- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Nekem volt Fractal hazam, egy R3, semmit nem ert a hangszigeteles. Ha hangos ez a zizeges, szerintem hallani fogod abban is. Nalam minimalisan csokkentette a zajt. Most Cooler Master Silencio 650 van, az sem jobb ilyen szempontbol.
Egyszerubb ha elallsz es utana veszel masik kartyat. -
rayoliviero
veterán
válasz
Csupingo #9920 üzenetére
Beledugtam az alaplapi HDMI-be a tv-t és bekapcsoltam a Multi Monitort BIOS-ban, Intel drivert feltettem, nem akadt össze az Nvidiával és működik is rendesen a kettő.
A hang is, kiterjesztett mód is. Így már nem kell a HDMI passthrough-ot bekapcsolnom az erősítő menüjében, mert az Intel működik anélkül is.Köszi szépen.
-
rayoliviero
veterán
válasz
kisza25 #9908 üzenetére
Okés.
Meg lehet azt csinálni, hogy a monitoromat összekötöm a dVGA-val DVI kábellel, az erősítőmet (ami pedig a tv-vel van összekötve) pedig HDMI kábellel az alaplapi HDMI-vel, hogy az iGPU-t használja ahhoz és ne a dVGA-t?
Ezt azért akarom megcsinálni, mert az iGPU-nál nem kellett bekapcsolnom az erősítőmben a HDMI passthrough funckciót. De most, hogy összekötöttem az Nvidia kártyával, ezzel csak úgy működik megfelelően. -
-
rayoliviero
veterán
550-es vagy 650-es tápot akartam anno, de a komolyabb Seasonicok olyasmi árban voltak, mint a 850-es EVGA. Félpasszív tápokról beszélek. Plusz az EVGA-ra 10 év garancia van. Vehettem volna 650-es EVGA-t is, de abban nem ajánlott belső volt. 750-estől volt ajánlott. A 850-es talán pedig egy ezressel volt drágább és én még nem a mostani áron vettem, hanem jóval olcsóbban. Szóval, akkor az nagyon jó vétel volt. Sokáig gondolkoztam, hogy mi a best buy. Tisztában voltam a terheléssel is, de nem érdekel a többlet fogyasztás. A legfontosabb volt, hogy néma legyen terhelve is. Így ezt a tápot nem tudom úgy terhelni, hogy a ventije elinduljon. Hűtőből is azért vettem ilyet, mert ez például néma. Olyan, mintha passzív lenne a gépem. És ha prociból vennék egy 6600k-t később, még akkor is megállná a helyét.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #9805 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
Már kérdeztem tőle, hogy szerinte befér-e, azt mondta, hogy szerinte elfér, de 100%-ra nem tudta mondani.
Nem akarom ilyennel terhelni, hogy mérje le. Bízom benne, hogy mérés nélkül is valaki meg tudja mondani teljesen biztosan, hogy befér-e.Lejjebb nem akarom tenni a kártáyt, hűtőt sem szeretném elfordítani.
-
rayoliviero
veterán
Gigabyte GTX 950 Xtreme videókártyát tervezek venni. De nem vagyok teljesen biztos benne, hogy a Thermaltake Frio Silent 14-es procihűtőm alatt el is fog férni, mert a videókártyán is van hátlap. A procihűtő ventilátora még lejjebb van a bordától.
Ki mit mond, be fog férni? A biztosra szeretnék menni.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #7698 üzenetére
Van egy Giga GTX 960 G1 2 GB használtan.[ Ez megérne 56-ot? Helyben lenne. Csak ugye a 2 GB memória...
-
rayoliviero
veterán
Az Asus GTX950-hez most adnak egy Mortal Kombat x-et, lehet mégis az Asust választom így. Az Msi ára csak feljebb ment, nem lejjebb.
-
-
rayoliviero
veterán
Elég nekem szerintem a 950, még ezt néztem, ez nagyon jó áron van: [link]
Emagnál csak 55 amúgy a 950 Msi Gaming és ingyenes szállítás. Csak nem tudom, hogy visszaküldeni mennyire macerás, ha baja lenne a kártyának.
4264adam: Plusz 5 FPS BF4-ben nem ér meg 13k pluszt, a 950 Gigához képest.
-
rayoliviero
veterán
950-ből mely kártyák ajánlottak és melyik a legjobb? Ezt az EVGA-t néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest