- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Májkii #10344 üzenetére
Ahogy olvasom itt a legtöbb WF2 coil whine-ol, sosem voltam mondjuk kibékülve a gigabyte-al, mint gyártóval. Az EVGA hatalmas előnye a garancia kiterjesztés és mivel nekem 5 év múlva sem fog kelleni erősebb VGA, ezért úgy gondolom az a legjobb választás. A jelenlegi 660 is bőven elég 80-120 fps-el megy a játék, de lejárt a gari és el kell költenem idén kb 150k-t PC-re.
-
polgi803
őstag
És azt hol?...a win 10 még egy hulladék csak...több baja van mint haszna...
+ driver cumizás van, pedig nagyon radeon párti vagyok...de még a vásárlásig elválik...egyenlőre a 960 4 giga a legértelmesebb választás...szerintem 3 évig kiszolgálna...némi kompromisszummal...és csak hasznom lenne, fogyasztás, hő, driver téren is...meg mondom szinte 380 szint...amúgy x-est nem akartam venni...
-
Ezt jó tudni, köszi!
Igen, nekem is az villant be, hogy erről a hűtésről még semmit sem olvastam, viszont a hagyományos "MSI Gaming" cooler bevált eddig minden kártyán.
(#9024) LógaGéza
Nem kockáztatnék, azt a piros-fekete GAMING hűtést szinte minden teszt az egekbe magasztalja, nem véletlenül. -
scholl
tag
Igen
és +2-3k az ASUS Strix amit dicsérnek
nem vagyok biztos, hogy az alaplapon elfér egy hosszabb kártya, ezért érdeklődöm.ilyen az alaplapom, és azon filózom, hogy a memória foglalatok előtt elfér e a kártya, ha fel van pattintva a kis rögzítő vagy pont belelóg (giga 2 vetis 195mm, ASUS STRIX 22cm).
a 2 ventis giga nyákja kb 5mm -val megáll a memória foglalatok előtt, a 2 venti meg kissé előrébb van szerintem , nem zavar be ( az most más kérdés, hogy mennyire melegíti majd a memóriákat.)ha biztosra tudnám, hogy elfér a strix akkor azt venném, mert itt jókat írtok róla, ha a 2 ventis giga meg egy kv daráló lesz annak sem örülnék...
de lehet felesleges ebben a kariban gondolkodni, mert elég régi az alaplap... -
edari
őstag
-
-
LógaGéza
veterán
Ha jól látom volt a MSI GTX 960 GAMING LE 100ME, ami még zöld volt, de hát ez már nem kapható... Na mindegy, akkor Titant kell vennie, nincs mese
Köszönöm
-
hoffman_
nagyúr
ha minden igaz, csak a backplate, egy matrica és a pár plusz MHz a diffi, de kíváncsi lennék, hogy valaki tud-e másról
-
guftabi96
addikt
Úgy volt, hogy egy nagyon kicsi házba megy (Sharkoon CA-M), csak aztán az élet úgy hozta, hogy visszaköltöztem a Zalman Z9 U3-ba.
Először egy Gigabyte-ot rendeltem, amiből végül aztán nem lett semmi. És azért lett végül ez a ref, hogy ne abban a kis házban keringjen a meleg levegő, hanem kifelé fújja.
Aztán ugye most már ennek nincs jelentősége, de már mindegy
Így alakult.(#7548) Grafirka jól belekérdeztél, fogalmam sincs
Hogy őszinte legyek, az alap órajeleit sem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest