- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HD5570
aktív tag
válasz
Bjørgersson #12304 üzenetére
Aki estleg még szenved vele béta verziós nvidia driver játszhatóvá teszi,bár néha-néha be beakad így is,de mindenképp játszható.
-
HD5570
aktív tag
Sziasztok! No man's sky-t valaki próbálta már?Most vettem steam-en,iszonyatos fps drop van 960-al,a legfrissebb driverrel.
-
-
HD5570
aktív tag
válasz
DioKVP #10624 üzenetére
Tulajdonképpen egy szinten van a 2 kártya, a 380 általában valamivel (3-4 fps) jobban teljesít,fogyasztása viszont magasabb mint a 960-nak és szoftveres support oldalán szintén az NV a nyerő.Annyi biztos hogy rosszul nem tudsz dönteni,ha a 960 kevés lesz,a 380 is,és fordítva
-
HD5570
aktív tag
A legújabb geforce 365.10 illesztővel nekem elkezdett laggolni a Dark Souls 3.Valaki tapasztalt hasonlót?
-
HD5570
aktív tag
Sziasztok.
GV-N960WF2OC-4GD kártyám van,és azt vettem észre hogy netezés közben felmegy 60fokig,ha elkezdek játszani akkor meg elkezd hűlni 50-ig.Ez a passzív hűtés miatt lehet?mert eddig mintha 40 fok körül tartotta volna alapesetben is.
-
HD5570
aktív tag
Sziasztok!
Az lehet hardveres hibája a kártyának(960) ha sokkal rosszabbul teljesít mint kéne?Szinte az összes játékban dobálja az fps-t,benchmarkok-ban majdnem fele annyi pontot kapok,mint mások.
Windows 10-et használok,telepítettem újra számtalanszor de mindhiába. Drivert mindig tiszta telepítéssel installálom.Utolsó próbának felteszek egy jóval régebbi drivert,hátha...
És gondolom ezzel az indokkal gariban sem cserélik nekem.
-
HD5570
aktív tag
-
HD5570
aktív tag
Új illesztőnél(2016.02.15)nincs semmi anomália? valaki felrakta már?
-
HD5570
aktív tag
Nekem Far Cry 3-nál produkál pár mp-es laggokat, egy Gtx 960 4gb. i5 4590-el
Ha ha épp nem akad meg,akkor soha nem megy 60 fps alá.nem tudom mitől van,többi játéknál nem vettem észre.Ha más is tapasztalja,lehet hogy a far cry motorja nem szereti a maxwell-t vagy 1000 más oka lehet....
szerk: pl akkor fordul elő nálam általában ha kimegyek egy kunyhóból az ajtón,de volt már hogy futás közben random
-
HD5570
aktív tag
Egyébként nem tudom hogy kell érteni ezt a cicergést.Rendesen hallani lehet a kártya hangját a gépházból?És zavaró mértékben?
Szerencsére nálam még(kopp-kopp) nem fordult elő.
-
HD5570
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne most,hogy Gigabyte gtx960 4gb kártyával a Far Cry 3 FPS droppol.Szóval megy a játék folyamatosan 60fps-el még a legnagyobb akció közepette is néha meg random ledobja 10-20 képkockára egy másodperce,és ilyenkor megakad.Ultrátol medium grafikáig próbáltam,de mindegyiken csinálja.Van ötlete valakinek ?
szerk.: I5-4590 van mellette -
HD5570
aktív tag
Sziasztok.
OC-vel el lehet érni jelentősebb javulást,vagy felesleges?Ilyen kártyám van.
-
HD5570
aktív tag
-
HD5570
aktív tag
Sziasztok! Először is Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Az lenne a kérdésem,hogy I5-4460 mellett GTX960 SLI-nek elég lesz egy 460W-os FSP tápegység?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest