyújtaná akkor is jó lenne. Engem nem zavar ha egy jó alternatíva születne egyik oldal mellett sem állok.
daveoff: A 780 Ti annyiban különbözik a 290X-től, hogy OC-val 980-al is pariban van, persze a 3 gb vram hátrány. Engem mondjuk inkább az zavart 290-nél, hogy magas hőfokok, emiatt venti is szinte maxon pörög, hangosabb és CF még SLI-nél is rosszabb támogatással rendelkezik.
-
daveoff
veterán
válasz
Televan74 #8724 üzenetére
A 8GB VRAM-ot én még mindig túlzásnak tartom, a 4GB-nak elégnek kell lenni még egy darabig. Ezt a hatalmas VRAM igényt megint mesterségesen generálják, a másik meg hogy nem szabad bedőlni annak, amit a szoftver kiír. Egyébként szerintem is húzós lesz a 8GB-os verziók ára, az biztos.
(#8725) t72killer: 980Ti 6Gb-ot el tudom képzelni...
-
-
qad
senior tag
válasz
Televan74 #7985 üzenetére
Ezt ismerem xD. Ha csak a cirip tart vissza akkor van 1 halom progi amivel limitálhatod az fps számot és csend lesz.
Én kiteszteltem 1 ref hűtős msi-t és mikor láttam hogy minimális kompromisszummal az is hasít, azonnal toltam rá a vizet. Így már a régi atom kuss van a gépemben max 35 fokos gpu hőmérséklettel.
-
-
brumi1024
veterán
válasz
Televan74 #7654 üzenetére
Ezt láttam én is, sajnos tényleg kevés a szavazat.
(#7652) akoska07: Ja értem, akkor honnan kellene vennem, ha nem egy nagy számítástechnikai boltból? Esetleg rendeljek közvetlenül a gyártótól? Ez már kicsit a rosszul fogod hozzáállásra kezd hasonlítani.
(#7658) G4ula84: Kiváló, öröm hallani.
Azt hiszem várok még a vásárlással, most karácsonyig úgy is jó, ha levegőt venni lesz időm.
-
válasz
Televan74 #7630 üzenetére
Ennél vmi komolyabbat kellene felmutatnia,és főleg nem ilyen színben.
65°C helyett lehet 58-60°C lesz,na bumm.Mindegy is,én már másik gyártótól fogok venni,persze nem azért,mert nem szerettem az MSI Gaminget,csak ki akarom próbálni azt amit már 780-nál is szerettem volna.
De attól még van véleményem,.és ez a gold edition... hát...eléggé felejthető. -
válasz
Televan74 #6427 üzenetére
Elvileg alulra simán belefér egy 240 (280?)x30-as radi, persze ezt neked kell eldönteni.
-
válasz
Televan74 #6424 üzenetére
Hacsak nincs extrakicsi házad/helyed, az 1ventis játékvizet felejsd el. Kb h110 (2x14cm venti, normál vékony radi) /h105 (2x12cm venti, vastag radi) szinttől jobb a vízhűtés a légnél. Ezalatt drágább, gyengébb, macerásabb.
Megj: a corsairen kívül más tudtommal nem gyárt vastagabbféle radival egybevizet, ergo más gyártóknál a 3x12cm-es vagy 2x14-es modelleket kell nézni, ha hozni akarjuk egy Noctua v Phanteks léghűtő teljesítményét. A 3x12-es a kisebb házakba nem fér be, - ilyenje is van a Deepcool-nak, bár a vásárral mindenképp megvárnék pár tesztet.
-
-
Erdei88
veterán
válasz
Televan74 #5163 üzenetére
Remélem nem haragszol
Ez fordított esetben is igaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest