-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
rayoliviero #9919 üzenetére
Nem szokott.
-
kisza25
félisten
válasz
rayoliviero #9909 üzenetére
a biosban multiGPU vagy hasonló dolgot kell bekapcsolni és akkor mindkettő VGA működni fog
-
Csupingo
veterán
válasz
rayoliviero #9909 üzenetére
Talán meg. Valami multi gpu módot kell a biosban bekapcsolni. Hogy úgy fog e működni ahogy szeretnéd, azt nem tudom.
-
kisza25
félisten
válasz
rayoliviero #9907 üzenetére
ezt a portalanítás miatt csinálja, visszafele pörög (ha jól tudom)
-
kisza25
félisten
válasz
rayoliviero #9905 üzenetére
Én fullHD low-on játszom és mesqualiti ultra (látótáv) és motion blur csúszka 0-ra (elmosódás) és nekem így adja a legjobban)
A kártya viszont a fullhigh-ot is elbírja, de nekem a multi úgy nem adja, high-on szép, ahogy én írtam meg élvezhető/játszható
Én WAR-ozok (most megy amúgy a BF4 magyar kupa, ha valakit érdekel itt vannak a meccsek feltöltve, én az IRAM csapatban játszom)
ez egy szoros kör volt -
kisza25
félisten
válasz
rayoliviero #9885 üzenetére
látod mondtam, hogy simán befér
-
Csupingo
veterán
válasz
rayoliviero #9885 üzenetére
Ha hdmi-vel használod, akkor a felbontásnál a kimeneti dinamika tartományt szokták teljesre állítani.
-
diegho
nagyúr
válasz
rayoliviero #9823 üzenetére
Simán el fog férni.
Mondjuk ránézve a gépedre eléggé overkill a táp és a cpu hűtő is, a táp pláne. Tápot úgy kell választani, hogy 50% körüli terhelésen legyen a legtöbbet, akkor a leghatékonyabb, na most a géped nem fog 200W-nál többet kérni játék alatt, tehát a tápod 25% terhelés alatt fog menni, így akár 4-5%-al is többet fogyaszt az egész rendszer, mintha mondjuk egy 400-as táppal használnád. Persze ez nem nagy dolog, de a 400 és a 850W között árban elég hatalmas különbség van.
-
thomeef
őstag
válasz
rayoliviero #9821 üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz
rayoliviero #9819 üzenetére
nekem sincsen több helyem
-
Csupingo
veterán
válasz
rayoliviero #9808 üzenetére
Nekem egy sima hátlap csak 4-5 mm-rel szélesíti ki. Ha legalább ennyi helyed van, akkor szerintem nem lesz gond. Legrosszabb esetben le is lehet venni a hátlapot.
-
kisza25
félisten
válasz
rayoliviero #9808 üzenetére
igen az 5 mm, amit a képen jelöltél
-
kisza25
félisten
válasz
rayoliviero #9806 üzenetére
mivel onnan nem tudtam mérni, a kártya PCB-től mértem 5mm a backplate, tehát kb annyi, mint a PCI-e foglalat széle és azzal együtt 39 mm a vastagsága
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #9805 üzenetére
-
Májkii
senior tag
válasz
rayoliviero #9788 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
rayoliviero #9793 üzenetére
Mindenképp, nehogy lukra fuss!
-
zzola
titán
válasz
rayoliviero #9790 üzenetére
Csak méréssel lehet megmondani...
-
Tikakukac
titán
válasz
rayoliviero #9790 üzenetére
Mérés nélkül hogyan mondhatja meg bárki, hogy befér-e valami valahova? Tippel-jósol-megérzi? Méresd le, anélkül az életben nem tudod meg.
-
zzola
titán
válasz
rayoliviero #9788 üzenetére
Kérd még kisza-t hogy mérje le a vga-t...
-
Májkii
senior tag
válasz
rayoliviero #7703 üzenetére
Annyiért jó vétel volt, Grat!
-
Skimaster
senior tag
válasz
rayoliviero #7699 üzenetére
Fhd felbontásig teljesen jó a kártya a 2GB és az ár is!!!Vedd meg,ha tudsz persze alkudj!
-
Májkii
senior tag
válasz
rayoliviero #7699 üzenetére
Annyit lehet megér, de én alkudnék belőle pár ezret.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #7698 üzenetére
Van egy Giga GTX 960 G1 2 GB használtan.[ Ez megérne 56-ot? Helyben lenne. Csak ugye a 2 GB memória...
-
3800+
őstag
válasz
rayoliviero #7651 üzenetére
Elvileg jon a 960Ti ami majd atrendezi az arakat valoszinuleg.
Mi ertelme akkor a pci-e 3.0-nak?
-
4264adam
veterán
válasz
rayoliviero #7622 üzenetére
Nem lesz hangos a sima alu borda.
Urak ne felejtsük már el, hogy egy Maxvellről van szó és állandó maximális használatnál 100W-ot fogyaszt!
-
miresz
veterán
válasz
rayoliviero #7622 üzenetére
A 280-nál azért gyengébb lesz a 950. Minden szempontból az MSI,és az általad kinézett EVGA a a legjobb választás.
(#7621) mcs: Köszi! Hmm hát ez érdekes. Lehetséges,hogy a 128bit miatt ennyire kihat,hogy csak 8x-osan megy a foglalat?
(#7624) 4264adam: Hát pl. a Gainward sima alu bordás hangos,és 80C'+ ra melegszik. atért ez is tud melegedni rendesen,ha sz@r a hűtés rajt!
-
miresz
veterán
válasz
rayoliviero #7616 üzenetére
Hát én ezt a Gigát hanyagolnám! Se egy hőcső,csak egy sima alu tömb a hűtés. Ezáltal szerintem b@szott hangos is lehet. Én a helyedben maradnék az általad kinézett,vagy az MSI mellett.
Esetleg még ez,bár a Strix szériára mostanában elég sok a panasz,igaz nem ebben a kategóriában.
ASUS STRIX GTX950 2GB STRIX-GTX950-DC2-2GD5-GAMING
-
4264adam
veterán
válasz
rayoliviero #7616 üzenetére
+1
Írtad, hogy néha BF4 "kisza25" is vissza váltott mert megspórolt 20 ezret. GTX950 tuningal GTX960 szintjén van, ha elég 2GB Vram én 950-et vennék.
-
4264adam
veterán
válasz
rayoliviero #7610 üzenetére
-
mcs
veterán
válasz
rayoliviero #7610 üzenetére
Gigabyteból van 64 és 67 ezerért. Utóbbinak jobb a hűtése. (WindForce 2)
-
miresz
veterán
válasz
rayoliviero #7607 üzenetére
De én 960-at vennék abból is 4Gb-osat BF4-re,főként ha multi.
-
4264adam
veterán
válasz
rayoliviero #7602 üzenetére
Ennyiért már GTX960 is van. 5 ezerrel drágábban 4GB-os kivitelben.
-
nandi17
tag
válasz
én MSI GTX 950 GAMING 2G tudom ajánlani , nekem is eszt mondták és bevált ,szinte semmi hangja sincs 60fok fölött sem
de a asus strix is jó választás
-
miresz
veterán
válasz
A kinézett az jó.
Szerintem még ez ajánlott:
MSI GTX950 2GB DDR5 GTX 950 GAMING 2G ez nagyon csendes,és baromi jó a hűtése.ill,én ezt is ajánlom: ZOTAC ZT-90603-10M GTX950 2GB GDDR5 AMP! Nekem is Zotac-om van itt a 2év gari időn felül ha reggeled a zotac honlapján+5év gari van rá!
(#7604) mcs: Alkalmazás vezéreltre van rakva. Igen 8x-os sávszélen megy,mert a másik PCIe sínben van egy 1x-es wi-fi kártya. Sajnos máshogy nem fér el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 1 / 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest